28 april 2009...

(flaskdekorationen jag gjorde i fredags, jättenöjd!)

Riktigt skönt att det bara är en dag kvar i skolan den här veckan, ska bli riktigt skönt att vara ledig lite extra, det behövs. Även fast man inte har jättemycket planerat är det ändå skönt att slippa skolan ett tag.

Imorgon slutar vi ganska tidigt har jag för mig, 14.40 för att vara exakt :D Då drar jag in till stan med Sarah om hon mår bättre då, hon gick hem från skolan idag :S. Vi ska väl gå runt lite och äta sallad vid "hamnen" och sen vid halv 7 ska vi på bio, 17 again blir det. Den verkar väldigt bra och rolig så det kommer bli mys. Sen vid typ 20.15 åker jag hem och är väl hemma 21.30 och då kommer jag vara helt död så då blir det sängen.

På torsdag ska jag in till Uppsala igen för att möta Sarah (igen). Vi ska kolla på någon jädra forsränning där korkade människor byggt egna flottar och ska ta sig nerför forsen medans de kastar vattenballonger på varandra om jag förstått rätt, låter ganske kul :) Sen ska vi väl gå runt lite på stan innan vi åker hem till Sarah och äter och hittar på nått :) Kommer bli myys det med.

På Fredag blir det inte lika kul, då blir det upp tidigt och åka 12 mil!!! till någon jädra sjö för att vi ska fiska (!!) Jag fiskar inte men jag får väl följa med tillsammans med en hög med tidningar och böcker. Hatar att sitta ute i skogen flera timmar och bara glo. Jag som blir snabbt jädrigt rastlös är inte gjord för skogar. Jag är asfaltsbarn ;)

Kommer nog bli en ganska bra ledighet, förutom Fredagen då ;)

Nu ska jag sätta mig och plugga latin (eller vetenskapliga namn). Prov imorgon, jag är körd ;) Fast jag borde få G om jag inte glömmer bort alla när jag väl ska göra provet. Men som det  känns nu kommer det bli bra :D

Ha en bra kväll.


Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0