Eye of the tiger...



(foton av mig)


So far so good...

Är inte klar än, men det får räcka för idag. Det är svårare än vad jag trodde att få ordning på allt igen. Om ena saken blir rätt så blir något annat jättekonstig och tvärt om. Men nu ser det ialla fall ut som en blogg igen. Ska ändra lite typsnitt och sånt innan jag är nöjd. Ska försöka ta lite nya bilder så en ny header kan fixas också. Men det får bli en annan dag för nu orkar jag inte fixa något mer.//Sandra

Gör om helt...

Så det ser lite knepigt ut ett tag framöver, hoppas det blir bra till slut...//Sandra

Early birthday gift...




Tack mamma och pappa! Tack Tack Tack!♥ (foton av mig)


The rock and roll heart of an hollywood rebel...

God morgon, eller, kanske inte så god egentligen, har ingenting att se fram emot idag, jag ska *trumvirvel* plugga! Engelska, näringsriktig kost och idrott, snittblomsnamn, samhällskunskap, ännu mer engelska...Jisses säger jag bara, men, jag får ju skylla mig själv, hade ju hela lovet på mig egentligen, men jag tänkte fan inte spendera lovet framför tråkiga jädra skolböcker! Min motivation till att börja plugga ligger i ide nu, och jag kan gärna göra den sällskap. Känner verkligen inte för att åka till skolan imorgon, känns bara värdelöst.//Sandra

So the lion fell in love with the lamb...


              Bild från fotopromenaden med Bea i oktober 2009 (foto av mig)


Har varit en trevlig dag, mycket fikande blev det så nu vill jag inte se en tårta på ett år minst, hehe. Trevligt att träffa allihopa, blir allt för sällan. Min släkt är den knasigaste och mest perversa, herregud säger jag bara! Haha! Fick ialla fall lite pengar som ska sparas till en ny mobil, najs. Sen fick jag lite trisslottter (vann ingenting) och en blombukett av finaste mormor och morfar.

Det är två gäster kvar men de sitter och spelar kort med mina föräldrar så jag kände att jag inte behövde sitta där och glo. Ska plugga lite tänkte jag, det slog mig idag att skolan börjar i övermorgon och att jag har två prov, två läxor och 60 snittblomsnamn på typ latin att lära mig till nästa vecka. Så det kanske är dags att sätta igång? Första provet är liksom på måndag...suck.

Hoppas ni haft en mysig lördag!//Sandra

Glöm inte att rösta!


Glöm inte att rösta på era favoriter! Klicka på bilden så kommer ni till hemsidan...


A piece of cake...



(foton av mig)


Lördag...

Tårtorna är färdiga, jag är nyduschad och frukosten blir uppäten. Om ett tag kommer släkten för att fira mig så bloggen kommer inte direkt vara högsta prioritering som ni kanske förstår. Slänger kanske in några bilder ikväll, vi får se. Kram//Sandra


Fredag...

Håller på att plocka upp i mitt rum, det går inte snabbt kan jag lova, hehe. Men sakta men säkert börjar golvet komma fram. Ska ta och slänga undan det sista, ta en dusch och sen sätta mig och läsa ett tag. Senare ikväll kanske jag ska sätta på Twilight och se på den medans jag pluggar lite.

Nu ska jag fortsätta. //Sandra

The truth about diamonds...


1. Sanningen om diamanter - Nicole Richie 29,50:- Åhlens
2. Läppstiftdjungel - Candace Bushnell 29,50:- Åhlens
                                           (foto av mig)

Kom hem för ett tag sen, bokrean var inte speciellt bra men jag kom ialla fall hem med två nya böcker (bilden ovan) så ena ska jag nog börja med redan ikväll när jag städat och pluggat.

Nu måste jag sätta igång med rummet så jag hinner klart tills pappa kommer hem och vi ska och handla. Skriver kanske ikväll. //Sandra


Bokrea,städning,handling...

Kommer ha relativt mycket att göra idag, om ca en timme åker jag ner på "stan" för att kolla in bokrean med Bea. Hoppas komma hem med åtminstonde en "bussbok". Sen när jag kommer hem måste jag städa mitt rum, och hjälpa mamma städa resten av lägenheten, innan pappa kommer hem vid fem och vi ska åka och handla tills imorgon.

Nu ska jag gå och äta frukost, klä på mig, och sen gå till affären för att hämta pengar till bussen. Skriver nog när jag kommer hem! Kram//Sandra

Public Enemies


Mina följande 2h och 14min kommer spenderas med denna (foto av mig
)

Johnny Depp♥


Torsdag...


                                                         ♥
Huvudvärk idag, har tagit en tablett men den har inte hjälpt speciellt mycket. Har spenderat dagen med Greys Antatomy, har sett klart andra säsongen nu så nu kommer jag vara rastlös resten av lovet. Får leta efter en bok tror jag. Visst, jag har The host, men jag har kommit fram till att jag vill vänta med den ett tag, ta det lugnt med fantasyn ett tag, läsa "riktiga" böcker. Så den kommer jag nog lämna tillbaka när skolan börjar igen och låna om senare. Om jag inte får den i födelsedagspresent förståss, har önskat mig den på svenska av Daniel.

Nu måste jag hitta på någonting att göra innan jag klättrar upp på taket av rastlöshet. Skriver kanske senare. //Sandra

Kanske valde fel gymnasielinje?



(foton av mig)


Sandra goes pensionär!


Började dagen med en tripp till min moster med mamma,mormor och morfar. Jag hänger inte med speciellt ofta så jag tänkte att va fan, kan väl följa med idag då.

Just nu håller jag på att vänta på att degen som ligger inne i kylen ska bli klar, jepp, jag bakar, hehe, idag igen. Men hey, fyller faktiskt 18år om en vecka och på lördag kommer alla och firar mig. Plus att det inte finns så mycket roligt att hitta på här, och jag skulle verkligen behöva förbättra mina egenskaper i köket, hehe.

Medan degen ligger och är irriterande så sitter jag och läser Solo-tidningen jag köpte för typ fem minuter sen när jag sprang ner till affären. Det tråkigaste med "våran" affär, finns typ 3 tidningar att välja mellan. Men jag fick ialla fall någonting att läsa...

Nu är degen klar! See ya! //Sandra

En elefant balanserade på en liten liten spindeltråd...


                                     Miles to go (foton av mig)
Det var mycket trevligt med tant Bea igår kväll/natt/idag, blev film, skratt och bakning. Idag hade ialla fall jag mycket att skratta åt eftersom Bea hade sån träningsverk att hon knappt kunde gå. Därav dagens smeknamn. Skadeglad som jag är (men gillar inte när folk skattar åt mig) tyckte jag det var väldigt underhållande. Stackarn...

Som tröst tillägnar jag denna låt åt finaste tant Bea;
Vill ni höra något irriterande? Min Dvd-spelare har dött, asså, verkligen dött, den är avliden, lika levande som en gammal socka med hål i. And guess what? Vilken film satt inte i den om inte Beas film som jag lånade för ett tag sen, min tur slutar aldrig komma. Så pappa ska skruva isär den för att få ut filmen. Annars får jag skicka efter en ny film åt tant Bea, hehe. Nu har jag ialla fall kommit på någonting att önska mig i födelsedagspresent, och jag hoppas verkligen att jag får en, annars kommer jag tråka ihjäl mig.

Kvällen, sen Bea åkte hem vid åtta någonting, har spenderats framför andra säsongen av Greys Anatomy på laptopen. Riktigt bra serie måste jag säga. Love it!

Nu tänkte jag byta om och lägga mig och läsa Miles to go av Miley Cyrus som jag lånade av Bea idag, började läsa den imorse när jag vaknade och Bea fortfarande låg och dreglade på kudden (skoja ba, hon dreglade inte,hehe) Skulle bara läsa litegranna men det kom att bli 107 sidor innan tanten vaknade. Så man kan ju lugnt säga att jag fastnade.

Ne, nu ska jag stänga av datorn, skriver imorgon, guten nacht! //Sandra

Tisdag...

Sitter vid Beas dator, kom hit igår och sov här inatt. Vi håller på att fixa oss och om ett tag ska vi ta den långa promenaden hem till mig och baka, hehe, vi börjar bli gamla, bakträff vid sjutton års ålder, jisses!

Nu ska jag vara lite social, skriver kanske senare! kram!//Sandra

You've got a smile that takes me to another planet...




Modell: Elviz Fotograf: Sandra(jag)


Isolerad...


              Från fotopromenaden i Oktober med Beatrice (foto av mig)

Är inte alls på lika bra humör idag som jag var igår. Känner mig allmänt nere och less på allting. Finns ingenting att göra här och om man ska gå någonstans så fryser man väl ihjäl på köpet. Har inga pengar så att åka någonstans idag igen är bara att glömma. Kan inte få skjuts någonstans och den enda kontakten med omvärlden är genom msn, jippi. Det här lovet kanske inte blir lika roligt som jag trott. Detta tack vare den jädra snön som vägrar försvinna,min tomma plånbok och denna jädra stad! Känner mig helt isolerad....Jag vill vara liten igen, vilken jädra fantasi man hade, matade gosedjuren med tandkräm(mamma blev överlycklig,hehe) lekte krig med bröderna, byggde koja i köket. Jag vill bli fem igen! Men nej då, snart är man en gammal rynkig tant istället, jippi!//Sandra


13


Försökte blogga när jag kom hem igår men webblogg ville verkligen inte hjälpa mig med det. Men nu verkar allting fungera igen så jag gör väl ett nytt försök.

Det var mycket trevligt igår, det blev mat på Max, massa fniss på hemköp och bio innan vi sprang (bokstavligen) till bussen hem. Filmen var faktiskt bra tycker jag, absolut sevärd! Hade hört både bra och dåligt om den men jag kände att jag skulle skapa en egen uppfattning. And I liked it! Lät som om Bea också gillade den så då var det ju inte ett misslyckat biobesök ialla fall, hehe.

Idag är det mer än 20- här hemma. Jisses säger jag bara. Jag stannar hemma idag tills vi ska till brorsan och lämna tillbaka lilla Elviz. Fan, kommer sakna honom ju!

Nu ska jag hitta på någonting att göra. Later. //Sandra

Turn off the lights and the telephone...

Håller på att göra mig i ordning för om mindre än en timme är det dags att kliva ut i snön, in i bilen och möta Bea vid busshållsplatsen. Hoppas bussarna går som de ska, men det brukar inte vara så stora problem på vägen till Uppsala, även fast jag ibland önskar att bussarna ska bli inställda så jag får stanna hemma från skolan, hehe.

Nu ska jag fortsätta så man blir klar någon gång. Skriver kanske när jag kommer hem! Kram//Sandra

Valentine´s day...


Bio med Beatrice ikväll! Ska bli galet roligt!


Pappa lät lite konstig...

Skulle ringa pappa för att fråga efter skjuts...

*Ringtonen låter*
Ung tjej; "Ja hallå?"
Jag; "Vem är du?"
Tjejen; "Va?"
Jag; "Vem fan är du?"
Tjejen; "Vem är du?"
Jag; "Vem är du?"
Tjejen; "Va?"
Jag; "Va? Vad heter du?"
Tjejen; "Sarah..."
*Jag kollar på displayen på telefonen, där står det inte pappa, utan...Sarah, en liten glödlampa tänds*
Jag; "Haha! Jag tror jag ringt fel! Det är Sandra. Skulle ringa pappa men råkade bläddra för långt, haha!"
Pysan; "Jaha haha, hur är det med dig då?"

*Fortsatt babbel...*

Det var minst sagt ett...intressant samtal, blev rätt chockad när man skulle ringa sin pappa (som bara skulle ut och skotta fram bilen) och en ung tjej svarar. Haha. Snacka om att dra slutsatser fort som bara fan. Men det var trevligt att prata med Pysan också, hehe. //Sandra

At last, My love has come along....


                                                          ♥
God morgon alla söta glada och underbara människor! Hehe, det är söndag idag! Vill ni veta det bästa? Jag ska inte till skolan imorgon! För det är looooooov!

Jag är faktiskt på ganska bra humör idag, det kanske märks? Det var länge sen jag vaknade på riktigt bra humör, and I like it! Sitter och kollar på American Idol, skrattar åt alla puckon som försöker få vara med i programmet och lyssnar på bra musik på spotify. Härliga söndagsmorgon!

Idag har jag no plans at all, tar dagen som den kommer, det är snöstorm så det blir nog att vara inne större delen av dagen. Nu vill jag ha vår! Till min födelsedag ska all snö vara borta, annars anlitar jag någon som kan ta med snön till...Hawaii.

Nu ska jag äta frukost, see ya!//Sandra

Kattvakt...

Jag behöver inte sakna bror min, för idag ringde min andra bror och en timme senare kom de över med lilla Elviz, som nu ska vara här över helgen för att de håller på att renovera hemma. Betydligt mysigare att ha en katt här än att ha en irriterande storebror kan jag erkänna.

Men bror min och Elviz är ganska lika, de äter, skiter, sover och pratar strunt på något språk som ingen förstår, hehe:P Ne där var jag elak, höhö.

Men Eliviz är betyyyydligt sötare och charmigare :P

//Sandra

Zachary David Alexander Efron


Bara för att han är väääääääldigt fin på den här bilden! ♥


Ja jag är uttråkad, men jag är nog inte den enda...


Från Joe Jonas twitter - Jag har dålig humor när jag är trött...

Följ gärna min twitter förresten, skriver inte så ofta men lite då och då dyker någonting upp;


Sparks fly when we touch...


                                             (foto av mig)
LOV! Galet skönt! En vecka utan att behöva gå upp tidigt för att gå ut i kylan och stå och vänta på dessa nedrans bussar som alltid är sena.  En vecka utan några som helst planer typ, and I like it!

Det var väl en helt okej fredag i skolan idag, den kändes väldigt kort tycker jag, vi fick sluta tidigare, typ kvart i tre så det uppskattades starkt. Sen var det bara att krama kompisarna hej då och hoppa på bussen hem för att spendera lovet åt olika håll.

Ikväll ska jag kolla på Let´s dance tror jag, följer det inte men det gick verkligen ingenting annat på tvn ikväll så det får duga, äta popcorn och börja läsa på The Host för en gång för alla.

Kommer bli ganska tomt hemma nu under helgen eftersom bror min har åkt till Mjölby över helgen, så jag har ingen att bråka med på två hela dagar, får väl bråka med föräldrarna istället, kan funka det med. Hehe.

Nu ska jag hitta på någonting att göra! Skriver kanske senare! //Sandra

Lily Cole


Bara för att hon är himla vacker...


Jag älskar sovmorgnar!


          Har haft med bilden förut, men det skiter jag fullständigt i! Johnny Depp♥


Kunde sova hela en och en halv timme längre idag! Jag börjar inte förrän 09.40! Galet skönt faktiskt! :D Vaknade av pappas klocka typ tio i sex och var på väg att gå upp, glömde bort sovmorgonen, så jag satt på längkanten och sen kom jag på det igen, föll bakåt igen och somnade om, nice!

Idag är det en realativt kort skoldag, vilket känns skönt eftersom jag inte kom hem förrän halv åtta igår typ. Sen imorgon är det fredag och sen är det SPORTLOV! Galet skönt!

Nu ska jag äta upp min frukost och sen hoppa på första bussen på den långa vägen till skolan, ibland önskar jag att jag valt att gå här i stan. Men bara ibland ;)

See ya!//S


Tired Sandra...


Tävlingen gick inte speciellt bra, vi kom sist. Men det är väl alltid någon som måste göra det också och vi var de enda tvåorna så vi förväntade oss inte direkt att vinna. Men vi skulle helt klart kunnat göra bättre, men men, vi har i alla fall lärt oss en del inför nästa gång.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, jag är helt död! Ska bara kolla busstider inför imorgon sen ska jag krypa ner under mitt varma täcke. Skriver kanske imorgon bitti!//S

Slut...

Tävlingen är avslutad, bedömningen pågår, väntar på resultat...//S

Tävling...

Onsdag den 17:e och det betyder följande, det är två veckor kvar tills jag blir myndig, jag har namnsdag idag(!!) och det är tävling i skolan! Kan bli en minst sagt intressant dag med tanke på det sista nämnda anledningen. Men jag har pumpat upp med ny musik som jag ska njuta av på vägen dit för att hämta krafter. Frågan är nu, vart tusan har jag en ny hårsnodd till min mobil....//S


You're really gonna be someone, ask anyone...


                                                   (foto av mig)

Bara tre dagar kvar sen är det lov! Galet skönt! Ska bli så himla skönt att sova! Bakning inför födelsedagen,födelsedagsfirande med släkten och eventuellt bio med finaste Bea står på schemat, annars är jag helt fri! Får se vad lovet har att bjuda på.

Imorgon är det tävling i skolan, jag och Frida har spenderat nästan hela dagen med att diskutera vad tusan vi ska hitta på, det gick lite sådär så vi får se hur det går. Det viktigaste är ju att man har roligt eller hur?

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, plugga lite på snittblomsnamnen bara. Just nu kollar jag på Miljonlotteriet lyckohjulet med min fina mamma, måste ju säga att jag äger på att lista ut ordgåtorna, hehe, pensionärshemmet nästa!

Skriver imorgon bitti eller efter skolan när kommit hem.//S

Keep on moving like you did last summer...


                          Last time around - Nick Jonas and the Administration♥
 
Det var inte kul att öppna ögonen klockan halv sex i morse, det kan jag lova. Var som en zombie när jag kravlade mig upp ur sängen, fick rakt in i datorstolen, slog i tån i den och skrek nästan rakt ut både av chock och smärta innan jag lyckades ta mig till badrummet i mörkret. Härliga måndagsmorgnar! Finns det något mer underbart?! Troligen...

Fick sluta lite tidigare idag i alla fall, det var skönt. Inte så kul att gå länge på måndagar när man aldrig sover så bra på söndagsnätter. Men jag tog mig igenom hela måndagen och jag lever fortfarande!

Ikväll kallar plugghäftet och sedan sängen tidigt så man får tillbaka lite krafter för resten av veckan. Kanske slänger in något mer inlägg innan jag lägger mig! Kram//S

Almost Happy Birthday to me!


16 dagar kvar och mina föräldrar är på mig mer och mer för de vill veta vad jag önskar mig, jag har INGEN aning! Eftersom mitt enda förslag inte duger så måste jag komma på nått "roligare" att önska mig. Jag brukar aldrig ha något problem att komma på någonting att önska mig, det är alltid jag som kommer med en lista på typ tjugo saker som jag vill ha, jag brukar bara kunna sitta och skriva en a4 lång lista om jag bara vill. Men not this year! Vad har hänt mig mig? Har jag blivit som.....min bror? Shit!//S

Ps. Fortfarande vääääldigt tacksam om jag får några förslag på vad jag kan önska mig!

Söndagskväll...


                Bara för att jag älskar smyckerna - ur Elle nr 2 2010

Det har varit en väldigt lugn helg, och det har varit riktigt skönt, det var ett tag sen man bara var hemma hela helgen och bara tog det lugnt och umgicks med familjen. Detta har jag gjort hela helgen och det har varit riktigt mysigt. En tripp till bror min blev det också idag så då fick man träffa honom lite också.

Imorgon är det måndag igen, synd nog, så då blir det inte så mycket bloggande igen, som vanligt under veckorna. Men jag ska försöka slänga in nått lite då och då. Ska försöka få med kameran mer så att ni får lite fler av mina bilder. Kommer ha fullt upp den här sista skolveckan innan sportlovet, det blir långa dagar, mycket plugg och en tävling mitt i alltihopa. Men det kommer nog gå bra, brukar göra det om man bara ger sig tusan på det.

Nu ska jag sätta mig och göra min engelskaläxa som ska in...för två veckor sen? opps, men jag har faktiskt varit sjuk...

Jag skriver mer imorgon! Kram! //S

Myprecioussecrets


Jag tycker ni borde använda fingrarna och ögonen som era föräldrar gav er och klicka er in på min fina Beas blogg. Jag läser den vaaaaarje dag och jag tycker mycket om den! Den kan lixom inte vara annat än bra när den är skriven av världens goaste tjej!

                                     http://myprecioussecrets.blogg.se/

                                                        Läs!//S

We are the world, we are te children...


Så sjukt vackert, tårögd och gåshud är det enda jag säger...


Nattinlägg 03:17


Ännu ett av mina nu ganska vanliga nattinlägg, snacka om att jag är lättväckt, vaknade av att brorsan pratade/viskade i sin telefon inne på sitt rum, tjugo i tre på natten, hmm...Men ändå, då hade jag bara inte lust att somna om på en gång, kan bli så ibland när det gäller mig, haha. Så jag satt på datorn för att kolla läget i några minuter, jag ska självklart inte sitta här i flera timmar mitt i natten, hehe.

Det är alla hjärtans dag nu! Hoppas ni får en jättebra dag! Jag älskar er alla! Haha, not ;) Nu ska jag sova igen, bye! //S


Nu jädrar ska jag ha sommarjobb!

Sitter och skriver ett cv/personligt brev som jag ska lämna ut på några ställen för att försöka få ett sommarjobb. Vet i alla fall några ställen jag ska lämna in/skicka mitt cv till, sen får man hålla tummarna att några blir intresserade och hör av sig. Men jag måste säga, det är svåååårt att få ihop ett bra cv. //S

Slapp morgon...

Nu kallar frukostbordet! Jag är snabb jag vet, hehe...//S


Carthanus - Färgtistel


                Finaste Taylor fyller faktist 18år idag, Grattis till honom!♥


Oj, det är redan fredag imorgon eftersom jag varit sjuk så har den här veckan gått läskigt fort. Ganska skönt men ändå lite creepy för det känns verkligen som det är tisdag idag för mig.

Just nu håller jag på att plugga snittblomsnamn samtidigt som jag städar mitt rum. Har spelat in mig själv när jag säger namnen så jag ska försöka lära mig ialla fall några av dem av att lyssna på mig själv om och om igen, börjar redan bli trött på mig själv, hehe. Men om jag äntligen lyckas lära mig dem så är det nog värt det. Vi får se om det hjälper ialla fall lite.

Nu ska jag fortsätta, mitt rum är löjligt stökigt så att till och med jag (trivs i lite kaos) börjar skämmas, hehe. Men nu ska det bli ändring på det! Skriver kanske innan jag lägger mig! Bye!//S


....

Jag är verkligen inte frisk än, jag la mig klockan åtta igår för jag var helt död, var tveksam om jag skulle åka idag men jag ska ialla fall försöka klara av hela dagen, har ju prov. Skriver mer när jag kommer hem om jag orkar//S

Trött!

Känns verkligen att jag inte är helt frisk än, skoldagen var jättekort men jag är ändå jättetrött. Blir inte sent ikväll kan jag lova.

Det var ialla fall mys att komma tillbaka till skolan igen, även fast jag bara var sjuk i två skoldagar. Träffade BajsBella för första gången på typ två veckor så det var mycket trevligt och hon höll seriöst på att prata sönder mig, haha.

Ikväll blir det mycket plugg så det blir nog inget mer inlägg idag, men jag skriver så fort jag har tid! //S

Nattinlägg 01:23


                                                           ♥
Visst är det underbart hur bra man sover när man är förkyld? Man blir så glad när man vaknar för hundrafemtiotionde gången och ser att det var tjugo minuter sen man kollade på klockan sist. Är det inte underbart att man är lika het som Rudolf när man kollar sig i spegeln? Vem skulle inte vilja byta liv med mig just nu? Jag vet ju att ni är avundsjuka!//S

Suck...


Jag behöver tips, tips på vad jag kan önska mig när jag fyller år som inte är allt för dyrt. Jag har sagt att jag önskar mig pengar så jag kan spara till en ny mobil (en mobil är alltså för dyrt att önska sig) men mamma säger att det är tråkigt och att jag ändå fyller 18år och bla bla bla, så nu måste jag hitta på nått annat som jag önskar mig när det jag kommer med inte duger...Hjälp?//S

...

Hemskt sätt att vakna av vaktmästaren som kom för att kolla på elementet i hallen, suck, har de aldrig hört talas om att vara tyst?

Hatar att vara sjuk...


     Någon som vill ge mig Christinas skogarderob? Någon? Om jag säger snälla?

Fan, nu börjar jag bli förkyld också, typiskt! Hatar att ha ont i halsen och ligga och snyta sig hundra gånger per minut så att näsan blir lika röd som en stoppskylt. Snart ska jag ta med datorn in till rummet igen och sätta på ett avsnitt av Greys Anatomy och ligga och kolla på det innan jag pluggar lite och sen släcker. Kanske slänger in nått inlägg innan jag går och lägger mig, annars så får ni sova så sött! //S

Blev lite inspirerad...


Av bilderna på Emma Watson så jag råkade sätta mig och göra en ny design igen, opps, men det är typ det enda jag orkar just nu så det kanske hinner bli ännu fler innan jag blir frisk. Kommer vara hemma imorgon också btw//S

Emma Watson



Så jädra vackra bilder


Hemma idag...

Blev hemma idag, min hals gör ONT och mitt huvud gör ONT! Får se om jag kommer iväg imorgon. På onsdag SKA jag iväg, vi ska åka skridskor på studietiden, hur ofta får man chansen att slå ihjäl sig på ett par skor med stålskenor på? Nej just det, inte ofta, därför jag jag palla mig dit även fast jag kanske behöver syrgas efteråt.

Nu ska jag sova igen, skriver kanske senare. Kram//S

Ny design...


Min nya design, tycks? Inte helt nöjd men den får duga ett tag...


Sjuk?


            Så här känner jag mig just nu, tolka det hur ni vill (foto av mig)

Det var trevligt igår, det var god mat, spel, singstar och massa godis, mys. Kom hem vid runt ett och gick och la mig nästan på en gång.

När jag vaknade imorse mådde jag inte så bra, yr,ont i halsen, ont i huvudet, ont i magen och allmänt nere, så vi får se om jag kommer iväg till skolan imorgon, just nu kan jag inte prata så det ser inte ljust ut. Och nej, jag är INTE bakis, var 100procent nykter igår, säger det innan någon frågar om det blev mycket igår, hehe.

Idag blir det bara att ta det lugnt och försöka samla krafter så jag orkar åka till skolan imorgon. Skulle behöva plugga också men vi får se om mitt huvud håller med om det ikväll, just nu strejkar det.

Hoppas ni mår bättre än mig//S

Varning för usel låt...men fina minnen!


                                  Bild från 2007 (foto av mig)

Satt och lyssnade på musik på spotify och plötsligt såg jag den här låten i listan, herregud alltså! Jag och Ida lyssnade på den här skitmycket när vi var yngre, vi satt och sjöng med och tyckte den var skitbra! Haha, den suger verkligen, men vilka minnen! :) //S


                                              Tiki tiki room-Hilary duff

Lördag!


                                                      ♥
God morgon! Vaknade faktiskt på ett ganska strålande humör, alltid trevligt. Idag blir det att bara ta det lugnt fram till typ fyra då jag drar till Nathalie för tjejmiddag/fest, mysigt. Hoppas bara jag hittar nått att ta på mig...hmm...

Nu ska jag hitta på någonting att göra, ville bara berätta att jag överlevde natten, hehe//S

Hemma igen...


                            Heath Ledger i sin allra sista roll, R.I.P

Kom precis hem från bion, den var...annorlunda, ganska konstig, måste nog se den en gång till för att verkligen kunna bestämma mig om jag gillar den eller inte. Men den var väl helt okej, alla skådespelarna spelade sjukt bra. Kändes ändå lite sorglig eftersom man visste att detta var Heath Ledgers allra sista roll, och att de andra skådespelarna som spelar samma karaktär bara är med för att ersätta honom. Men de gjorde det väldigt bra. Johnny var med typ tre-fem minuter av den två timmar och två minuter långa filmen, hehe.

Nu ska jag fixa mig och sen ska jag krypa ner under täcket, är huuur trött som helst, men det har ju varit en lång dag, men den har varit väldigt rolig :) Sen imorgon väntar mer roligheter! Me like!

God natt allihopa, dröm om rosa äpplen med vingar, hehe//S


The imaginarium of doctor parnassus...


Imorgon är det äntligen fredag och dagen kommer inledas med bowling! Inte illa va? Att vi sen går till klockan halv fem är en annan femma som jag inte kommer bry mig om förrän imorgon. Vi ska ha estetisk verksamhet för första gången imorgon så det blir spännande, även fast jag tycker läraren är lite läskig, hehe.

Imorgon blir det nog inget bloggande alls, kanske ett nattinlägg, för imorgon hinner jag nästan bara äta innan det bär av till V-ås för att gå på bio med äldsta brorsan och Karin. Vi ska se The imaginarium of doctor parnassus, filmen jag blev så arg när jag såg att det kommit på bio utan att jag visste det. Jag övertalade Robert (fast det var inte så svårt, är ganska bra på sånt ;)) att han och Karin borde gå på den. Så imorgon kommer jag vara DÖD när jag kommer hem från bion, går upp halv sex och kommer nog inte hem förrän typ...tolv, kommer vara died! Men det kommer bli kul, tror hela helgen kommer bli prima faktiskt! Ser fram emot den!

Nu ska jag sätta på tredje x-men filmen och titta på den innan jag kryper ner under täcket och samlar krafter inför en lång, men förhoppningsvis rolig, dag imorgon!//S

Purple rain...


         Foto från när jag och Bea bakade Cupcakes i somras (foto av mig)

Tisdag, känns som om det redan borde vara typ torsdag, men nej då, det är lååångt kvar på den här veckan. Det var väl helt okej i skolan idag, först idrott sen samhäll och sen floristteknik resten av dagen. Imorgon är det bara floristteknik så då blir det nog ännu skönare. Sen slutar vi ganska tidigt så då ska jag gå runt på stan och kika lite.

Lite roligt, vår klassföreståndare kom och fråga mig och Frida om vi ville ställa upp i en tävling som är om två veckor, det kommer skolor från Sundsvall och Stockholm för att tävla och vi blir de ända tvåorna, kan bli väldigt kul tror jag. Temat är ett bröllop mellan Prince och Madonna, hehe, och det ska inspireras av låten Purple rain. Kan bli intressant vad vi ska hitta på. Skulle vara kul att spöa skiten ur treorna, men det vågar vi inte riktigt hoppas på.

Vad är det ni tänker på när ni tänker på Madonnas och Princes stil? Vi är på jakt efter lite inspiration vi kan ta med i brudbuketten.

Ikväll ska jag nog se X-men (bara för att Hugh Jackman är jädrigt bra) och plugga lite på snittblomsnamnen vi ska kunna på torsdag. 

Nu ska jag sno filmen av storebror och slå mig ner i min säng och kolla på den. Hoppas ni har en bra kväll! //S

Ps. Nick Jonas and the administrations album som kom ut idag har redan kommit ut på spotify, det är helt okej hittils om ni är intresserade av att lyssna på det...

Baby, baby, baby, I'd rather be blind now...



I´d rather go blind - Beyoncé (Etta James cover från Cadillac records)


Måndag...

Står i biblan och nördar mig med Pysan, riktigt seg måndag och segare kommer den bli. Näringsriktig kost och idrott sista lektionen och BajsBella är inte här, skiten är ledig hela veckan, suck, fan, kommer sakna henne...//S

Finaste Nathalie!


(foto och text av mig)


RSS 2.0