SnöKAOS!!!!!!!


Typ ingen här. Roligt. Ida hemma och myser i in säng, hennes buss är inställd. Det lilla monstret!!!! Hon förtjänr inte att vara hemma ;D Själv får man slava här i skolan!

Have a nice day!

Nu ska jag få tyst på brorsan en gång för alla!(bilderna är tagna av mig)

Jag köpte den här boken för några år sen på bokrean för att jag gillar filmerna om Sagan om ringen och jag vill läsa böckerna, tyvärr har det blivit så att jag inte har orkat börja läsa ordentligt i den eftersom den är så tjock och jag vill ha böcker som man kan ta med på bussen. Min bror (som har läst den, enda boken han läst ut i hela sitt liv tror jag)  är på mig heeeela tiden för att jag inte läst den, han säger att jag inte "klarar" av den. Nu ska jag fan visa hur fel han har, jag ska ha läst ut åtminstonde första boken (det är alla tre) innan nyår! Wish me luck!


Dagens inköp...Klänning till julafton?


Grattis Emma!


Min måndag den 3 november - full med blommor och fisar!


Morgonen:

Vaknar tio minuter före klockan (5.50) och försöker gå upp, kommer upp och går halvsovande mot badrummet, slår huvudet i hatthyllan (Fan!)och tänder sedan lyset i badrummet och går in och fixar mig i ordning. Gör frukost, sätter mig(fortfarande halvsovande) framför tvn. borstar tänderna och cyklar till bussen.

I skolan:

Engelska: Varför kan hon aldrig låta oss göra något roligt, diskutera valet i USA var ingen av oss speciellt intresserade om direkt på morgonen efter ett lov. Klarar mig egenom lektionen (fortfarande halvsovande)

Matte: Statistik, här börjar man vakna, yes! statistik kan jag, det här är lätt, efter ett tag får man gå in i ett enskilt rum med läraren för att gå igenom matteprovet vi hade för ett tag sen, G+ jadå ganska nöjd, går tillbaka till lektionen igen och nu försvann motivationen igen, talen blir som kinesiska och man orkar ingenting...Slutet av lektionen är man halvsovande...igen.

Lunch: Äcklig kycklingpaj, fy tusan!

Svenska: filmanalys av Odysséen, dåligaste filmen på jättelänge! Gör uppgifterna lite slarvigt.

FT: Roligt igen! Piggnar till igen och är fokuserad till tusen!

Bussen hem: Jag tror fan att gubben som satt brevid mig på bussen satt och småfes heeela tiden, det kom en lukt, den försvann, det kom en lukt, den försvann, och han satt och såg generad ut hela tiden. Tack och lov att jag fick en annan plats till slut...

Dagen i allmänt: Seeeeeeeeeeg!

Detta vill jag göra med min data:


Första bilden på Zuma Nesta Rock


(bild hittad på posh24.se, redigerad av mig)

Nu får man äntligen se den första bilden på Gwen Stefani´s nyfödda son som föddes i Augusti, Ljuvligt söt! Kolla in dom där blåa ögonen, man smälter! Namnet Gwen och hennes make valt är väl okej, ganska annorlunda men det är väl kul att inte så många heter likadant.

Snart påbörjas en...
Senaste veckans inköp:


Det var riktigt trevligt i måndags när jag och Natha åkte tåg till V-ås för att ha en heldag på stan, med mig hem fick jag inte så mycket men det var ändå väldigt trevligt och vi måste göra om det snart igen!


RSS 2.0