Torsdag, äntligen lov!


Idag var det äntligen sista dagen innan lovet, sjukt skönt att alla prov och läcor äntligen är överstökade, det har varit fullsmackat så jag har varit helst slut på kvällarna när jag kommit hem de här sista två veckorna...Det här är alla mina prov de två senaste veckorna:

*Måndag förra veckan var det datakunskapsprov (VG)
*Onsdagen var det prov om olika skadesjur och hur man sköter blommor (MVG)
*Samma onsdag var det engelska prov (VG)
*I måndags var det prov om typ olika organisationer inom floristyrket (inte fått tillbaka, men det gick inte bra)
*Onsdags matteprov (inte fått tillbaka, inte nöjd)
*Idag var det idrottprov (gick sådär)

(fullspackat eller hur?

Idag på floristlektionen var det jättekul, vi fick välja helst själva vad vi skulle göra, vi fick 70kr att göra nå fint av som vi sedan fick ta hem. Jag gjorde en dekoration i en skål hemifrån, blev ganska nöjd, kanske lägger in en bild senare, men just nu är min kamera på laddning så jag kan inte lägga in nån bild nu.

Efter skolan åkte jag, Sarah och Frida (som skrämde livet ur mig) in till stan, jag hade en ENORM påse så jag orkade inte gå runt så länge men vi gick in på H&M och jag köpte en foundation där (bilden). Sen gick vi (inte Sarah) till station och sen åkte jag hem. Kom hem vid typ klockan tio över sex, blev ganska sent så det blir inte så sent ikväll.

Imorgon ska jag träffa Teresa som jag inte träffat sen i somras, vi ska troligen gå och fika och sen får vi väl se, ska bli kul att träffas, var hur länge sen som helst.

Ne, nu ska jag hitta på något annat, blev ett ganska långt inlägg men det är för att jag är väldigt rastlös och behövde skriva av mig lite :D

Ha en bra kväll, kanske lägger ut nå mer ikväll....


Kommentarer
Postat av: sarah

min farmos fick min bukett/dekortaion och hon blev hur glad som helst, hon är värd den , min fina farmor :)<3vad sa dina föräldar ?

2009-02-15 @ 20:55:58
URL: http://ssommar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0