<3<3<3


Har alldeles precis kommit hem från Uppsala. Är jättetrött men samtidigt jätteglad och jätterastlös så jag tror det är omöjligt för mig att somna ändå.

Väldigt trevlig dag, minus ett litet tillfälle då jag inte var på så jättebra humör ;) Jag hade bara tråkiga lektioner idag, matte,svenska, materialkunskap(prov) och så skulle vi ha engelska men den fick vi skippa för vi var så några där, gjorde mig ingenting :)

Bion var superbra! En riktigt bra film som jag verkligen kan rekommendera! Det blir ju inte sämre av att ha ögongodis att kolla på under nästan hela filmen ;) Berättar mer om den senare, kanske på lördag kommer en mer ingående beskrivning, innan dess är jag upptagen.

Snart ska jag nog gå in i duschen innan jag ska gå och lägga mig, ska åka mot uppsala runt klockan 09.00 imorgon så jag måste nog ta igen några timmar för att inte vara en zombie.

Vet inte om jag kommer lägga in något mer inlägg nu under ledigheten förrän på lördag då jag imorgon är i Uppsala hela dagen/kvällen och på fredag ska jag och fiska (kill me!) Men ni får ha det superbra!


Uppdatering: Tyvärr blir det inget Uppsala idag (30april) Tråkigt men sant. Krya på dig Sarah <3


Kram

Kommentarer
Postat av: sarah

sry, <33

2009-04-29 @ 23:08:48
Postat av: sarah

men tack för en dunder dag :)

2009-04-29 @ 23:09:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0