3 dagar kvar...


Blir inte mycket inlägg nu för tiden, har helt enkelt inte haft lust. Funderar på att lägga ner bloggen men jag är inte hundra än, får fundera vidare. Det känns som jag inte har någonting att skriva om, det blir bara massa meningslösa inlägg som jag inte tror att någon läser, men men...Vi får se....

Min skolvecka har väl varit okej, vi har fått tillbaka alla proven som vi gjorde innan lovet och det var över förväntan alltså, trodde jag skulle få IG i matten och i hantverksorientering, jag fick G i matten och VG på hantverksorienteringen (som jag ska göra om en uppgift i så kan jag få mvg) Det var ju en glad överaskning :D Idrotten trodde jag att jag bara skulle få G på men jag fick VG+, Ett halvt jädra poäng från MVG, ett halvt, fan va besviken jag blev! Annars har det väl varit väldigt lugnt i skolan den här veckan, skönt när det var så mycket innan lovet.

Idag kommer släkten hit för att fira mig, de kan inte komma på tisdag som är "den riktiga dagen" eftersom alla jobbar, så de kommer väl vid typ klockan 1. Trevligt att träffas eftersom vi inte kunde komma till mormor på julafton har man inte sett många av dem på hur länge som helst :D innan de kommer kanske jag ska dra ner till H&M och köpa en tröja jag testade där igår, jättesöt var den, men jag är inte hundra än.

Ne, nu ska jag tvätta håret och fixa mig innan jag ska göra tårtor :D See ya later :D

Kommentarer
Postat av: Ingela

Grattis! Hoppas att du hade en bra födelsedag.

Kram

/ Kussen

2009-02-28 @ 18:06:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0