8 Januari 2009 kl 18.59



Första dagen i skolan för i år är avklarad, det var väl okej att vara tillbaka på skolan, men jag skulle absolut inte tacka nej till att vara ledig ett tag till. Vi hade datorkunskap för fösta gången idag, jag höll på att somna, inte bara för att våran lärare ser tråkigare ut än en nedfryst grottmänniska som har kastats nerför ett stup, utan också för att vi gick igenom helt onödiga saker som man redan kan, som hur man skapar en mapp eller vilken ikon man klickar på för att gå in på internet, SNARK säger jag bara!

Nu på kvällen blir det ganska slappt, det som står på schemat visas på den otroligt vackra och underbart snygga bilden jag tagit bara för att visa alla hur soft min kväll ska bli :D Min kväll ska bestå av att öva på "skrivstilen" som man ska använda när man skriver på kransband, man ska skriva med speciellt utvalda "snirkliga" bokstäver som ska vara perfekt stora och med perfekt mellanrum och med perfekt skuggning, skitsvårt om jag ska vara ärlig, alltid något fel när man ska lämna in det. Vi har som uppgift tills imorgon att skriva Vila i frid och så några namn och lämna in till läraren, så det är det första jag ska ta tag i, snart, ikväll, någongång.

Efter kransskrivningen ska jag softa på riktigt med tidningar (cosmopolitan och glamour) och nya kataloger (h&m och Ellos) ska kolla om det kommer nå snyggt i vår, kanske gör ett litet kollage och visar det finfina jag hittar i katalogerna.

Skriver kanske nå gulligt inlägg ikväll, men tills dess, Bajsbajs i pottan :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0