Dagens inköp...

image486
Var med Ida <3<3<3 i Uppsla idag ock shoppade lite, det var supermysigt eftersom det var huuur länge som helst vi hade gjort det, vi åkte dit till typ 12 och så gick vi runt ett tag, sen gick vi och åt på en pizzeria och satt där och snackade skit samtidigt som vi åt Kebab (nyttigt, I know) :D ett tag, riktigt kul...

Det här är vad jag köpte:


*Rosa T-shirt med tryck- Gina Tricot


*Svart/vit T-shirt med tryck - Newyorker*Näsdukar - Kicks
*Svarta hårsnoddar - H&M
*Mascara Isodora - H&M (kostade bara 29,50:-)
*Läppglans - H&M
*Hårband - Kicks

Även en rosa Bh från H&M men den har jag inte lust att lägga upp en bild på...

Some music...

image478

Dagens Bild(er)...Fergie

image474image475image476image477¨
Bilder härifrån

Dagens bild...Jennifer Lopez och hennes tvillingar

image468

Happy Birthday!!!!

image466

Hemma idag...


Idag är jag hemma från skolan, mådde skit igår, hade världens huvudvärk, frös så att jag skakade och mådde illa, så jag blev hemma idag, gick och la mig 19.00 igår för att jag inte orkade vara vaken, sen vaknade jag 8.00, sov alltså i 13 timmar, ganska skönt faktiskt, jag mår mycket bättre idag så jag ska gå till skolan imorgon.

Har inte bloggat på länge eftersom jag har idé torka, känner att jag inte har speciellt mycket intressant att skriva och berätta om, ni får gärna berätta om vad ni skulle vilja läsa mer om...

Har inte skrivit någonting dom senaste dagarna så här kommer en uppdatering för dom som är intresserad vad jag gjort:

Fredag: Var med Carin i Uppsala på bio, Sweeney Todd, jag älskade den, den är ju inte direkt läskig men väldigt äcklig ibland, musiken var faktiskt helt okej den också, dom är ju inte sångare eller sångerskor men det lät helt okej, och låtarna fastnar i huvudet. Den var även mycket humor i den så den ska jag helt klart köpa när den kommer ut på DVD, Johnny var skitbra som vanligt. Kom hem strax efter 12 på natten och var skittrött eftersom jag gått upp halv 7 på morgonen, men det var det helt klart värt det!

Lördag: Städade mitt rum typ hela dagen, äntligen så är det rent, nu ska jag bara hålla det så, men jag har bestämt mig att göra det så...Sen på kvällen kollade jag på M-festivalen, det var väl okej att Perelli gick vidare, men jag tror inte hon går så långt i Serbien, låten är för vanlig, skulle skickat något mer galet vidare.

Söndag: Var med Ida, vi gick ungefär 1mil och sen så kollade vi på när mina bröder och pappa spelade innebandy, det var väl ganska kul.

Måndag: Var i Stockholm med klassen, besökte Rikstan, helt okej, roligare än vad jag trott det skulle vara, alla tjejer i klassen (minus en) gick efteråt och åt, riktigt mysigt <3 Sen var jag som sagt död på kvällen :(

Dagens bild...Angelina Jolie

image464
Älskar bilden, hittad på google.se

Dagens bild...Gwen Stefani

image462
Sitter och håller på att leta fakta om Gwen Stefani, ska jobba om henne på musiken(suprise), jag ska skriva en uppsats om henne, hoppas den blir bra. Ne, nu ska jag nog sätta mig i min säng och läsa lite i min bok, den är skitabra! Ha det bra :D

Dagens vill/ska ha...Skor

image461
Visst är den snygg? Kollade nyss på DinSkos hemsida och jag föll pladask, tror faktiskt att jag ska köpa dom om dom är sköna, dom kostar bara 299:- och jag behöver faktiskt nya skor, eller nej, egentligen inte eftersom jag har mina svarta reeboks(som jag älskar) men jag hittar bara ena av dom :) Men jag skulle vilja ha ett par lite "finare" också.

Bild härifrån

Sandra tipsar...Stark bok


 

Ville bara berätta om boken jag läser just nu, köpte den på bokrean när jag var nere på stan med Nathalie förra Fredagen, tror den kostade 59:- men jag är inte riktigt säker, Säg det inte till någon heter den, den är skriven av Kathy O´beirne som också är huvudpersonen i boken, det är alltså en verklighetsbaserad bok som handlar om Kathy som blir misshandlad och våldtagen när hon är liten, har inte kommit så långt in i boken en men den är verkligen bra, jag är fast, verkligen ett bra köp

Så här beskriver Bokus.se boken:

Beskrivande text

Misshandlad av sin far, våldtagen av präster och utnyttjad av kyrkans tjänare placeras den lilla flickan Kathy i de ökända irländska Magdalenatvätterierna, där hon tvingas arbeta under slavliknande förhållanden. Det här är boken om hennes liv berättad av en kvinna med ett fruktansvärt livsöde men med en mäktig livskraft.

När Kathy var åtta år spärrades hon in på en uppfostringsanstalt. Där våldtogs hon av en präst. När hon försökte få hjälp flyttades hon istället till ett psykiatriskt sjukhus. Men övergreppen fortsatte och hon gavs dessutom stora mängder läkemedel och elchocker.

Efter en tid skickades hon till ett av de många Magdalenatvätterier som katolska kyrkan under hela 1900-talet drev på Irland. Här tvingades tusentals flickor utföra slavarbete under ohyggliga förhållanden. De hindrades inte bara från att ha kontakt med omvärlden, utan utsattes också för grymma bestraffningar och sexuella övergrepp av såväl personalen som besökare. Kathy föll offer för en av dessa våldtäktsmän och födde bara några veckor före sin fjortonårsdag en dotter. Flickan led av en svår sjukdom men levde tills hon var tio år och var det enda ljuset i Kathys dystra liv.

Kathy OBeirne har trätt fram för att berätta den upprörande historien om sitt liv i hopp om att det kan hjälpa andra som överlevt övergreppen på institutionerna.

Läs om den eller köp den här dock finns bara pocket här, jag har den inbunden


Gårdagens och Dagens inköp...

image459
(mycket rött jag vet, tänkte inte på det när jag handlade, men jag är nöjd ändå)

Onödigt test...

Hade skittråkigt och kollade runt på lite bilddagböcker, någon mer som störts sig på den blonda tjejen som vinkar i en ruta brevid skärmen? det har jag och idag klickade jag på den, det var om lumpen och man fick göra ett test där om man skulle kunna att passa i lumpen, ganska onödigt av mig att göra det men här är ialla fall mina resultat:

Hälsa och fysik
Du verkar ha en sund inställning till träning och kroppsideal, det är jättebra! Gissningsvis är du en person som kan njuta av livet, "softa" och ha det skönt. Stress och jäkt är nog inget för dig och det bådar gott inför framtiden.


Logik
Du har antagligen bra resultat både i naturvetenskapliga och humanistiska ämnen. Med ditt sinne för strategi och logik skulle du kunna bli en bra mellanchef inom exempelvis vårdområdet eller trivas att arbeta med administration.


Språk
Din språkförståelse är mycket bra. Läser du mycket? Lämpliga yrkesområden kan vara lärare, översättare, tolk, journalist eller författare.


Personlighet
Du är en bra lagspelare med känsla för ansvar. Du trivs bra i andra människors sällskap och kan nog tänka dig att leda ett gäng också.  När det gäller ett framtida arbete trivs du nog bäst när du får arbeta både enskilt och tillsammans med andra i ett team.


Om allting stämmer vet jag inte riktigt...


Om ni har lika tråkigt som jag kan ni göra testet här
 


Ännu en 16åring :D

image458

Grattis, till mig :D

image457

Nu är jag 16år, känns inte så himla märkvärdigt men det är ändå ganska kul...av mamma och pappa får jag pengar, dom hade ingen aning om vad dom skulle ge mig, av D fick jag ta ett till hål i ena örat, gjorde ondare än vad jag kom ihåg :D men jag är nöjd, av R och C fick jag ett USB- minne, så att jag inte behöver låna deras varje gång jag vill ha nya låtar eller nått sånt, riktigt bra...Kort sagt, det blev en ganska bra födelsedag...

När vi var nere på stan för att ta hål i örat så passade jag på att ta kort till Id-kortet som vi ska skaffa till mig, jag ser lite smått galen ut på kortet, men det duger...

I kväll så kommer R hit, han ska äta här och sen så kommer det troligen bli lite tårta, sen senare ikväll måste jag plugga, har läxförhör imorgon bitti, kommer troligen på IG...

Dagens bild...Anne Hathaway

image455

RSS 2.0