Purple rain...


         Foto från när jag och Bea bakade Cupcakes i somras (foto av mig)

Tisdag, känns som om det redan borde vara typ torsdag, men nej då, det är lååångt kvar på den här veckan. Det var väl helt okej i skolan idag, först idrott sen samhäll och sen floristteknik resten av dagen. Imorgon är det bara floristteknik så då blir det nog ännu skönare. Sen slutar vi ganska tidigt så då ska jag gå runt på stan och kika lite.

Lite roligt, vår klassföreståndare kom och fråga mig och Frida om vi ville ställa upp i en tävling som är om två veckor, det kommer skolor från Sundsvall och Stockholm för att tävla och vi blir de ända tvåorna, kan bli väldigt kul tror jag. Temat är ett bröllop mellan Prince och Madonna, hehe, och det ska inspireras av låten Purple rain. Kan bli intressant vad vi ska hitta på. Skulle vara kul att spöa skiten ur treorna, men det vågar vi inte riktigt hoppas på.

Vad är det ni tänker på när ni tänker på Madonnas och Princes stil? Vi är på jakt efter lite inspiration vi kan ta med i brudbuketten.

Ikväll ska jag nog se X-men (bara för att Hugh Jackman är jädrigt bra) och plugga lite på snittblomsnamnen vi ska kunna på torsdag. 

Nu ska jag sno filmen av storebror och slå mig ner i min säng och kolla på den. Hoppas ni har en bra kväll! //S

Ps. Nick Jonas and the administrations album som kom ut idag har redan kommit ut på spotify, det är helt okej hittils om ni är intresserade av att lyssna på det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0