Dagens framtida köp?


Som ni vet så måste jag köpa en ny mobil så fort som möjligt eftersom min gamla blev tvättad, jag har ganska länge funderat om jag ska köpa en lite dyrare eller om jag ska köpa en billig. Eftersom jag för länge sedan bestämde mig för att jag skulle köpa en digitalkamera när jag jobbat så blev det ganska många om och men om hur mycket pengar jag ska lägga på mobilen. Men nu har jag kommit fram till att det blir en billig men ganska bra variant. Kommer troligen köpa Sony Ericsson K550i, den har alla funktioner som jag vill ha på en mobil. Jag vill kunna använda den som kamera, ringa, skicka sms och även använda den som mp3, och alla funktionerna har den här mobilen så den duger bra för lilla mig, snygg är den också :D

Sommarens måste ha...Blir inte så mkt inlägg just nu eftersom jag sommarjobbar, ska jobba tre veckor på min pappas jobb och så tre veckor inom kommunen så jag har inte riktigt tid eller lust att blogga så mkt.

Det är ganska tråkigt på pappas jobb och jag skulle verkligen inte jobba på ett sånt ställe (dom gör cylindrar och sånt) men jag får ju betalt och eftersom jag tvättat min mobil så behöver jag alla pengar jag kan få om jag ska få råd med en ny mobil och alla andra saker jag planerat att köpa.

En sak som jag ska göra så fort jag får pengar är att beställa en frisörtid för klippning, ska klippa mig ungefär som på bilden . Har velat klippa mig  jag vet inte hur länge så det kommer kännas så bra när jag gjort det (om resultatet blir bra)

Min Fredag den trettonde


Jag brukar inte tro att Fredagen den trettonde för någon otur med sig, har ialla fall inte gjort det förrän igår. Jag hade verkligen otur igår...Kanske är det bara otur eller så var det för att det var "otursdagen".

Började med att jag och mamma skulle tvätta, jag hämtade min tvättkorg jag har i mitt rum och la ner alla kläder från stolen i mitt rum där jag brukar hänga upp lite kläder som ska tvättas, där hängde tydligen mina jeans. Efter att vi satt på tvättmaskinen hörde vi någonting som dunkade och mamma frågade vad det kunde vara. Då började jag tänka på mina jeans och att dom inte legat på sängkanten där jag brukar ha dom, där kom paniken, sprang in i badrummet och letade i tvättkorgen efter jeansen, dom var inte där, sen såg jag hur min mobil(som jag visste låg i jeansen) snurrade runt runt i tvättmaskinen, skrek till mamma att vi måste stoppa maskinen. Den stannade till slut, tog ut mobilen och la den på tork. Den gick inte att få igång igen, så jag får lov att köpa en ny när jag sommarjobbat, tur att jag ska göra det annat hade det varit kört. just nu har jag brorsans gamla mobil som det inte går att ringa från och så kan den dö när som helst...Den får väl duga tills jag har råd att köpa en ny. sitter och kollar på mobiler och dom på bilderna är dom ända jag verkligen fastnat för än. Vilken tycker ni är finast?

Min kära Nokia 7373
I inte ens ett år fick vi vara tillsammans, men under perioden vi fick tillsammans var du alltid vid min sida, hjälpte mig skriva vackra sms till mina vänner, hjälpte mig ta imot samtal och gjorde dom jobbiga samtalen till ett nöje. Jag är ledsen att jag plågade dig så med sköljmedel och tvättmedel. Jag kommer aldrig glömma dig.
Men du har aldrig heller varit så ren! :D

R.I.P Nokia 7373

Kanske ska bli poet :D

Hoppas ni fick en bättre fredag den trettonde än vad jag fick//Sandra

Biokväll med Natha...


Dagens bild...Jennifer love hewitt
Fixa...


(bilder från google.se)

Ska ta och försöka fixa till en fin frisyr tills middagen ikväll, tänkte testa att göra nått liknande som på bilden, tycker det är jättefint, får se om man lyckas, annars lockar jag bara och fixar till det fint med det.

Det här är nog sista inlägget för idag, ni får ha en superbra kväll!

Ny Design...


Den nya eller den gamla?

Har suttit ett tag och knåpat ihop en ny design till bloggen, ville göra en ganska enkel men ändå somrig eftersom den andra var så tråkig, det är ungefär samma princip på den här men jag tycker ändå att den här blev bättre än den förra. Eftersom jag inte har photoshop så kan jag bara göra dom i paint och det blir ju aldrig perfekt.

Vilken tycker ni är finast?

Soon everything will be over...


Tjollahopp!
Ska snart börja fixa iordning håret, ikväll är det avslutningsmiddag i skolan för alla 9:or, så då måste man åtminstonde försöka göra sig lite fin, ska locka håret så jag måste börja snart för att det ska bli bra, tar hur lång tid som helst eftersom jag har så sjukt rakt hår annars.

Känns verkligen jättekonstigt just nu, vi ska snart lämna klassen vi gått med sen vi var 6 eller 7år gamla, vi har varit tillsammans i mer än halva våra liv, och nu tar allting slut, vi ska splittras, gå på olika program i olika skolor och till och med i olika städer...Kommer kännas tomt även fast man inte kommer överens med alla jämt. Det är nästan som en andra familj även fast man bara är tillsammans i skolan. För ett tag sen tyckte jag bara att det skulle bli skönt att "bli av" med alla och börja om. Men nu tycker jag det inte längre. vi kommer aldrig vara tillsammans som klass längre. Sht vilken trygghet det varit att ha haft hela klassen vid sin sida hela tiden. Varför har man inte insett det föränn nu? Jag kommer absolut inte sakna alla i klassen men så är det ju, man kommer inte överens med alla, men många kommer jag verkligen sakna...

Älskar 9e!

RSS 2.0