Myspys hos Nathalie...


Igår var jag på en jättetrevlig tjejmiddag hos Nathalie <3<3 Riktigt trevligt och det är alltid kul att träffa lite nya människor, jag kände 2½ som var där sedan tidigare så det var ganska många som man inte träffat förut. Men det var riktigt kul och måste göras om snart igen.

Igår kväll gick min mobil sönder helt, knappen som sitter runt den som är i mitten (svårt att förklara) är nu borta helt och kvar är en guldig konstig sak som snart också lossnar. Härligt! Så nu har jag fått ta fram min underbara gamla siemens A52, det är typ den första mobilen jag fick, och vilka funktioner, man kan spela spel,sms och ringa, that´s it! Är det inte underbart?? Fan va jag hatar när saker går sönder. Men mobilen ska lämnas in idag så jag hoppas kunna få tillbaka den snart, men om jag tror mig veta hur reperationer fungerar så är "de inte dem snabbaste bären i skogen" så jag kommer nog få stå ut med skitmobilen ett tag, om jag inte flörtar lite med brorsan  och frågar om jag kan låna hans gamal (som inte är gammal)

Idag ska jag klippa mig, kvart över 1 tror jag det var, frisören kommer nog få ganska fria händer, bara hon behåller längden på håret och gör det lite "fluffigare" än vad det är nu. Det blir säkert bra.

I kväll ska jag också till brorsan och hans tjej och äta, trevligt trevligt...


Have a nice night! //Sandra

Dagens diss...Min egen mobil...


Jag älskade mobilen när jag köpte den i somras, den var jättebra och jättefin, men nu vet jag inte längre, den blir bara fulare och fulare. Den röda färgen runt kanterna på mobilen lossnar och fram kommer härligt grå plast :( knapparna runt den i mitten har nästan lossnat helt och mobilen ska lämnas in om vi hittar kvittot någonstans här hemma. Om jag hade råd skulle jag skita i den här mobilen och skaffa en ny, synd, för om inte färgen lossnat och knappen varit lös så skulle jag vara jättenöjd. Konstigt att så lite kan göra så mycket, men hallå, den är inte ens ett år gammal och ser ut som jag har haft den i tre år. Inte speciellt kul.


Im like a bird, wanna fly away...

Calle Stoltz » The Gloss » 1
Bild från lundlund.com


Min beställning från Ellos.se


Som jag skrev i förra inlägget så kom kläderna igår, jag tänkte att jag skulle "recensera" dem om någon är intresserad...

Blå lång farfarströja: Väldigt söt färg, sitter bra, kanske aningens lång, fast den är för kort att ha som klänning också.

Grå tröja med farfarsringning: Riktigt söt tycker jag, sitter bra, skönt material, var nästan som jag ville ha den, kanske lite för hög i halsen men det ser man på bilden med.

Mönstrad topp: Har inte kommit än...

Sjal: Jättefin, skönt material, kommer användas flitigt i vår...


Överlag en väldigt bra beställning...

Pomenix med Ida fix ;)



Vi fick sluta jättetidigt idag, vi slapp svenskan, vi ska läsa hemma istället (vilket jag ska göra ikväll) Det är riktigt skönt att sluta tidigt ibland så att man kommer hem inte allt försent, idag kom jag vid halv 3,3 någonting tror jag. Super nice!

Snart bär det av mot Idas place <3 Vi ska gå på en liten promenad, skönt att få lite luft och få prata av sig lite. Ska ta med mig kameran tänkte jag så det kanske kommer nå fina naturbilder sen ikväll ;)

Ni får ha en bra eftermiddag, för det ska banne mig jag ha!

(Föresten, mitt ellospaket kom igår, ska skriva om hur kläderna var sen ikväll tror jag, håll utkik)

Städning, städning, ommöblering...


Nästintill hela helgen har tillbringats med slappande, sovande och städande. Jag började städa igår och idag fick jag ett ryck och möblerade om lite, blev väl helt okej, inte riktigt som jag tänkt mig dock, men det får va såhär ett tag ialla fall. Nu har jag bara dammning och rensning av lådor kvar, och dammsugning och golvtorkning förståss, sen är detta rum rent! Nu ska jag bara gå och dricka nått och sen sätter jag igång igen! Have niiiiiiice daaaay!

Grattis Grodan! :D


(inte för att jag tror att du läser min blogg)

Onsdag den 21/1 2009


Onsdag igen då, har varit en riktigt seg dag idag, har varit hur trött som helst hela dagen. Tur nog så gick vi bara till 14.40 så jag kom ialla fall hem innan klockan 6. Efter jag kom hem har jag inte gjort någonting, bara slappat. Imorgon börjar jag tidigare än vad vi brukar göra på Torsdagar, jobbigt nog. Vi ska se en film på idrotten så vi börjar 09.00 istället för 09.55 som vi brukar. 

Nu ska jag nog sätta mig och läsa i boken vi ska läsa på svenskan,Kim Novak badade aldrig i genesarets sjö, ganska tråkig bok, inte alls sån typ av bok jag skulle läsa om jag själv skulle välja. Men om man läser fort så får man det ju överstökat. 

Have a nice kväll :D 

When I see an open door,close your eyes,clear your head...


(Klicka på bilden för att komma till bildsidan)

New clothes new clothes new clothes...


Dagens beställning från Ellos.se....

Beautiful sunday....I hate it!



Jag avskyr söndagar, jag avskyr känslan som söndagar ger mig, halt klart den värsta dagen på veckan. Man vet att imorgon ska man gå upp hur tidigt som helst igen och det är inget man ser fram i mot. Sen brukar jag få lov att städa på söndagar vilket gör att hela dagen förstörs lite till. Idag ska jag skriva en redovisning till engelskan, läsa ur boken vi läser på svenskan (Kkiim Novak badade aldrig i genesarets sjö) som jag inte gillar speciellt mycket, inte än ialla fall. Sen ska jag som sagt städa, vilket jag hatar. Men innan det ska jag klä på mig tror jag och gå ut på en promenad. Ska försöka hitta någon som vill följa med så det blir lite roligare :D Ska ni göra denna hemska dag då? ;)

Waking up to find another day...


Körslaget


Sitter och kollar på körslaget just nu, är inte jätteförtjust i programmet men på lördagar finns det inget annat att se så det är väl bara att titta då, jag hoppas Hanna eller Magnus åker ut idag, sen vem som vinner bryr jag mig inte speciellt mycket om. Men jag tycker det är synd att Nanne åkte ut förra veckan, hon kunde varit kvar ett tag till.

Hittils är det bara Hanna som hunnit spela upp sin låt, hon hade So What med Pink, lite klent i refrängerna tycker jag att det var, Pinks låtar ska ha mer styrka. Men annars var det okej.

Ne, nu ska jag gå tillbaka till tvn och popcornen, see ya later!

Min vårbukett...


Väldigt lugn dag i skolan idag, sju av oss fick göra stora vårbuketter för att det var någon examen för doktorer? Idag och de skulle få stora fina buketter(min ser ni på bilden) Sen fick vi göra stora dekorationer som de skulle ha på scenen när de tar examen. Det var allting vi gjorde idag. Jag,Frida och Sarah fick hoppa över svenskan idag bara för att vi helt enkelt är bäst :D nerå, men vi fick göra det för att vi ligger så bra till och får jobba hemma istället, vi läser bara i en bok och gör lite uppgifter så det är ju inte speciellt svårt. När jag kom hit till stan igen gick jag runt lite på stan på jakt efter ett par jeans eftersom jag inte har speciellt mkt byxor, hittade ett par! Sen fick även två linnen och tre par trosor följa med mig hem, så nu är jag pank :D

Nu ikväll ska jag bara slappa, dricka apelsinjuice och kolla på lets dance, hoppas Carl Jan åker ut, tål verkligen inte att se gubben, fy tusan!

Hoppas ni får en bra kväll :D //Sandra

Idag på bussen...



På stadsbussen i Uppsala:

Jag: Hörde ni om flygolyckan i New York?
Frida: Nej, vadårå?
Jag: Jo det hade kommit en svärm med änder och flygit in i motorerna på ett flygplan
Frida: Ush då
Jag: Aah, så motorerna hade stannat så dem fick lov att nödlanda på en flod i New York
Frida: Jaha
Jag: Men tänk de som satt vid motorerna när änderna flög in, kan inte varit kul
Frida: Strimlad kyckling :D
Jag: Nej fy fan Frida

Vilken påse!


Testade kappan jag bloggade om igår inne på H&M idag, kan ju säga att jag inte var så jätteförtjust iden, satt på mig den och framifrån var den jättefin, tills jag skulle kolla i profil, där såg det förj*vligt ut, det var som om dem satt dit en påse på ryggen, blev världens "bubbla" där, skitfult, ialla fall på mig.


(Två S av fem möjliga)

Torsdag? Den 15 Januari 2008


(Klicka på bilden för att komma till citatsidan)

Börjar vänja mig med att gå upp jättetidigt till skolan nu, även fast det är jobbigt så blir det bättre ju väl man kommer fram. Jag trivs så bra i skolan så man, eller ialla fall inte jag, kan vara på speciellt dåligt humör när jag är i skolan, fast jag kan medge att några i klassen går över gränsen ibland, men jag orkar inte bry mig speciellt mycket.

Idag var det ialla fall ganska lugnt, började 9.55 så lite sovmorgon fick vi, ganska skönt att kunna sova till 06.35 ialla fall. Imorgon börjar vi 10.40 så då får vi sova ännu lite till :D Fredagar är ändå ganska lugna så det känns knappt att man går ganska länge de dagarna, vi har floristteknik och svenska, that´s it, ganska soft eller hur?

I helgen har jag no idea vad jag ska hitta på, men någonting blir det nog hoppas jag, hatar att sitta hemma en hel helg. Vi får se vad som dyker upp. En sak vet jag att jag ska göra, det är att sova, och så måste jag städa mitt rum, igen, fan att jag aldrig lär mig!

Dagens önskning...Ny kappa till våren


(bilderna tagna härifrån)

Min åsikt om: Australia...


(Bild hittad på google,redigerad av mig)


Var som jag skrev i inlägget nedan på bio med Nathalie <3 igår, vi gick på Austalia med Nicole Kidman och Hugh Jackman (som faktiskt var väldigt snygg i filmen) Eftersom jag egentlihen inte är speciellt förtjust av westernfilmer så hade jag inte så höga förväntningar om den. Men kan ju säga att jag verkligen blev glatt överaskad, filmen var faktiskt väldigt bra, absolut sevärd. Jag var ialla fall nära till tårar flera gånger under filmen och jag tror inte att jag var den ända :D Det är verkligen en stark film och jag kan verkligen rekommendera den för alla som gillar starka,romantiska och väldigt fina filmer :)

Så här beskriver bio.nu filmen: http://www.bio.nu/film/?id=101239



(Fyra S av fem möjliga)

Min lördag...<3<3




(bild från google, redigerad av mig)

8 Januari 2009 kl 18.59



Första dagen i skolan för i år är avklarad, det var väl okej att vara tillbaka på skolan, men jag skulle absolut inte tacka nej till att vara ledig ett tag till. Vi hade datorkunskap för fösta gången idag, jag höll på att somna, inte bara för att våran lärare ser tråkigare ut än en nedfryst grottmänniska som har kastats nerför ett stup, utan också för att vi gick igenom helt onödiga saker som man redan kan, som hur man skapar en mapp eller vilken ikon man klickar på för att gå in på internet, SNARK säger jag bara!

Nu på kvällen blir det ganska slappt, det som står på schemat visas på den otroligt vackra och underbart snygga bilden jag tagit bara för att visa alla hur soft min kväll ska bli :D Min kväll ska bestå av att öva på "skrivstilen" som man ska använda när man skriver på kransband, man ska skriva med speciellt utvalda "snirkliga" bokstäver som ska vara perfekt stora och med perfekt mellanrum och med perfekt skuggning, skitsvårt om jag ska vara ärlig, alltid något fel när man ska lämna in det. Vi har som uppgift tills imorgon att skriva Vila i frid och så några namn och lämna in till läraren, så det är det första jag ska ta tag i, snart, ikväll, någongång.

Efter kransskrivningen ska jag softa på riktigt med tidningar (cosmopolitan och glamour) och nya kataloger (h&m och Ellos) ska kolla om det kommer nå snyggt i vår, kanske gör ett litet kollage och visar det finfina jag hittar i katalogerna.

Skriver kanske nå gulligt inlägg ikväll, men tills dess, Bajsbajs i pottan :D

Lite sent men ändå...

Mitt 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Började på gymnasiet

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

4. Dog någon?
Nej

5.Vilka länder besökte du?
Sverige

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Tror inte det

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
9 juni(avslutngsmiddag) 11 juni(avslutning) 19 augusti (gymnasiestart)

8. Vad var din största framgång 2008?
ingen aning

9. Största misstaget?
Vet inte

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Tror inte det

11. Bästa köpet?
min kamera :D

12. Vad spenderade du mest pengar på?
teknikprylar, kläder, skor, filmer

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
gjorde det säkert

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
I kissed a girl, hatar den låten, hört den för många gånger på floristtimmarna

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare tror jag

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Träffat kompisar

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Vet inte

18. Hur tillbringar du jul?
Jag tillbringade den hemma med en sjuk mamma :S


19. Blev du kär i år?

Nope

20. Favoritprogram på TV under sommaren?
Kommer inte ihåg

21. Bästa boken du läste i år?

Babbeldrottningen av Meg Cabot, sjukt rolig!

22. Största musikaliska upptäckten?
Vet inte

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Fick ta ett till hål i ena örat

25. Något du önskade dig men inte fick?
japp

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Firade med släkten

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Är det säkert

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Som min egna

29. Vad fick dig att må bra?
Vänner

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Hehe, ingen aning, Johnny Depp? ;)

31. Vem saknade du?
många

32. De bästa nya människorna du träffade?
Tove, Frida, Angelica


En sak jag INTE kan rekommendera...



Gott nytt år kan jag väl börja med! Känns jättekonstigt att säga att det är 2009 nu, känns som år 2008 bara flög iväg, men det  var väl för att det hände så mkt, man väljer gymnasium, har cabaré, avslutnings middag, avslutning :( , sommarjobbar, börjar gymnasium mm. Inte undra på att det redan är 2009 :D

Det är bara 3månader och typ 3dagar tills jag fyller 17år!

Min nyårsafton blev väldigt lugn, var hemma med familjen, orkade inte hitta på nått annat, de senaste dagarna har jag kännt mig väldigt seg, hoppas det går över snart.

Innan maten igår hände en väldigt oväntad och onödig grej, jag skulle öppna fönstret i köket, det satt väldigt hårt fast så jag försökte typ slå upp det, det gick upp, men spärren på fönstret åkte innåt i och med fönstret öppnades och stötte till morteln i marmor vi har på fönsterbrädan, och vart hamnade morteln om inte på mina tår? J*vlar va ont det gjorde, jag satt mig på en stol och tårarna forsade samtidigt som jag gapskrattade för att allting kändes så korkat, det är typsikt mig att ha sån jädra otur. Så nu går jag runt med ett plåster på tån och det gör ont varje gång jag kommer åt den i något, härlig nyårsafton ofc!

Hoppas ni hade en bättre och roligare nyårsafton än jag! kram


RSS 2.0