Jag vill ha vår nu!


(Sarah´s och mina fötter årets första vårdag, ursäkta för det hemska bilden, tagen med min mobilkamera)

  
Trodde äntligen att våren hade kommit, speciellt en dag förra veckan då det var sol och varmt nog att sitta utomhus. Jag
började äntligen få lite vårkänslor och tänkte att "nu tusan är det dags att börja cykla igen" och imorse skulle det bli den första gången. Men så blev det då inte, kollade ut genom fönstret imorse och såg att det snöade igen!! Lite sur blev jag! Då blev det bara att kolla busstider igen....Nu vill jag tusan ha vår igen!

Jag är ledig imorgon, vi skulle bara ha en lektion så vi frågade vår (lite outbildade) datorkunskapslärare om vi kunde flytta den, och det fick vi, så det betyder sovmorgon! Fast jag ska ändå in till Uppsala troligen eftersom jag, Tove, Sarah och Angelica ska gå och bowla och eventuellt äta efteråt, mys, vi har bokat msn möte ;) klockan 21.15 ikväll för att vi fortfarande inte bestämt hur och när och var vi ska träffas imorgon :D

Nu ska jag ta och plocka upp lite i mitt rum för att fördriva tiden innan klockan 21.15, kanske lägger ut nå mer inlägg ikväll men det får vi se, har lixom tappat bloggsuget....

På en datorkunskapslektion:

Vi höll på att spela in oss själva för att ha ett ljudklipp till en powerpoint presentation, våran lärare spelar in sig själv och ska lyssna på det, problemet är att han inte lyssnar i hörlurarna, han stoppar mikrofonen i örat och fattar ingenting när det inte kommer något ljud...och han ska utbilda oss om datorer....

R: Det verkar inte funka(med micken i örat)
Jag: Asså, du kanske ska försöka lyssna i hörlurarna...
R: Va?
Jag: Ja, du ska lyssna i hörlurarna (irriterat)
R: Jaha! (vänder på dem och lyssnar)
R: Nu låter det, det där gick mycket bättre....

Migrän!!!

Hejsan!
Har inte sovit bra på två dagar nu, igår gick jag till skolan för då var jag bara trött, det gick bra, var bara lite väl övertrött så jag pratade sönder de andra iskolan :D Idag fick det inte lika bra, efter två nätter utan allt för mycket sömn så kom migränen, inte skönt! Så jag stannar hemma idag. Jag har sovit lite till och nu är huvudet lite bättre...Imorgon SKA jag till skolan igen.

Dagen kommer spenderas i sängen med tvn framför mig och en bok och tidning. Vi måste läsa en bok i skolan nu för vi ska göra muntlig (!!) redovisning på en bok...Vi fick typ bara välja från en vagn där skolbiblotikarien satt upp böcker så det var ju inte mycket att välja med, jag valde Mig äger ingen, den är JÄTTETRÅKIG hittils, händer ingenting! hoppas den blir bättre längre fram så att man inte dör av uttråkning.

Boken kommer varvas med Cosmopolitan som kom igår (Jippi), älskar den tidningen, det är den ända som jag verkligen läser allting i ;)

Sen ska jag se Once upon a time in Mexico, nu har jag 13 Johnny Depp filmer :D Fler ska det bli :)

Ps. Har ingen aning om hur bilden hamnade sådär :D

Fredagens inköp...


Film- Once upon a time in Mexico (Johnny Depp;))
Film- The Eye

(99:- för båda)

Bok- Två systrar av Anna Maxteo

(10:-!!!!!!)

Allt är från Maxi ;)

I've learned the hard way, to never let it get that far...


Summer lovin' happened so fast...


Aj aj!

Är hemma från skolan idag, hade ont i magen imorse och har en rejäl huvudvärk, inte kul. Så jag bestämde mig för att stanna hemma idag så att jag kan gå imorgon när jag tror vi har tema respekt hela dagen, har no idea vad vi ska öra hela dagen men det blir säkert bra hoppas jag.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, ska nog göra om designen här på bloggen, har tröttnat nu :) Annars blir det som alltid annars när man inte mår bra, kolla på tv och kolla på film, kanske läsa nån bok. Ne, nu ska jag försöka hitta på nått att göra med bloggen. See ya!

Riktigt rolig film...


Grattis till mig själv! :D


Då var man 17år då, det känns ganska konstigt faktiskt, hade precis vant mig med att vara 16år :D Men det är väl kul, ett år kvar till 18år :)  Fast dagen kunde ha börjat bättre, har åkt på en ordentlig förkylning så det är nära att jag stannar hemma. Men jag vill inte missa floristtekniken idag för vi har brudbukett då. Jag ska försöka stå ut hela dagen :)

Om typ 20min ska jag klä på mig och gå till Ida, får skjuts av henne idag, brorsan är också sjuk idag :S Så jag ska träffa Ida hos henne sen.

Ne, nu ska jag fixa till mig lite till...Skriver kanske någonting ikväll när jag kommit hem...Vi ses kram
(notera hur tidigt jag skriver, jag är dödstrött!)

Grattis gamling!


(inte för att du läser min blogg...men det är ju tanken som räknas)

Kirsten Dunst...


(Bild från google, redigerad av mig)

hehe...

Regler:
Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!
1. Vad heter du: Sandra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Svag ;)
3. Flicknamn: Sanna
4. Pojknamn: Sebastian
5. Yrke: spådam :D
6. Färg: svart
7. Klädesplagg: skjorta
8. Mat: Spagetti
9. Sak i badrummet: smink
10. Plats/stad: Surahammar
11. En orsak att vara sen: snuva?
12. Något man skriker: Se upp!
13. Film: Sweeney Todd :D
14. Något man dricker: Sprit
15. Band: Simple Plan
16. Djur: Oj, Sebra ;)
17. Gatunamn: Ingen aning
18. Bil: Seat?
19. Sång: Sommar och sol
20. Aktivitet med mer än en deltagare: ....

RSS 2.0