JD in my <3


                                                   (foto av mig)
De flesta som känner mig, eller som har följt bloggen ett tag, vet att min största idol är Johnny Depp, jag tycker att han är den bästa skådespelaren någonsin och han blir bara bättre! Hans förmåga att göra en karaktär till sin egen gör att i alla fall jag sitter klistrad. Visst, alla hans filmer är verkligen inte bra, tänker inte ljuga, men han gör ändå det bästa av varje roll, hur usel själva filmen är i allmänhet.

Jag började samla på hans filmer för ca ett och ett halv år sen, jag köper filmerna när jag hittar någon och känner att jag har råd. Vissa har jag köpt utan att ha sett dom innan och vissa är bra och vissa är lite mindre bra, hehe ;)

Jag har nu 21st av hans filmer, och jag tänkte berätta om några åt gången i några inlägg framöver, lite kort om vad jag tycker och så, hoppas ni kommer tycka att det är intressant. Om jag skulle ta alla på en gång så skulle inlägget bli hur långt som helst så jag kanske tar typ två stycken varje söndag eller nått. Jag kommer ta dem i ordningen som de ligger på bilden, så om det är någon av filmerna som ni har funderat över så håll utkik för jag kommer skriva om dem inom kort! Ska börja skriva om de första två right away! Så då blir det Edward Schissorhands och From hell...

//Sandra

Kommer föresten återuppta en kategori jag hade ett tag men jag sen tog bort: Movies, där kommer jag berätta vad jag tycker om filmer jag sett, ge filmtips och såga filmer som jag verkligen inte tål. Även åsikter om skådespelare och redissörer kan komma att dyka upp under den kategorin. Film är verkligen någonting jag gillar att både se och diskutera så jag hoppas det kommer bli bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0