...


Jag verkligen bombarderar min blogg med inlägg nu känns det som, som om jag inte har tid med någonting annat än bloggen...*host*

Det blir som ni mätker inte speciellt många inlägg nu, har idé torka och ingen som helst lust att blogga just nu så det blir bara något litet meningslöst inlägg då och då, men nu är det påsklov så jag kanske kan ta mig lite mer tid att hitta på något roligt att skriva om här...Vi får se.

Som sagt är det äntligen påsklov(!!!) som jag längtat! I fredags följde jag med Frida hem efter skolan och sov över där, och åkte fyrhjuling för första gången i mitt liv! Måste ju säga utan att skryta att jag fick kläm på det ganska snabbt ;D Sen på lördagen åkte jag hem igen och var som en zombie när jag kom hem :) Det var klart för varmt att sitta i en fullsatt buss i en timme, som gjort för huvudvärk :)

Igår gjorde jag ingenting, slappade bara. Kollade på ett par filmer och bara degade runt hela dagen, skönt, det behövs ibland.

Idag ska jag städa mitt rum, funderar på att göra en storstädning, men det får vi se om jag orkar :) Annars blir det nog bara att ta upp alltfrån golvet och trycka in i byråarna ;)

Imorgon blir det Uppsala med bästaste Nathalie <3 om hon hunnit blivit frisk tills dess :( Ska ringa henne ikväll för att höra om hon orkar åka imorgon, hoppas hon mår bättre nu...


Nu ska jag gå och börja städa, wish me luck, jag hatar att städa :(!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0