Julshopping...


                                        (foto och redigering av mig)

Jag var inte bara hemma idag. Vid typ halv elva tiden ringde bror min på dörren och vid typ tolv satt vi syskon i bilen på väg till V-ås för att de skulle handla lite julklappar och skor. Själv kom jag hem med ett par vinterstövlar för 199:-,billigt, kanske inte världens snyggaste men jag gillar dem och behövde de verkligen så.

Sen när vi kom hem från V-ås så åkte jag och min ena bror och julhandlade med våra föräldrar. Jisses va mkt folk det var på Maxi, till och med i den här lilla hålan :P

Nu ska vi snart beställa hem mat och efter maten ska jag nog sätta på Twilight och kolla på den, var ett tag sen nu haha, lånade ut den till Pysan♥ för ett tag sen och jag har seriöst saknat den. Hehe, men det var nog nyttigt för mig att vara utan den ett tag ;) Nu ikväll ska jag se den för sista gången i år! Tror jag... ;)

Imorgon blir det troligen fotopromenad med Nathalie♥ på morgonen. Vill passa på att ta massa kort nu när det är så fint ute. Sen ska jag hjälpa till att städa här hemma, suck, finns det något tråkigare? Men men, i övermorgon är det julafton och då vill ju till och med jag att det ska vara fint, hehe.

Hoppas ni har en bra tisdag! Det har jag! //S


Kommentarer
Postat av: sofia

Jättefin bild!

sv: taaack så mycket :D

2009-12-22 @ 22:13:35
URL: http://klick.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0