Måndag 31 augusti 2009

Kom hem för inte så länge sen från en promenad i regnet med Ida<3 och kameran. Blev många flummbilder och mycket skratt. Riktigt trevligt. Tyvärr var inte vädret med oss så vi hoppas på bättre väder nästa gång.

Riktigt seg dag iskolan idag, orkade inte koncentrera mig alls. Ska gå och lägga mig tidigt idag så att jag kanske får sova lite.

Hemskaste bussresan någonsin har jag fått uppleva. Det gick bra till typ halvvägs, satt och ly


....

Tjoooo!
Känner mig ganska trött och hängig idag, hoppas jag inte håller på att bli sjuk. Jag sov inte så bra inatt heller så jag hoppas jag kan sova inatt, annars kommer jag vara död imorgon. Imorgon ska jag och hälsa på där jag ska praktisera så jag kommer hem sent imorgon, ska vara där klockan 17.00 så jag måste hitta på någonting att göra mellan det att jag slutar tills jag ska dit, blir typ 3 timmar, suck! Ni får vara beredda att jag troligen inte kommer blogga så mycket imorgon, om jag bloggar någonting alls.

Idag gör jag ingenting, riktigt skönt, har legat under täcket i min säng större delen av förmiddagen, kollade på Camp Rock på youtube, vet att jag såg den i förrgår, men den var riktigt bra! Sen började jag kolla på High School Musical 3också men jag fick lov att gå och äta frukost så den ser jag nog klart på senare idag.


Kramar♥

Im boored....


Ny header igen....


Tittut!



En ny favorit


Nu är jag hemma igen! Är hur trött som helst eftersom verken Bea♥ eller jag sov bra inatt, ingen aning varför. Det var ialla fall mys igår, vi kollade på film, princess protection program som var lite irriterande att se på eftersom det hackade ganska rejält, vilket resulterade i en tripp upp på taket för Bea, haha! Det skulle man ha filmat! Men annars var väl filmen helt okej. Sen såg vi Camp Rock också och den var riktigt bra! Joe Jonas var heeeeeeeeeet i den filmen, så nu har jag ännu en favorit ;) Vi gick och la oss runt klockan halv ett eller ett? Jag vaknade typ en gång i halvtimmen innan jag halv tio gav upp. Det blir nog inte speciellt länge ikväll.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, vi får se helt enkelt. Jag ska knarka ny musik som jag fick av Bea ;) Fan jag är smittad av Jonas Brothers sjukan, sjutton också! Botemedel någon? ;)




Kramar♥

 


Friday at last...



Kom hem för inte så länge sen, har bara hunnit äta. Skönt att det äntligen är fredag, ska bli galet skönt att sova ut och ha helg. Snart ska jag cykla till Bea♥ och blir kvar där över natten, mys. Vi ska bara ta det lugnt så det blir nog lite filmer. Innan jag cyklar ska jag hoppa in i duschen så det ska jag göra alldeles strax. Blir troligen inget mer inlägg innan jag kommer hem imorgon så ni får ha det så jättebra tills dess!

Förresten, om det är någon som vill ha tag på mig, smsa inte för jag har inte så mycket pengar kvar så jag svarar inte, ni får ringa mig på mobilen.

Kramar från Sandra♥

Biokväll bokad?


Harry Potter vs The proposal

Nu är det bestämt, nästa fredag kommer Natha <3 och möter upp mig efter skolan för en kväll i Uppsala som avslutas med bio. Vi vet inte riktigt vad vi ska se än men det blir antingen The proposal eller Harry Potter igen, båda går klockan sex så vi bestämde oss för att bestämma vilken längre fram. Skulle vara kul att se The proposal men samtidigt skulle jag gärna se Harry Potter igen för den är riktigt bra. Jaja, vi får se...Nu har jag ialla fall något kul att se fram emot :)

Nu ska jag göra mig klar för sängen, blev inte så mycket fina bilder under promenaden så vi ska gå "fotopromenad" någon gång det är lite ljusare istället, min kamera klarar inte av mörker. Men det var riktigt kul ändå och vi höll på att skratta på oss flera gånger. Många flummbilder blev det, men de kommer jag nog inte lägga upp här.

Ni får ha det bra så hörs vi imorgon, ska upp 05.40 så jag måste gå och lägga mig ganska tidigt för att jag ska komma upp då. God natt!



Kramar från Sandra♥

Lite Disneypop har aldrig skadat någon...


Jag gillar den här låten, känner igen mig lite...

Promenad med Ida...

Är vad som står på schemat idag. Jag ska gå till henne vid typ sju, tar med kameran och tar lite sensommar bilder. Kanske kan knåpa ihop en lite höstigare header ikväll när jag kommer hem. Vi får se om jag orkar och vilka bilder jag tar.

Är hur trött som helst idag. Även fast vi bara hade två lektioner, vi hade bild! Gud va jag saknat det! Var riktigt  kul att sitta och kladda lite på pappret och slippa tänka så mycket. Tummen upp för bild, ska nog börja rita här hemma igen också, om jag hittar pennorna...

När jag kom hem hade jag riktigt ont i huvudet också, var nog värmen på bussen som hade en del i den huvudvärken att göra, men det mesta har gått bort nu så nu känns det mycket bättre. Skönt att det inte var migrän.

Just nu gör jag inte så mycket, har just ätit och sen ringde jag nyss Ida. Nu väntar jag bara att klockan ska gå så att man har någonting att göra.

Vi hörs senare!


Kram♥

Om ni vill ha svar...

Ibland är det någon, troligen någon jag känner som kommenterar på vissa inlägg, tyvärr står det verken namn eller hemsida så då kan jag inte svara. Var snäll och skriv det nästa gång om ni vill ha svar, jag är inte synsk ;)

Rob and Taylor <3


Jag vill vara tjejerna i andra klippet....och Tyra i första...

Min dag...



Började min dag med att komma lite försent till skolan(typ 5min). Vi hade prov på rund bukett och det gick åt helsike, blev inge bra alls. Sen hade vi avlång bordsdekoration som vi skulle göra tillsammans med en etta. Våran blev ganska bra faktiskt, skönt, så att inte allting gick åt helsike.

Det var allt annat än kul på statsbussen idag, vi stod bokstavligt talat pressade mot framrutan. Varmt som bara fan var det också och det var inte det lättaste att hålla balansen. Blev inte lättare av att en viss person *host* stod och höll i mig för att inte ramla och som gjorde att jag tappade balansen typ hundra gånger ;) Men jag ska fan inte gnälla över bussarna, jag har valt det här själv. Jag kunde ha gått här i stan och sluppit dem, bara cyklat tio minuter och sen varit framme vid skolan. Men nu valde jag Uppsala och då ska jag fan inte gnälla heller, ska bara påminna mig själv om det varje gång bussarna är fullsmockade eller busschaufförerna är dumma i huvudet, vilket de är ofta.

Nu ikväll blir det lugnt, ska sitta och läsa tror jag, är helt slut idag, sover inte så jättebra på madrassen på golvet, inte det bekvämaste kan jag säga. Sen ikväll klockan tio börjar True blood och det skulle vara ganska kul att se, våran Alexander Skarsgård är ju med ;) Så det ska jag kanske se om jag orkar hålla mig vaken.


Kramar från Sandra♥

Biotips någon?


(det "fina" fotot är taget av mig)


Haha, jag var tydligen en av vinnarna på tipspromenaden vi hade i torsdags! Så jag är en stolt ägare av en gratis biobiljett välförtjänad eftersom jag var så seriös när jag fyllde i alla svaren om lärarna; "Han spelade helt klart klarinett när han var ung, syns på glasögonen". Ett litet minus är att biobiljetten går ut den 25september, säkert därför de gav ut dem. Så nu måste jag komma på en bio att gå på och hitta någon att dra med mig på bio. Tyvärr verkar det inte gå någon jätteintressant film just nu. Kanske får gå på Harry Potter igen, den var ju ialla fall jättebra och jag måste ju ta vara på biljetten innan den går ut, om jag går i Uppsala på en fredag så blir det ju helt gratis, förutom eventuellt popcorn förståss.

Någon som har förslag på någon bra film som går på bio?

Kramar från Sandra♥


Tut-tut! Orka hitta på rubrik...


Tut-tut!
Hemma igen från en låååång dag i skolan, kunde ha gått lite snabbare men annars var det okej, vi har slagit ihop floristtekniken med ettorna så vi är lite fler nu, det kommer nog gå bra, de var ganska tysta men det är ju ganska förståligt när våran klass kommer in i klassrummet och låter som en atombomb ;) Vi gjorde höstbuketter, var inte lite ringrostig, inte alls bra, men man behöver nog bara komma in i det igen.

Sitter och väntar på Ida som kommer hit om ett tag, roligt roligt för det var typ i maj vi var sist. Får se vad vi hittar på, vi kommer nog bara ta det lugnt, blir inte så länge för båda ska ju upp imorgon.

Förresten fick jag praktikplats idag :) I uppsala men ändå, tydligen hade vår klassföreståndare frågat åt mig även fast jag höll på att leta själv. Men det är bra för då slipper jag fråga på en butik här i stan där en som jobbar där är lite sådär. Ska till praktikplatsen på måndag klockan 17.00, suck, kommer få lov att stanna på stan efter skolan tills dess och vi slutar 15.20. Men men....


Kramar från Sandra♥

Tisdag

Tjenamors!
Sitter och äter frukost vid matbordet med finaste kissen liggandes brevid mig, hon är morgonmysig som vanligt,synd att det inte håller i sig efter hon fått maten hon förjäves försöker locka till sig från mig, sötnosen då, att du aldrig lär dig.

Idag har vi idrott första lektionen, hoppas det blir kul och att den nya läraren är lika bra som den förra, kanske lite bättre. Vi ska ha idrott med livsmedel så det blir minst sagt spännande. Jaja, vi får se hur det går.

Förresten har jag ingen säng längre! Den har gått sönder så den står utanför och ska få åka den korta resan och spendera resten av sitt liv på återvinningen. Så nu har jag en madrass på golvet, lyxigt! Ne, men vi ska fixa en ny säng när jag har tid att följa med någon gång, kommer hem ganska sent så då är det stängt. Tillsvidare får jag sova på golvet, behöver ialla fall inte vara rädd att ramla av.

Vet ni hur trött jag är på en skala mellan ett och tio? Typ 6 just nu men när jag gick upp var den minst 25 ;)


Nu ska jag plocka undan och fixa lite till innan jag tar min fina cykel och trampar mot bussen, vi ses kanske ikväll!


Kram♥

Grattis!


Gud va jag avskyr mitt fula rum!

Fick för mig att möblera om i mitt rum och inte bara städa, dumt beslut, det ser förjävligt ut här inne nu, värre än vanligt alltså. Har lust att slänga ut allting genom fönstret och sova på soffan i vardagsrummet istället, då slipper jag ialla fall ha ett rum att städa. Tyvärr tror jag inte det skulle vara så populärt om mina grejer stod ute på verandan. Men va fan, de får de väl stå ut med. Vet inte om jag ska flytta tillbaka allting eller om det får vara så här ett tag ialla fall, kanske vänjer mig. Städa klart måste jag gör vilket som så det är väl bara att bestämma sig och sätta igång igen.

Opps...


Haha, sa inte jag igår att jag inte skulle sätta på datorn innan jag städat.  Vad trodde ni det första jag gjorde var, jo precis, jag sätt igång datorn. Men den stod ju så fint på mitt sängbord. Men jag SKA inte fastna här. Konstigt hur mycket annat man kan hitta på istället för att städa, men när man inte behöver städa så kommer man inte på någonting att göra...hmm...Nu ska jag ialla fall gå och äta frukost och klä på mig innan jag sätter igång att städa. Vi hörs!



Kram♥

Home again...


Finaste bilden på finaste Johnny <3 som jag har som finaste bakgrundsbilden på min finaste mobil
;)

Bananskal på er!
Kom hem för inte så länge sen. Det var riktigt kul att träffa Natha<3 igen, har inte blivit så ofta på senaste tiden. Hoppas det blir ändring på det nu när semestern är över. Vi hade det ialla fall mys, spelade spel och gick på promenad. Gisses va mycket grodor det var överallt, vi var nära att trampa på flera stycken, ush! Sen vid typ elva följde hon med mig en bit för att jag skulle slippa gå själv hem i mörkret, och det är jag glad för, det satt ett gäng vid affären som jag inte är helt hundra på om de hade alla skruvar fastskruvade i skallen ;)

Snart tänkte jag faktiskt släcka och försöka sova, ska försöka att komma upp ialla fall innan 11 i morgon så att jag vänjer mig lite så att vardagarna inte blir fullt lika jobbiga,får se hur det går med det. Nu ska jag ialla fall stänga av datorn, vet inte om jag skriver någonting imorgon, ska nog inte ens sätta på datorn för om jag gör det blir städningen aldrig av. Plus att brorsan och hans tjej kommer hit imorgon och ska äta så då ska jag vara lite social mot dem. Men jag kanske slänger in ett inlägg efter jag städat och de åkt hem. Vi får se....



Kramar från Sandra♥

.......................................


Zac Efron <3

Idag har det inte blivit några inlägg, har inte orkat. Mormor och morfar har varit här, skönt att mormor kommit hem från sjukhuset igen och mår bättre. Vi fikade och pratade lite innan de åkte hem efter några timmar.

Idag har jag inte gjort så mycket. Ikväll kanske jag ska träffa Nathalie <3 ett tag, hon skulle smsa mig när hon kommit hem från sin sommarstuga, hoppas vi kan ses ikväll, var riktigt länge sen sist. Om det inte blir av så ska jag nog bara ta och se några filmer. Imorgon är det städning på schemat.

Just nu gör jag ingenting, kollar runt på lite bloggar, tyvärr finns det inte så mycket kul att läsa. Tar gärna emot förslag på bra bloggar.

Haha, när man snackar om trollen, nu ska jag dra till Natha!




Kramar från Sandra♥

Rubrik Rubrik Rubrik Rubrik Rubrik

Shit va trött jag är! Kommer bli så skönt att verkligen sova ut imorgon. Det har varit en seg dag idag, knappt gjort någonting, bara massa genomgångar. Trafikkunskapen kommer inte vara det roligaste tror jag, men nu ska vi vara optimistiska och inte börja gnälla efter första lektionen. Slutade ialla fall ganska tidigt idag, 14.05 för jag har ju ingen matte längre för vi är klara med kursen, riktigt skönt. Så jag kom hem någorlunda tidigt idag med.

Ikväll blir det sängen tidigt, har inte riktigt vant mig med att gå upp innan klockan 6 än känner jag. Hoppas jag vänjer mig snart.

Nu ska jag hitta på någonting att göra, vi hörs!



Kramar från Sandra♥

Zombie!


Här får ni nått fint att kolla på medans jag är i skolan <3

Är riktigt jädra trött idag, fattade ingenting när klockan ringde halv sex. Så jag kommer vara lagom seg i skolan idag, jippi! Det har blir första riktiga skoldagen, börjar med trafikkunskap. Vi börjar fem över halv nio så jag måste ta en tidig buss, de har ju bytt busstider så det stämmer inte alls, skitjobbigt. Men man vänjer sig väl....Nu ska jag sätta på tvn och vänta tills klockan är typ tio i sju då jag ska börja cykla. Men först ska jag ta reda på vad katten hittat under min säng, hon håller på med någonting och jag har en känsla att det är en sladd eller nått som hon inte ska hålla på med...Vi hörs senare, slutar ganska tidigt så jag är nog hemma innan klockan 6 ;)



Kramar från Sandra♥ 

Nu är det dags igen då...


Rund brudbukett gjord av mig i mars (foto av mig)

Vaknade 06.30 imorse och snubblade över datastolen och kastade mig över klockan för att hinna stänga av den innan jag hann väcka hela huset, lyckades inte helt, mamma och pappa vaknade :)

07.38 satt jag mig på bussen, måste komma ihåg att fixa någon bok eller nått att underhålla mig med, bussresan kändes ovanligt lång idag. Kom till skolan en halvtimme för tidigt och står och väntar på Sarah och Bella när jag ser ryggen på någon som jag verkligen känner igen, personen vänder sig om och där står Hanna som gick i min klass på grundskolan, hoppsan! Oväntat! Jag tror dock inte att hon kände igen mig :)

Så onödig dag alltså, vi blev uppropade i matsalen, efter det fick vi nya skåp (överskåp igen!!) och sen gick vi ner till floristsalen där vi fick busskort, papper mm. Sen var det fika på elevtorget och sen någon tråkig tipspromenad i skolan där alla frågor var om lärarna, helkonstiga frågor som vad spelade jag för instrument som ung eller hur många tatueringar bageriläraren har, hmm, hur ska vi veta det? Haha, men jag kommer säkert vinna de där biobiljetterna, vet att jag åtminstonde har två eller tre rätt av femton :)

Efter skolan åkte vi till stan och gick och kika för Bella skulle ha block och sånt. Sen köpte vi smoothies innan Sarah gick till bussen. Bella och jag fortsatte titta lite innan jag gick till stationen och blev irriterad över att på förmiddagen går min buss bara en gång i timmen. Som tur är kom den lite tidigt så jag behövde inte vänta så länge.

Nu ikväll blir det film och sen tidigt i säng för klockan ska ställas på 05.35(!!!)Nu är det dags igen....


Kramar från Sandra♥

Grattis gumman!


Music...


Köp inte denna mobil, den röda färgen på kanterna lossnar och nu ser det förjävligt ut

Håller på att krångla med min skothög till mobil för att försöka få åtminstonde lite ny musik på den. Tyvärr gillar vi inte varandra så vi får se hur det här går. Skulle vara skönt att ha någonting att lyssna på på väg till skolan imorgon, så man vaknar lite. Fast om jag ens får in musik på mobilen så måste jag ändå leta rätt på head-setet. Jag och sladdar alltså, de försvinner jämt för mig, kamerasladden har jag ännu inte hittat, fast det funkar ju med minneskortläsaren men ändå, mobilsladden hittade jag inte heller så nu lånar jag brorsan, och så är ju det här fördömda head-setet. Har inte haft det sen jag slutade jobba så det måste jag lokalisera igen. Man skulle ha ett sånt där allarm som man kan ha på nyckelknippan som piper så att man kan hitta dem, men det skulle säkert inte funka på mig, skulle väl tappa bort kontrollen till pipgrejen.

Fan! Nu dog programmet igen, måste fixa, see ya!



Kramar från en irriterad Sandra♥

Ny design...


Nya headern, tycks?


Sitter under täcket i min säng och fixar med lite bilder i photoshop, det resulterade i en ny design, igen. Faktiskt nästan helt nöjd den här gången, kanske inte så "höstig" men den får duga ett tag innan jag får för mig att ta med kameran ut på promenad.

Det är riktigt kallt idag, sitter här och fryser även fast jag har täcket över mig och datorn i knät. Hur kunde det bli höst så fort? Igår var det inte i närheten så här kallt.

Nu ska jag gå och äta frukost, sen blir det dusch och hårinpackning, ska njuta av den sista dagen. Ingen idé att sitta vid datorn nu ändå, ingen hemma som man kan prata med.

Ne, nu ska det bli lite fart på mig, kanske slänger in något inlägg senare.


Kramar från Sandra♥

Kommer inte på någon rubrik...


Hehe <3

Sitter och kollar på första säsongen av 21 JumpStreet på youtube, vaknade med ont i halsen så jag ska hålla mig inne och lugn så att det kanske hinner gå över tills torsdag. Serien är faktiskt bra, första avsnittet var lite sådär med det andra blev bättre (jag har sett två hittils) Det märks ju att det var ett tag sen den spelades in men det är faktiskt lite charmigt :) Sen senare idag blir det nog Twilight, var ett tag sen jag såg den.  Längtar tills New Moon kommer på bio, då kommer jag sitta fängslad på biografen.

Nu ska jag kolla vidare, vi hörs senare!



Kramar från Sandra♥

För att jag har tråkigt...

50 sanningar om mig:

1. Jag hatar broar, speciellt de som går över vatten!
2. Anledingen till denna fobi är att jag från det jag var typ 12år har haft känslan av att jag kommer dö när jag åker av en bro och sitter fast i en bil under vattnet.
3. Jag är väldigt blyg, men inte när jag väl blir bekväm med personerna
4. Jag står väldigt nära mina bröder, kan prata med dem om nästan vad som helst
5. Jag tänker alldeles för mycket och kan ligga och tänka i flera timmar
6. Jag älskar att åka bil/buss för jag tycker det är lättare att tänka och slappna av då (dock inte över broar)
7. Jag fattar inte hur jag ska kunna komma på 43 till sanningar
8. Jag är den mest slarviga personen jag känner
9. Jag har riktigt bra minne och kommer ihåg vissa saker från det jag var 4år
10. Jag älskar att kolla på film
11. Det första jag vill göra när jag har råd är att flytta till en större stad
12. Jag hatar att prata i telefon, bara ett visst antal personer jag gillar att göra det med.
13. Jag älskar Johnny Depp och hans filmer (suprise!)
14. Det enda jag visste när vi skulle välja gymnasie var att jag inte skulle gå här i stan.
15. Jag är oftast lugn, men när jag väl tappar fattningen så blir jag riktigt förbannad.
16. Jag är en dag för dag människa, vissa dagar är jag helt hyper och vissa helt seriös.
17. Jag saknar bildlektionerna.
18. Jag saknar också Barbro vi hade i engelska på grundskolan.
20. Jag har sett Twilight mellan 11-15ggr
21. Jag avskyr att städa.
22. Den första kändisen jag såg var Markoolio som var bakis på Coop här i stan :)
23. Jag är konfirmerad (stavning)
24. Jag har 15 kusiner och typ hundra sysslingar
25. Jag är typ 25 procent finsk
26. Jag älskar att göra om i mitt rum
27. Drömyrket är inredare och har varit det sen jag var typ 9år.
28. Jag valde floristlinjen för jag ville jobba kreativt och inte sitta bakom en skolbänk hela tiden.
29. Floristyrket är betydligt svårare än vad jag trott.
30. Jag har en typ 5årig bästis som heter Vilda ;)
31. Hon frågar nästan varje dag när jag kommer hem om jag vill gunga med henne.
32. Varje dag säger jag att jag är upptagen men hon ger sig inte :)
33. Jag gillar våren bättre än hösten.
34. Jag har lätt att komma ihåg födelsedagar.
35. När jag var liten ville jag bli ridande polis :)
36. Jag har alltid velat börja rida men har aldrig fått det (har växt ifrån det lite nu)
37. Jag har gått i luftgevärsskytte och jag var faktiskt riktigt bra på det.
38. Jag var en riktig pojkflicka när jag var liten och en del av det sitter nog fortfarande i.
40. En frisör klippte pottfrilla på mig när jag gick i lekis och jag var livrädd för frisörer i många år efter det.
41. Jag är allergisk mot myggor.
42. Min första kompis är jag fortfarande kompis med, fast tyvärr inte så nära.
43. Jag bröt armen när jag var 11 eller 12år och gick hem ensam med bruten arm i typ en timme.
44. Jag älskar rosa och vitt tillsammans :)
45. Jag är tveksam att någon kommer orka läsa allt det här (kommentera gärna om ni gjort det)
46. Jag var jätteofta sjuk när jag var liten.
47. Jag har migrän.
48. Jag avskyr korv!
49. Någon gång i mitt liv vill jag skriva en bok.
50. Jag är chockad att jag kom på 50st sanningar :)

De som inte vill bli påminda om att skolan börjar snart kan klicka ner den här sidan nu :)


Min nya favoritpojke ;) <3


Tjollahopp i stugan!
Har blivit lite dåligt med bloggning de senaste dagarna, har inte haft lust att blogga, ingen som läser ändå känns det som. Men jag känner ändå för att skriva av mig lite så.

Kom hem för typ en timme sen, har spenderat natten hemma hos Bea med henne och Linda <3 Bea hade tjejmiddag igår, det gick inte riktigt som planerat med det var trevligt ändå :) Vi gick och la oss typ halv två och vaknade tio så vi sov ju ändå ganska länge, ändå är jag huuur trött som helst. Kanske är så att borta är bra men hemma är bäst. Vid typ tolv cyklade jag hemåt i blåsten, hade som tur medvind så det gick fort som bara den.

På torsdag börjar skolan igen, ser inte riktigt fram emot det, har typ nästan saknat att ha någonting att göra hela sommaren och sagt att om det ska vara så kan jag lika gärna gått i skolan. Men nu ångrar jag mig, jag vill verkligen inte gå upp halv sex igen! Jag vill slippa ta mig till bussen innan klockan sju varje morgon. Inte för att jag inte trivs i skolan och det ska bli kul att träffa alla igen för jag har inte träffat någon av dem i klassen på hela sommarlovet (förutom en som jag träffade typ 2min på hamnfestivalen för typ två månader sen ;)) Men jag skulle klart föredra att ha ett längre sommarlov.

Kom ihåg: Ringa Ida och fråga om busskort imorgon!

Nu idag ska jag inte göra någonting, ska lägga mig ganska tidigt och ställa klockan på åtta så jag kanske kan vänja mig lite ialla fall, om jag inte gör det kommer jag vara nästan medvetslös när jag kampar in i matsalen på torsdag för samlingen. Ska kolla på filmen jag lånade av Bea <3 idag, Systrar i jeans andra sommaren, har inte sett den men jag har sett den första och läst den första boken och dem är bra så jag ser fram emot att se den.

Nu ska jag hitta på någonting att göra, kanske slänger in ett litet inlägg senare idag, föresten, i förra inlägget sa jag att jag skulle lägga in en bild på ett eventuellt inköp, skippar det, köpte bara present till Bea och en bh från lindex, ingenting jag känner mig lockad att lägga in bild på :)

Bye!!

Ps. Rekommenderar er att söka efter Teen choice awards 2009 på youtube, riktigt bra, många fina killar såsom Zac Efron, Taylor lautner, Robert Pattinson, Jonas Brothers mm....

Kramar från en trööööööööööööööööött Sandra♥


Sov gott!

Nu ska jag krypa ner under täcket, skriver nog inget mer förrän jag kommer hem från stan imorgon, vi ska åka in dit klockan 11 så jag kanske är hemma igen vid halv ett och lägger in bild på eventuellt köp, men lovar inte för mycket, det är inte ofta man hittar någonting här i stan.

Sov gott!



Kramar från Sandra♥

Onsdag


Johnny Depp <3 som Ed Wood

Sitter och kollar på min nya film, Ed Wood. Lite tveksam hittils men har bara kollat i några minuter. Johnny är ialla fall lika snygg som vanligt så den är ialla fall värd att se hittlis ;)

Blev inget städandes idag, kom aldrig igång med det så det får vänta tills jag varit nere på stan imorgon. Planerar att slänga ut skrivbordet så det kommer nog ta ett tag.

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, Johnny har precis klätt ut sig till kvinna, haha! Hörs senare!



Kramar från Sandra♥

Tisdag


Zac Efron <3

Hello!
Mår betydligt bättre idag, men jag har ändå bara tagit det lugnt så att jag blir helt bra fortare. Idag har jag läst ut tredje Twilight boken, skitbra bok, och så var vi över till brorsan ett tag. Sen jag kom hem därifrån har jag legat i min säng och halvsovit, är så uttråkad.

Imorgon ska jag städa för att på lördag fyller pappa år och då kommer det väl lite folk. Sen på torsdag ska jag ner på stan och kika lite, skulle behöva en ny kalender tills skolan börjar igen (ush!!) så bland annat det ska jag kika på. Får väl se om jag kommer hem med någonting.

Nu ska jag nog sätta på en film eller börja med nån ny bok för att fördriva tiden, kommer nog lägga mig ganska tidigt för jag har haft ont i huvudet hela dagen så jag är ganska trött i skallen.



Kramar från Sandra♥

Dagens kluring...


Foto av mig

Såhär ser min anslagstavla ut just nu, gör om den typ en gång varannan vecka, just nu finns ett osynligt tema på tavlan, kan ni gissa vad? ;) Tricky Tricky....


Kramar från Sandra♥

MåndagDenTiondeAugustiTvåTusenNio


Bild från google

Tror jag håller på att bli sjuk, har ont i huvudet, täpp i näsan och allmänt seg, nu känner jag av halsen också så vi får se hur det här slutar. Hoppas det går över så att jag slipper må dåligt länge.

Idag ha jag inte gjort så mycket, jag kollade på monsters inc ;) tidigare och efter ett tag in i filmen kom brorsan in och satte sig också, att barnfilm kan vara så fängslande.

Skulle behöva städa lite här inne också innan det blir en stor katastrof, men jag vet inte om jag orkar det idag, annars får det vänta tills jag mår bättre igen.

Ha en bra måndag! Skriver kanske mer ikväll!



Kramar från en sjuk(?) Sandra♥

Boktips: Skadad


Foto från google


Tänkte tipsa om boken jag läste ut i förrgår, Skadad heter den och är skriven av Cathy Glass. Det är en otroligt stark bok, jag som inte brukar gråta när jag läser satt och snyftade stora delar av boken. Absolut en bok att rekommendera, om ni läst Pojken som kallades det, då kommer ni troligen gilla den här boken också, jag tycker nästan att den är bättre än pojken som kallades Det.

Boken handlar om Jodie, en liten aggresiv flicka som flyttat ifrån fem fosterfamiljer på mindre än fyra månader för att de blev skrämda och inte orkade med henne. Efter det kommer hon till Cathy Glass som har långa erfareheter av att vara fosterförälder. Cathy har stora förhoppningar på att hon ska kunna "bota" Jodie, men hon har fel, Jodie är okontrollerbar och hon sliter isär familjen bit för bit. Efter ett tag hos familjen börjar dock Jodie anförtro sig åt Cathy, för henne berättar hon hennes hemska historia.

Det är ingen bok för veklingar, det kan jag lugnt säga, men jag fastnade verkligen för den och jag rekommenderar den verkligen för den som tror sig klara av att läsa den, den är riktigt hemsk.

Jag köpte den för 65:- på Maxi

Första doppet? Yes indeed!


Bilder från google


Kom hem för inte så länge sen, har varit ute med Bea <3 och hennes föräldar med deras båt, very mysigt. Har äntligen tagit första doppet(!!!) jag som älskar att bada har nästan skämts med tanken på att inte ha badat än, nu slipper jag det och får istället skämmas sen över hur liiite jag badat den här sommaren :P

Det var ialla fall riktigt roligt idag, vi badade som tokiga och sen kom Bea på en briilijant idé, att vi skulle ta hennes typ badring och paddla typ 700meter till land, men en åra(!!) Men det gick med hjälp av armarna och samarbete på högsta nivå ;) Sen på vägen tillbaka till båten simmade vid med den hela vägen istället. Motion och massa skratt fick vi ialla fall, och de i båtarna brevid hade ialla fall något intressant att kolla på, haha, måste sett underbart ut! Två tjejer i en liten jädra ring, ena paddlar med nån metallgrej och den andra halvligger mot vattnet och paddlar som en tok med sin arm samtidigt som de bara snurrar runt runt för de paddlar inte i samma takt, jag vet ialla fall att jag skulle tro att vi var knäppa i huvudet om jag hade sett det :D

Thanks för today Bea<3 ;)

Nu ikväll blir det nog läsning som gäller för min del, boken är såååå bra! Men först ska jag hoppa in i duschen för man luktar inte så gott av det där sjövattnet. Ska bara få energi nog för att ta mig ur den här sköna sängen, tricky tricky....



Kramar från en glad Sandra♥

Min kväll kommer spenderas med.....


Foto av mig


....Ett stort glas apelsinjuice, bra musik och Ljudet av ditt hjärta. En riktig mysig och lugn lördagkväll/natt, Imorgon kanske det bli sol och bad med bästaste Bea<3 Nu; Tillbaka in i Twilight-världen!.....


Kramar från Sandra♥

God natt!

Nu ska jag ta och krypa ner under mitt varma täcke. Skriver senare idag när jag vaknat igen kanske inte direkt på morgonen men någon gång under dagen tittar jag nog in igen. God natt!





Kramar från Sandra♥

För alla snubbar vill ju vara katt...


Foto av mig

Satt precis på Aristocats på vhs-spelaren, fick in den till mitt rum igår för jag fick för mig att se mina gamla filmer, så det har jag spenderat min tid igår kväll och nu ikväll, med barnfilmer. Älskar det, man får så fina minnen när man sätter på sina gamla teknade vhs-filmer, trycker in den i spelaren och man hör spelaren spola igång den, riktigt charmigt tycker jag. Att det är lite larvigt skiter jag fullständigt i, när jag vill vara larvig så är jag det, även fast jag är över 17år.

Tidigare idag åkte vi till stängnäs för att äta glass :P vid nått ställe vid hamnen, riktigt gott och riktigt mysigt.

Nu ska jag titta på filmen och sjunga med i låtarna medans jag plockar upp här inne, innan det blir en katastrof igen. Slänger kanske in ett inlägg senare också. Hade bra!



Kramar från Sandra♥

Herbert...


Lilla Herbert, foto av mig

Kolla in Herbert som travade in i vardagsrummet för ett tag sen, vilken liten sötnos, en liten igelkott. Tyvärr fick jag inte behålla;) den så pappa tog ut den och den travade vidare in genom buskarna. Alltid kul med oväntat besök.


Kramar från Sandra♥

Dagens inköp...Ed Wood


Foto av mig


  • 1984 - Terror på Elm Street
  • 1985 - Privat område
  • 1986 - Slow Burn
  • 1986 - Plutonen
  • 1987-1990 - 21 Jump Street (TV-serie)
  • 1989 - Cry-Baby
  • 1990 - Edward Scissorhands
  • 1991 - Freddy's Dead: The Final Nightmare
  • 1993 - Arizona Dream
  • 1993 - Benny & Joon
  • 1993 - Gilbert Grape
  • 1994 - Ed Wood
  • 1995 - Don Juan De Marco
  • 1995 - Dead Man
  • 1995 - I sista sekunden
  • 1997 - Donnie Brasco -halvt, brorsan har, ska köpa egen
  • 1997 - The Brave (skådespelare & regissör)
  • 1998 - Fear and Loathing in Las Vegas - halvt, brorsan har, ska köpa egen
  • 1998 - I Los Angeles utan karta
  • 1999 - The Astronaut's Wife
  • 1999 - Sleepy Hollow
  • 1999 - The Ninth Gate
  • 2000 - The Man Who Cried
  • 2000 - Before Night Falls
  • 2000 - Chocolat
  • 2001 - Blow
  • 2001 - From Hell
  • 2002 - Lost In La Mancha (dokumentärfilm)
  • 2003 - Pirates of the Caribbean - Svarta Pärlans förbannelse
  • 2003 - Once Upon a Time in Mexico
  • 2004 - Secret Window
  • 2004 - Happily Ever After
  • 2004 - Finding Neverland
  • 2004 - The Libertine
  • 2005 - Kalle och chokladfabriken
  • 2005 - Corpse Bride (röst)
  • 2006 - Pirates of the Caribbean - Död mans kista
  • 2007 - Pirates of the Caribbean - Vid världens ände
  • 2008 - Sweeney Todd
  • 2009 - Public Enemies
  • 2010 - Alice in Wonderland
  • 2012 - Pirates of the Caribbean 4

  • Ny header...igen


    Då och nu

    Tröttnade fort på min header så nu har jag spenderat lite tid med att göra en ny, faktiskt ganska nöjd, inte helt hundra men den får vara ett tag. Vad tycker ni?


    Kramar från Sandra♥

    ...


    Foto av mig


    Känner mig riktigt slö och trött idag, har inte gjort mycket annat än spelat The sims 3 hela dagen, skämmes på mig :) Imorgon måste jag ta mig ut lite, vi ska troligen åka och köpa present till pappa som fyller år snart så då har jag ju ialla fall någonting att göra.

    Just nu kollar jag på Kate och Leopold på tv, väldigt bra film enligt mig, charmig. Hugh Jackman är sjukt gullig i den här filmen. Man blir glad av att se honom.Sen så är han snygg också ;)

    Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, vi hörs!



    Kram♥

    Så söt!


    Johnny Depp <3

    These are my friends,See how they glisten,See this one shine...


    Skulle inte säga nej till ha honom sittandes vid ett piano hemma hos mig, måste bara skaffa ett först.

    Im here again...

    Var ett tag sen jag skrev nu, har bloggtorka, igen. Har haft bättre för mig de här dagarna så jag har inte haft en tanke på bloggen.

    I torsdags kväll åkte jag till Bea, vi hyrde film. Hairspray var lite sådär men den andra filmen vi hyrde, Marley och jag, var ganska bra, sorglig ialla fall. Sen åkte jag hem i fredags förmiddag.

    I Lördags var jag och mamma hemma själva så det blev en liten "mor och dotter" dag med film och god mat. Ganska mysigt faktiskt. Inte ofta det blir så.

    Igår var vi först till V-ås för att hälsa på mormor som ligger på sjukhuset, krya på dig! <3. Sen blev jag bjuden på mat hemma hos brorsan och Carin för de tyckte att jag förtjänade lite roligare mat än korven vi skulle grilla här hemma (hatar korv) så jag fick kycklingwok med ceshewnötter, mycket bättre kan jag säga, det var galet gott.

    Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, känner mig lite småseg så det blir en lugn dag. Hoppas bara jag inte blir sjuk. Kanske kan lägga mig och sola ett tag så att man kanske kan få lite färg den här sommaren. Är lika blek som om det varit mitt i vintern, inte kul.

    Ne, nu ska jag gå och äta frukost och fixa till mig. Vi hörs när vi hörs.



    Kram♥

    RSS 2.0