...

Har en dålig kväll, fick dåliga nyheter och håller tummarna att det inte behöver bli så...Ska iallafall snart gå och lägga mig och jag hoppas jag kan sova. Jag skriver imorgon.

Ps. Har pengar på mobilen nu så nu kan jag svara på era sms igen. Ds.


Applåder tack!


                                              (foto av mig)

Haha, jag, Sarah och Frida vann en planteringstävling i skolan :P Priset; En "guld" medalj i metall och chocklad, så vackert att man nästan blir tårögd ;) Allvarligt, hur tänkte dem där?

"Hmm, vi ska ha en tävling där 10st sexton och sjuttonåriga tjejer ställer upp, vad vill vinnarna ha?!...Jooo! Vi köper varsin medalj åt dem, likadan som man fick som tröstpris när man gick i knattefotboll när man var liten, det blir de säkert glada för!"

Haha, men det är ju tanken som räknas, men jag blev lite besviken eftersom jag hoppades på biobiljetter :P Vi förtjänade faktiskt mer för vi la ner fem ggr så mycket tid på vår plantering än alla andra. Men vi är bäst ändå! :D

Hade rätt om idag, det var riktigt seeeeegt, visst, studiebesöket var kul men resten av dan, snaaaaaaark! Värst var ju trafikkunskapen där verken Bella eller Angelica var med, Bella och jag som brukar hänga gubbe under lektionen för att hålla oss vakna, idag fick jag försöka hålla mig vaken själv. Inte kul kan jag säga, Hans, Klas, Mats eller vad nu läraren heter var precis lika seg som vanligt.

Fick förresten VG på provet, 2,5 poäng från MVG!, snåla lärare...

Nu ska jag städa, gjorde aldrig klart igår, sen ska jag sova! Känns som jag inte sovit på en vecka. Så det här är nog sista inlägget för idag, hoppas ni haft en bra dag!



Härliga måndag?

     
                                                        ♥
Klockan är 05.16 när jag börjar skriva detta inlägg. Jag har sovit riktigt dåligt inatt, somnade runt 22.30 och vaknade 02.24 och har inte kunnat somna om, 05.10 gav jag upp (skulle egentligen upp 05.20) Så jag hoppas jag inte får huvudvärk idag på grund av sömnbristen, men det är ganska stor chans att jag får det.

Det spöregnar, härligt, håller på att kolla busstider, hoppas de går okej så jag slipper cykla i regnet till bussen, finns inget värre än att sitta dygnsur på en buss, inte när man åker lika långt som jag gör ialla fall.

06.14 går en buss, blir väl den då, måste ta en tidigare buss idag för vi ska på studiebesök på morgonen och eftersom jag inte vet vart stället ligger så ska jag möta upp Pysan♥ innan så att vi går tillsammans dit. Så jag måste ta en buss som går 30min före, suck! Denna dag kommer bli seeeg!

Vi får tillbaka våra prov i trafikkunskap idag, håller tummarna att det gick bra, G borde jag ialla fall få tycker jag. Tror inte jag har samma tur som på de andra proven, Mvg känns ganska orimligt med tanke på hur många frågor jag chansade på.

Nu ska jag gå och klä på mig och allt annat tjaffs man måste göra på morgnarna :P Jag skriver när jag kommer hem om jag inte är allt för trött.


Before I fall too fast...


                                                   Min bebis♥
                                                  (foto av mig)
Tudelooooo!
Detta med städning går saktare än en snigel i rullstol :P Jag "råkade" fastna framför tvn istället. Sen när jag precis skulle börja igen så puttar finaste kissen upp dörren och kommer in och hoppar upp i sängen. Så nu ligger hon brevid mig och sover, sööööötiiiiis! Tror ni man vill börja städa då? Svar; Nej! Men jag måste väl sätta igång så att jag blir klar idag. Det är inte allt för mycket bara man sätter igång, men det är ju det här med att börja...

Just nu kollar jag på Ghost Whisperer, det är repris så jag har sett det förut men det är bra ändå.

Ne, nu måste jag slita mig från datorn,tvn och kissen och sätta igång igen, slänger kanske in något senare när jag är klar. Bye!


Guten morgen....

Trött som bara tusan idag, skulle lätt kunna somna om och sova till typ tre, men det är nog dumt eftersom man ska till skolan imorgon, suck. Så jag ska försöka hålla mig vaken.

Filmen igår var inte ett dugg läskig, lite äcklig kanske men läskig var den då inte. Men det var ändå kul att umgås lite med Robert♥ och Carin♥, blir inte så ofta. Filmen hette Wrong turn om det är någon som undrar. Vi såg någon dramafilm också, men den kommer jag inte ihåg vad den heter, den var okej.

Idag ska jag göra det i världen som jag älskar mest....*trumvirvel*....STÄDA! Yes! Love it! *Host* Men de ska komma och kolla på elementen i alla rum på tisdag så det kanske är bra om de kommer fram till det i mitt rum, är lite svårt nu kan jag säga :P Så det ska jag spendera dagen med, en dammtrasa och en skurmopp, finns det något roligare??!! Jippi!!...

Ska snart gå och göra iordning frukost så att man inte sitter här tills tre eller nått. Men jag skriver senare...


You've got me smiling in my sleep...


                                                    (foto av mig)


God morgon?!
Vaknade för typ en timme sen av att mina föräldrar skramlar i köket, skitirriterande för jag skulle kunnat sova flera timmar till. Men jag kunde inte somna om så jag gick upp och satt på datorn istället. Känner mig på ganska dåligt humör idag, vet inte varför men jag är lättretlig. Ska snart gå och äta frukost och så, hoppas det känns bättre efter det.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, ikväll ska jag troligen till Robert och kolla på skräckfilm, det ska bli myys. Hoppas filmen är bra också, fast den behöver ju inte vara allt för läskig, ska ju cykla hem ensam i mörkret efteråt :P Men jag överlever nog...

Nu ska jag gå och äta lite, vi hörs!


Denna får nog snart hälsa på papperskorgen...


(foto av mig)

Not good, not good at all...


As we speak...


(foto av mig)

Detta sitter jag och klottrar med, den är inte klar på långa vägar, men ser ni vad det ska bli?


Jag älskar er...

En positiv sak, min kisse Maja, som har varit lite sjuk i typ en vecka och vägrat att äta och bara legat och sovit hela tiden. Hon hade ätit upp all mat inatt och när jag kom upp var hon jättegosig :) Min bebis är tillbaka. Jag var ganska nere ett tag igår för mina föräldrar sa att om hon inte börjar äta snart så kanske de skulle låta henne somna in. Kom på mig själv när jag laddade upp bilden igår med att sitta och gråta, kanske verkar lite töntigt för det är ju "bara" en katt men denna katt har varit med sen jag var fyra, hon har lixom varit med hela tiden och tanken på att hon kanske inte skulle va kvar...

Jag är inte van med döden, jag har aldrig förlorat någon som jag stått nära, förutom min farfar som dog när jag var tre men det kommer ju inte jag ihåg och därför berörs jag inte på samma sätt. Så det är nog en anledning till att detta skrämde mig. Jag är så jädra glad av att jag har sluppit förlora någon, att jag har kvar alla jag älskar. Visst, farmor,farfar och min storasyster är inte kvar och självklart vill jag ha dem hos mig men eftersom jag inte var född när två av dem gick bort och bara tre när den sista gick bort så kan jag ju inte säga att jag saknar dem...Men jag tänker ändå mycket på dem och undrar hur det hade varit om de hade varit kvar, hur de skulle varit, om jag skulle varit annorlunda om de hade funnits...Ush, va jobbigt det blev nu, nu börjar ögonen tåras igen...

Det jag vill säga med detta inlägg är att jag är så jädra glad över att ha min familj och mina vänner hos mig, jag vill inte ens tänka på hur det skulle vara att inte ha er hos mig. Jag har ganska svårt att visa känslor och jag vet att jag inte säger detta i närheten så ofta som jag tänker det;


Jag älskar er!♥


24 September snart slut...

Oj va den rubriken lät negativ, men det är ju faktiskt sant, bara en timme kvar på den här dagen. Jag har nästan precis sett klart Twilight♥, som var lika bra som alltid. Så nu håller jag på att läsa lite artiklar (därav förra inlägget) och några bloggar innan jag ska stänga av datorn och göra kuddarna sällskap i sängen :P Hoppas jag sover lika bra inatt som jag gjorde natten till idag :) Jag hoppas också att jag är på lika bra humör imorgon som jag har varit idag. Vi håller tummarna...

Nu ska jag kolla klart innan datorn får vila under natten. Jag skriver imorgon om jag orkar. Sov gott!


Taylor<3


http://www.4tnz.com/


Det är bara torsdag...


                                                 (foto av mig)

Fattar ni vad skönt det är att vara ledig? Känns som det är lördag, men det är det inte, det är torsdag och jag har hela tre dagar till lediga dagar att njuta av, I love it!

Blev inget städande idag, gör det någon annan jag, har inte heller sett Twilight men den ska jag sätta på snart, har tänt ljus och ska krypa ner under täcket i min säng och kolla på den, myys. Älskar höstkvällar, man kan börja tända ljus och använda stora varma kläder och riktigt mysa. Sitta sent på kvällarna innan man ska sova med en bra film eller en bra bok, så jädra mysigt. Jag älskart!

Imorgon har jag inte heller någonting planerat, vi får se vad jag hittar på.

Nu ska jag krypa ner i pyjamasen och sen kolla på Twilight, jag kanske skriver någonting innan jag går och lägger mig. Vi hörs!


Vi är inte släkt...

(brorsan kommer in i mitt rum)
Daniel; Höru skit unge, du använder inte mitt audiglas utan att fråga...
Jag; Eh?
Daniel; Ne just det...
Jag; Audiglas?????!!!
Daniel; Jag mena Colaglas!
(stänger dörren)
Jag; Hahahaha tönt!!!

Syskonkärlek...


Snälla...


Snälla bli frisk!!!!♥


"God morgon"


                                                            ♥

Nej jag har inte just gått upp, jag har varit vaken sen typ tio. Jag sov mer än tretton timmar inatt! Superskönt! Det behövdes kan jag säga. Så nu är jag pigg och glad, galet skönt att vara ledig och slippa praktiseringen, visst, det är väl bra att praktisera men just nu är det sjukt tråkigt!

Idag ska jag vara hemma, kolla på film, lyssna på musik, städa och bara vara. Har faktiskt inte lust att hitta på någonting idag, ialla fall inte som det känns just nu. Jag ska ha en degar-dag.

Förresten, någon som har något förslag vad jag kan köpa till min storebror som fyller 22år snart? Han har ALLT och det enda han önskat sig är rakhyvlar (!!) och hur kul är det på en skala? Så jag är tacksam om jag får något roligare förslag...

Nu ska jag gå och klä på mig och sen ska jag städa framför Twilight♥ som jag inte ens orkade sätta på igår, så trött var jag...Jag skriver senare.


För ovanlighetens skull...


Gjort om igen, Tycks?
______________________________________________________________________________________

Update: Fick lov att göra om headern lite, blev konstigt när den kom upp och sen hade jag stavat fel...Så den ser inte exakt likadan ut, nu ser den ut;




Rubrik

Blir ett snabbt inlägg innan jag stänger av datorn för idag. Kom hem för typ en timme sen och jag är död! Så det blir riktigt tidigt i säng idag igen, får vara uppe längre imorgon. Har inte riktigt vant mig med att sluta klockan 18.00 än, hoppas jag gör det snart så att jag inte är död varje dag.

Det var lite roligare idag, men fortfarande riktigt segt. Fick snitta massor, göra lite buketter och klä in en kransstomme. De riktigt irriterande rosorna slapp jag ialla fall idag, men jag fick snitta typ 100rosor som var nästan lika jobbiga. Men jag överlevde.

Åt lunch med Pysan♥ idag också, det var ialla fall trevligt, så sjukt tråkigt att sitta och äta själv i butikens lilla "kök", så det är alltid kul att slippa det :P

Nu är vi lediga i fyra dagar, helt otroligt skönt, jag ska sova!
 
Ska stänga av nu och sen sätta på en film, troligen Twilight, och så får jag se hur länge jag orkar se, troligen fem minuter eller nått sånt som det känns som nu :P Jag skriver mer imorgon!


Tjoooooooooooooooo


                                                          ♥
Är på ganska bra humör idag, hittils. Får väl hoppas det håller i sig. Ska försöka överleva hela praktikdagen också, hoppas det inte blir lika tråkigt som igår då jag höll på att somna stående. Men idag kommer troligen mina älskade rosor(!!!) så då har jag ju ialla fall någonting att göra; Svära över de där fördömda taggarna!

Nu ska jag fixa mig innan jag ska cykla till bussen. Skriver ikväll!


Ett ord....HOT!


Taylor!♥

20 November-20 November-20 November-20 November-20 November
!!!!


....

Precis kommit hem, trött som tusan,hungrig som tusan. Sjukt seg dag på praktiken idag, riktigt tråkigt. Bara en dag kvar före långhelg! Ska stå ut...Nu; Spagetti!

21 september...


                                         Så sjukt fin, Zac Efron♥
Tudelooooooo!
Enda riktiga skoldagen den här veckan är avslutad. Nu är det två praktikdagar som gäller sen är det fyra dagars ledighet! Ska bli så himla skönt!

Skoldagen gick ganska fort, förutom trafikkunskapen, varför valde jag det ämnet? Hur tråkigt som helst! Läraren står bara och babblar hela tiden, vi får inte jobba någonting själva, fattar han inte att när alla ligger och halvsover på bänkarna så är det dags att byta taktik?

Vi slutade ialla fall tjugo över tre. Jag, Bella och Frida åkte till station och jag och Bella började med vår trafikkunskapsuppgift, vi hann dock inte så långt för min buss kom så den får vi göra klart någon annan gång. Ingen bråtska.

På bussen till station;
Bella; Asså fan va busschauffören kör, vinglar ju som bara tusan...
Jag; Mm, men du, vi åkte just i en rondell...
Bella; Jaha....(tystnad)
Jag; Haha!


Ikväll blir det tv, ska bland annat se svenska hollywoodfruar, så dumt att man bara måste se det! ;D Annars blir det bara lugnt, första dagen på länge som jag inte har någonting att plugga...härlig känsla!


<3



Bajsa snett...

Äger jag eller äger jag?! Svenskaprovet vi hade i fredags, det jag inte pluggat någonting på och trodde det skulle gå åt helsike...Jag fick mvg!!!! Detta är beviset, jag är naturligt smart ;D Jag är sjukt nöjd.

Nu har vi värsta håltimmen, har ju inte matte så vi har ungefär två timmar att göra ingenting på. Så jag och Pysan sitter nere i floristsalen och kollar runt. Fick värsta chocken när jag gick in på en sida...Om man är vänner berättar man sånt, säger bara det...

Nu ska jag hitta på någonting, kanske slänger in någon bild eller nått om ett tag, annars så skriver jag när jag kommer hem. See ya!

Update; Fick precis reda på resultatet i provet vi hade nyss, Serviceprov, MVG där med!!! Läste igenom en gång igår! Fan va jag är bra!


Top model och sömn...

Jisses vad trött jag är, men det är man ju alltid när man sovit borta, det hör till liksom :P

Nu har jag ialla fall pluggat, samhäll och Service, så nu ska jag bara läsa lite mer inför provet imorgon sen har jag gjort alla mina läxor! Sjukt skön känsla! Förutom trafikkunskapen förståss men den ska jag göra nån annan gång :P

Snart börjar Top model så det ska jag se, det är makeovers ikväll och det är det roligaste på hela serien. Sen efter det blir det sängen. Ska ju upp halv sex imorgon...

God natt!


Söndag....

                        
                                                    (foto av mig)


Jag har en ny affish på bästaste Johnny♥ Fick den på bion igår! De var en låda med massa affisher i där man fick ta. Vi hade inget att göra innan bion så jag kollade en snabbis i den och sa till Bea♥ att om det fanns en på Johnny så skulle jag skrika. Då hittade jag den, jag skrek inte men fan va glad jag blev :D Så den fick följa med mig hem och nu hänger den så fint på min dörr.

Det var riktigt roligt igår, filmen var sjukt rolig och vi höll på att skratta ihjäl oss. Det var vi och två ungar i salongen, de verkade inte fatta någonting av filmen, den var lite pervers :P Kan verkligen rekommendera den filmen, The ugly Truth.

Efter bion cyklade vi hem till mig, lämnade affishen och packade lite innan vi cyklade till Bea i mörkret. Vi kollade på film när vi kom dit, Jonas Brothers: The 3D Concert Experience, riktigt bra, kunde vara lite längre, speciellt delen där de byter om ;)

Efter filmen fick Bea för sig att vi skulle gå ut och gunga :P Så vi gick ut halv tolv till gungan vid deras hus och så låg vi där och pratade ett tag, mys. Men det blev inte så länge eftersom Bea höll på att frysa ihjäl. När vi kom in började vi se Camp Rock men vi orkade inte se klart hela så vi gick och la oss och såg klart filmen nu imorse istället. Den var lika bra som vanligt.

Jag cyklade hemåt typ halv ett? Så jag har inte varit hemma så länge. Ikväll blir det städning och plugg...

Tack för en mysig kväll/morgon Bea♥, Alltid lika kul!


Saturday!

God morgon! Mitt goda humör sen igår har hållit i sig :D Härligt! Fått sova ut har jag också så det kan nog bli en ganska skön dag idag.

Ikväll blir det bio med Bea♥Hon frågade nyss om jag ville gå på bio och självklart vill man det :D Så det blir The ugly truth ikväll. Hoppas den är bra men det tror jag. Annars är det alltid kul att gå på bio, hur dålig filmen än är :P

Nu ska jag äta frukost, sen ska jag plocka upp lite här inne innan Bea kommer ikväll. Vi hörs senare!


Män som hatar kvinnor...

Sitter hemma hos brorsan och kollar på Män som hatar kvinnor, filmen är lite sådär, kan inte riktigt koncentrera mig så jag lånar deras dator för att ha någonting att göra samtidigt. Det kan inte vara så långt kvar på filmen så snart åker vi nog hem. Då ska jag krypa ner under täcket och sova läääääänge.

Jag ska nog ta med deras katt hem. Mysigare katt finns inte, ligger på rygg och spinner och väntar på att man ska klia honom på magen. Gör så på min katt och man har ingen hand kvar, haha!

Nu ska jag kolla klart på filmen, blir nog inget mer inlägg idag. God natt!

Helg!!!

             
                                                         ♥
Äntligen helg! Det går inte att beskriva hur skönt det är! Slippa tidiga morgnar och få sova ut!

Det var faktiskt ganska kul i skolan idag, trodde aldrig jag skulle säga det. Samhällskunskaps timmen var faktiskt riktigt rolig, kanske inte ämnet men alla var på bra humör och skrattade :P

Haha, Sarah♥ sitter och vickar på stolen under samhällstimmen och är allmännt irriterande :P Jag försöker trycka ner stolen men lyckas inte riktigt. Kommer på den geniala idén att skrämma henne lite. Jag rycker bak stolen litegrann istället :D hahaha! Människan skriker till och åker framåt och drämmer till bordet med värsta smällen (hon gjorde inte illa sig)Alla kollar på oss, Sarah mumlar någonting och jag håller på att kämpa för att få syre under skrattattacken som jag hamnat i. Allt detta mitt under en föreläsning om ekonomi. Hahaha! Underbart!

Ikväll ska jag som sagt till brorsan så det blir inte så mycket mer inlägg ikväll. Kanske skriver någonting när jag kommer hem. See ya!


Facebook och Maffia wars

Tjoooooooooooo!
Ett prov avklarat, trafikkunskap. Bella och jag kommer helt klart få MVG, not! Jag gissade på typ varannan fråga men G borde jag få. Så nu har jag bara svenskaprovet kvar, kan ingenting om det heller. Men det får gå som det går, man kan ju alltid göra om ifall det skiter sig, men G borde jag få på båda.

Just nu sitter jag och Bella i floristsalen, våran nästa lektion börjar 10.40 så jag fördriver tiden med att kolla bloggar och Bella nördar sig med Maffia wars och FarmVille på facebook. Hon är blivit nörd :P

Nu ska jag hitta på någonting mer att fördriva tiden innan Pysan :P slutar, hon ska tydligen döda mig av någon konstig anledning ;) Det blir intressant! Har någonting att göra med en bild som vi tog när vi jobbade med våran plantering i måndags...Men hey! Det var inte bara min idé

Ikväll blir det troligen filmkväll hos brorsan, om jag inte hittar något annat att hitta på så ska jag nog dit. Inte riktigt på humör men men.

Hörs senare!

Grattis bloggen!



  
  


Min blogg fyller år idag! I två år har jag nu bloggat! Känns verkligen inte som om det är så länge. Ganska kul att kolla tillbaka i arkivet på början av bloggen. Jag skrev verkligen uselt! Hoppas verkligen att jag blivit bättre sedan dess, annars jädrar. Jag var femton när jag skapade den och det känns verkligen som om jag växt ganska mycket under de här två åren, ganska normalt troligen :P

Ovan har jag lagt ut lite headrar jag haft under dessa två år, de flesta är ganska nya men de längst upp är de allra första, den första gjorde finaste Bea♥ åt mig dagen jag skapade min blogg. Sen fick jag för mig att leka i paint vilket resulterade i många riktigt fula headrar, haha! Detta är dock bara en bråkdel av headrarna jag haft, alla har jag inte kvar bilder på, la inte ut alla på bloggen i inlägg.

Mina intressen och smak har nog också förändrats en del, i början var det Gwen Stefani som gällde, var helt galen i hennes musik. Nu för tiden är det mer Johnny Depp och fina pojkar ;)

Det jag vill säga med detta helt otroligt meningslösa babbel till inlägg; Grattis bloggen!


Blääää!

Åkte hem från praktiken vid typ ett, klarade alltså av tre timmar sen sa huvudet ifrån. Kunde inte koncentrera mig. Så jag åkte hem till mamma istället :P Ändå stolt över mig själv som försökte även fast det tog imot i morse. Nu har jag legat i sängen en timme och det börjar kännas bättre. Ska ta det lugnt ett tag till och sen ska jag börja plugga. Har tagit en treo så jag håller tummarna att denna jädra huvudvärk går över.


Suck...

Nope, min huvudvärk är kvar, pissjobbigt. Men jag ska försöka klara av praktikdagen ändå, om jag inte orkar får jag väl ta bussen hem, ingen big deal.

På bussen måste jag plugga idag, känner mig väldigt stressad av läxorna och det går aldrig bra för mig när jag är stressad, men jag får ju skylla mig själv när jag skjuter upp allting till sista minuten.

Idag blir det ialla fall lunch med Pysan♥ igen, någonting att se fram emot. Tyvärr är jag på pissigt humör så vi får se hur social jag är :P


Min kväll...


(foto av mig)


Har suttit i typ en och en halv timme med trafikkunskap, inte riktigt klar men resten blir imorgon på bussen, imorgon blir det även svenska. Fan va jag hatar det här!


A little bit longer...

       
                                                Birthdayboy!♥


Har legat i sängen hela dagen och huvudvärken har blivit bättre men är inte i närheten borta än. Har suttit ett tag nu med mina nya Cosmopolitan tidning som kom idag, alltid kul. Sen ikväll blir det trafikkunskap, måste göra instuderingsfrågorna inför provet på fredag. Får se hur det går...

Såg just att Nick Jonas♥ fyller 17år idag, grattis till honom!

Nu ska jag nog sätta på en film och ligga och slappa framför den innan jag tar tag i trafikkunskapen ikväll. Hoppas huvudvärken ger med sig snart också så att jag orkar praktisera imorgon.


Migrän!

Blir hemma idag, vaknade med världens huvudvärk och lite illa mående, två välkända tecken på ett fint litet migränanfall. Så jag har ringt både skolan och praktikplatsen och sjukskrivit mig, duktigt! Så snart ska jag ta en tablett och sen krypa ner under täcket igen och försöka vila bort migränen. Vi hörs senare!


Nobody puts baby in the corner...


                                                       R.I.P

En praktikdag den här veckan avslutad, bara två kvar. Det var otroligt segt idag, jag fick springa lite ärenden, gå till affären och posten och sånt, göra några väldigt fula handbuketter och några solitärer och så fick jag göra det roligaste jag vet! Snitta de där jädra rosorna med femtusen taggar!

Haft ont i huvudet hela dagen, speciellt imorse då det var nära att jag stannade hemma. Sen har jag haft lock för öronen hela dagen så jag har typ inte hört någonting :P

Lunch med Pysan aka Sarah idag (du ville ju bli kallad så ;)) så det var väl det ända som inte kändes helt onödigt. Jag har blivit anlitad som hennes personliga peppcoach :P Jag väntar spänt på lönechecken Sarah! Allt kommer ordna sig...Promise!

Snart ska jag gå och äta, kycklingsallad, mumma, sen blir det plugg framför tvn, och en huvudvärkstablett skulle nog passa bra.

Hörde på The voice i morse att Patrick Swayze dog inatt, riktigt tråkigt tycker jag, han var helt otrolig i Dirty Dancing som är en av de allra bästa filmerna som gjorts. Men nu slipper han ju ialla fall lida. R.I.P

Nu ska jag gå och äta, skriver kanske något mer senare....


<3

     
                    Taylor lika fin som vanligt på MTV video musik awards♥

Seeeeeg dag i skolan idag, värre än vanligt alltså, varit sjukt trött hela dagen och skrattat åt allt och alla hela tiden. Vi gjorde typ ingenting på hela dagen, kollade på film, planterade lite, lyssnade på trafikkunskapsläraren som jag har stora problem att komma ihåg namnet på, HANS heter han, tror jag...

Vi gjorde vår plantering till en tävling vi ska ha på torsdag, vi skulle göra en miljövänlig plantering. Planteringen blev skitfin och vi borde fan vinna tycker jag, vi jobbade som svin med den! Fina bilder tog vi också till texten vi skulle skriva om arbetet ;) Blev nedbrottad av en viss Sarah♥ *host* under fotograferingen av någon konstig anledning också så det gick lite sådär men de fick duga till slut :)Vi jobbade så jädra bra att vi glömde att gå och äta :P Men man dör ju inte direkt av att komma försent till lektionerna nån gång ;)

Ikväll blir det lugnt, kanske något eventuellt pluggande inför ett av de tre proven jag har inom en kort period.

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och glo på tv, vi hörs!


Min helg...


Så jädra roligt! Speciellt 02.26-03.32 och 06.22-06.49 har sett typ hundra gånger men kan inte sluta skratta!

Ger väl det här med bloggning en chans till....

Den här helgen har varit myys, igår vid sex-tiden åkte jag till Bea♥ för att ha filmkväll med henne och Linda♥. Vi såg Hannah Montana the movie, ganska bra film faktiskt, glatt överaskad eftersom jag var lite skeptisk. Sen efter ett tag åkte Linda hem och då satt jag och Bea och kollade på klipp från gamla barnprogram från när vi var små, riktigt roligt faktiskt. Vi höll på att skratta på oss av skratt när vi såg en parodi av Pingu, haha, kunde knappt andas! Sen vid typ två gick vi och la oss efter att ha dreglat lite över klipp med Jonas Brothers också ;) Sen vaknade vi typ halv elva imorse och jag åkte hem klockan tolv.

Sen jag kom hem har jag möblerat om i mitt rum, blev ganska bra men jag är inte helt klar med städningen än. Men det kommer bli bra. Inte så mycket kvar.

Imorgon blir det att gå upp 05.35 igen för första gången på länge p.g.a sovmornar och praktik. Kommer ta imot kan jag lova. Om jag sen sover så dåligt som jag gjort den senaste tiden så blir det inte så jättekul. Jag vaknar runt klockan tolv nästan varje natt och kan inte somna om förrän fyra, riktigt irriterande kan jag säga. Hoppas det går över snart. Behöver min sömn annars fungerar jag inte riktigt.

Nu ska jag fortsätta städa!


Tycks? Behålla?




Gör om...

I hopp om att få blogginspirationen tillbaka....

Min bebis...


Älskar dig! ♥

(foto av mig)


Lägga ner bloggen?

Funderar starkt på att ta bort bloggen. Just nu känns det väldigt onödigt att ha den kvar, ingen som läser ändå. Tycker det är kul att skriva men om det ändå inte är någon som läser så kan jag ju lika gärna köpa en dagbok och skriva i den...Folk säger att de skaffade en blogg för sig själva och för att de vill skriva ner sina tankar, bullshit tror jag man skaffar en blogg för att dela med sig med dem som bryr sig, om man bara vill skriva för sig själv kan man som sagt bara skaffa en personlig dagbok....Men det är bara vad jag tror...

Ikväll blir det ialla fall myys, filmkväll med Bea och Linda står på schemat♥

Snabb sammanfattning av min...onsdag?

Vaknar innan klockan, äter frukost, glor på the voice, klär på mig. Cyklar till bussen, tramp tramp. Åker buss, brumm brumm. Börjar klockan tio, snittar blommor som en tok. Lunch med Sarah♥ :) Tillbaka till praktiken, snittar typ trehundra rosor (jag är seriös), får femtusen taggar i fingrarna, får massa småsår och händerna blir bruna (jag har tvättat den typ hundra gånger, ändå missfärgade) Snittar massa andra blommor, gör solitärer, jippi. Slutar halv sex, går till bussen. Åker hem, brumm brumm. Cyklar hem, tramp tramp. Kommer hem, äter. Kollar de vanliga hemsidorna, kompisars bloggar mm. Pratar med Sarah på msn om imorgon, hon loggar ut, bye! Skriver med Bea♥...och det gör jag fortfarande, där har ni min dag i miniformat :P

Ska snart krypa ner under täcket och sooooooooova, är helt jädra död. Imorgon SKA jag plugga på bussen och när jag kommer hem, skärpning Sandra!


                                Johnny ge mig styrka ;) ♥


Ich habe ein weißes Bett!

              
                                                                  ♥
Fan va trött jag är, även fast jag fick sluta klockan fyra istället för klockan sex. De hade inga arbetsuppgifter kvar åt mig, är tydligen för duktig ;) Så jag kunde ta tjugo i fem bussen hem.

Två irriterande saker idag, första är att jag fick lov att cykla som en tokig ekorre på steroider på väg till bussen imorse, kommer fram och inser att klockan hemma gått fem minuter före. Hade kunnat ta det betydligt lugnare. Andra är att mina byxor har gått sönder! Precis det jag behövde nu när jag inte har ens en dammråtta i plånboken. 21dagar kvar till pengar Sandra, ingen panik! Men dem går ialla fall att använda, syns inte så mycket. Plus att jag kan ju alltid göra flera hål så ser det ut som det är meningen! ;)

Dagens positiva är att min säng är klar! Den blev inte hundra men den duger, den är söt, och vit. Ett minus är att möbleringen ser helt veird ut med den nya sängen, så det måste åtgärdas, men troligen inte idag. Uppsatsen får nog också vänta tills imorgon, idag ska jag fokusera på svenskan och serviceläxan så att jag kan ta samhäll både imorgon och på torsdag.

Ett till minus, 17 again kommer ut imorgon, men jag kan inte köpa den!!! Suck! Becuse I have a bad day...

Inköp när pengarna kommer;
1.Pengar till mobilen
2.17again
3.Skuld till pappa
4.Kläder!


Växthuseffekten? What?

Sitter och håller på med min fördjupningsuppgift om växthuseffekten som ska lämnas in på fredag. Det går inte speciellt bra kan jag säga. Har ingen aning om vad jag ska skriva. Jag har hjärnsläpp, så den där uppgiften får vänta tills imorgon då jag ska sätta mig och verkligen läsa. Kan verkligen inte koncentrera mig på vad det står, har en jobbig huvudvärk så jag får inte in det. Tur att det inte är tills imorgon....Men det kommer ordna sig när huvudvärken försvunnit. Kanske kan läsa lite om sevice istället så att man ialla fall har en läxa överstökad idag.

I´m not sure I´m adult yet - Johnny Depp


♥♥♥♥


Målning....

Måndag!

Pappa och jag har målat och slipat nästan hela förmiddagen, ett lager färg till sen är den klar. Kommer få sova på madrassen inatt också men sen får jag sova i en säng igen. Sov faktiskt betydligt bättre inatt.

Imorgon börjar våran APU(praktik) så det kommer inte bli mycket inlägg här. Börjar 10.00 och slutar 18.00 så jag kommer inte hem förrän efter 19.00 och då ska jag först cykla hem och sen äta, sen är nog jag slut. Så jag berättar redan nu att bloggen kommer komma i sista hand ett tag.

Ikväll blir det att plugga samhällskunskap som gäller, vi har en fördjupningsuppgift som ska vara inne på fredag så den ska jag börja med ikväll, imorgon på bussen blir det svenska och på onsdag blir det trafikkunskap, sen tror jag att jag gjort alla läxor som ska in. Sen ska jag och Bella gå och kolla på korsningar någon dag också, vi har det som uppgift på trafikkunskapen. Men det blir på nån lunchrast eller nått.

Idag är det verkligen höst, sitter och fryser som bara den. Men jag har faktiskt ingenting emot hösten, då får man tända ljus om kvällarna, myys!

Just nu sitter jag i köket med datorn i knäet och lyssnar på musik, vet inte riktigt vad jag ska hitta på, egentligen har jag inte lust att göra någonting alls och ligga och mysa i sängen för att få upp värmen, men det skulle inte vara så populärt. Vi hörs!


Jag vill ha!


Tråkigt....

Tydligen hade de tagit bort delar av camp rock från youtube, så det blev inget med det, tråkigt. Men jag har underhållt mig med serien JONAS på youtube istället, riktigt roligt faktiskt när man kommit in i det, men jag var lite skeptisk ibörjan. Hade sett alla avsnitt tidigare så jag kollade bara på dem som jag tycker är bäst.

Nu har jag säng också, inte världens finaste men vi ska måla den vit imorgon så då duger den nog ett tag ialla fall. Ska bli skönt att sova i en säng igen och slippa madrassen, men imorgon får jag nog göra det igen eftersom sängen troligen inte hinner torka. Men sen så ska jag njuta av att inte ligga på golvet. Hoppas att jag sover bättre nu.



Uppe med tuppen?

           
                                                           Hot!

Vaknade klockan nio av att mamma stack in huvudet; "Sandra, klockan är nio! Jag kollar upp på henne och sa; "Och? Jag ska inte upp klockan nio!" Som svar fick jag; "Jaha, tyckte du sa att du också ville ha väckning" (stänger dörren) Det fula är att igår kväll sa hon att Daniel(min bror) skulle ha väckning klockan nio och hon frågade om jag ville ha det och jag svarade; "Eh,neeeeeej, jag är ju ledig på måndag också, jag ska sova!" Hur fick hon det till att jag ville gå upp klockan nio? Knäppskalle.

Ska snart gå och äta frukost sen ska jag börja städa här inne eftersom jag aldrig gjorde det igår. Ingenting att direkt se fram emot men om jag inte gör det idag så kommer mamma få ännu mer ryck på mig. Sen när pappa kommer hem från träningen ska vi troligen åka och kolla på den där sängen, håller tummarna att den inte är stenålders. Ne nu ska jag gå och invardera kylskåpet och sen sätter jag nog på camp rock på youtube att städa till. Vi hörs senare!


Ne nu får jag skärpa mig...



Ännu en ny design, byter typ en gång i veckan nu, men jag blir aldrig nöjd och det är ganska kul att bara sitta och leka med bilderna när man inte har något bättre för sig. Men den här gången ska den få vara i minst 2veckor ;) Jag är faktiskt ganska nöjd. Tycks?

Förresten så får jag skärpa mig angående en annan sak också, jag städade inte idag, "råkade" fastna framför tvn. Så mamma är lagom munter på mig ;) Så det SKA jag ta tag i imorgon bitti. Ikväll blir det nog film, Chocolat tror jag, och sen ganska tidigt i säng så att jag kommer upp imorgon också. Ska försöka att inte vända på dygnet på helgerna. Så kanske jag inte är lika trött på vardagarna, värt ett försök.

Nu ska jag nog kolla på lite klipp eller nått, kanske slänger in ett inlägg innan jag går och lägger mig...


Lördag...

Blir en lugn lördag idag, ska bara vara hemma, och städa. Mamma får ryck på mig snart för mitt rum ser verkligen förjävligt ut just nu. Sen kanske jag får en säng imorgon så jag ska väl plocka undan så att vi får in den. Tydligen hade en som pappa känner en säng som jag kan få, ialla fall tillfälligt, men om den är gräslig så sover jag hellre på madrassen så vi får se. Hoppas den inte är uråldrig och ful, har en känsla av att den är det.

Ne, nu ska jag börja plocka upp här inne så att man blir klar nån gång. Bye!


Kram♥


Om igår...


Hade en riktigt bra dag igår faktiskt, ganska segt i själva skolan men det är det alltid. Efter skolan åkte jag ner på stan och gick runt lite med Sarah innan Natha♥ kom med bussen. När Natha kommit gick vi runt och kollade lite (hittade en johnny depp affish på en affär som ska bli min när jag får pengar!)När vi kollat ett tag gick vi och delade på en pizza, mums. Klockan typ halv sex gick vi ner till bion och köpte biljetter och mängder av popcorn, hehe, vi åt upp nästan alltihop också, och den var stooooor ;) Klockan sex började filmen och den var precis lika bra som sist, vi såg Harry Potter. Vi höll på att skratta ihjäl oss och i en del av filmen rycker man till och när den scenen var hade tydligen han som satt framför oss tappat drickan så den flög upp ur luften, Natha höll på att dö av skratt då:D Tyvärr missade jag själva flyrgturen men jag höll också på att skratta ihjäl mig när jag såg Natha ;)

Filmen var slut typ halv nio och då gick vi till station för att ta tio över nio bussen hem. Det var en av de tystaste bussresorna någonsin. Båda två satt och småsov och vi sa nog inte mer än fem ord på hela bussresan, haha.

Jag kom hem typ halv elva och gick och la mig typ halv tolv, hade ju ialla fall varit uppe sen halv sex, då har man rätt att vara trött.


Tack Natha för en riktigt kul kväll! Det får vi göra om snart igen!♥♥


Kram♥

God morgon världen!

Guten Morgen!
Inatt har jag äntligen sovit ut! Känner mig pigg och på ett ovanligt bra humör, hoppas det håller i sig:) Uppdatering om igår kommer senare, nu kallar frukosten på mig!




Kramar♥


Sandra - 153417 timmar gammal...

Snart är det fredag! Ska bli sjukt skönt! Ska snart ringa Nathissen♥ och bestämma lite mer inför imorgon. Ska bli galet kul att ses eftersom det inte blir så ofta nu när skolan börjat igen. Så imorgon blir det troligen inget inlägg alls, eller ett väldigt sent inlägg.

Skön dag i skolan idag, två lektioner, prov på ena(gick riktigt bra tror jag) och bild på andra, riktigt roligt att ha bild igen tycker jag, tror jag kan vara den ändå i klassen som verkligen gillar det ;) Fast idag gick det inte så jättebra, vi ritar ansikten och jag gjorde världens största näsa på min, hehe...Sen slutade vi halv två, nice.

Sov betydligt bättre inatt, skrev inget inlägg alls igår eftersom jag var helt död efter två nästan sömnlösa nätter, i tisdags natt somnade jag typ elva och vaknade tolv och kunde inte somna om förrän halv fyra, skulle upp halv sex så det blev inte många timmar. Men igår kväll somnade jag halv nio med läxorna liggandes brevid mig på sängen och sov tills klockan kvart över sex då jag vaknade av mig själv en kvart innan klockan skulle ringa, skönt! Så idag är jag betydligt piggare.

Ne, nu ska jag väl ringa Natha♥See ya!

Förresten måste jag bara säga att idag är det sex månader kvar innan jag blir 18år! Förtjänar att nämnas ialla fall:D



Kram♥

I make the most of all the stress...


Min natt; Gick och lade mig halv tio, somnade elva,vaknade ett,somnade om, vaknade halv två,somnade om, vaknade två...Så höll det på innan jag somnade helt klockan fyra, så fick jag sova hela en och en halv timme innan klockan ringde halv sex. Jag är minst sagt död!

Ganska lugn dag idag, idrott där vi kastade freespee(stavning?) och sen floristteknik där vi gjorde nivåbuketter, gick inte så jättebra. Sen fick vi sluta typ två timmar tidigare också så själva skoldagen var inte så jobbig, men jag är ändå jättetrött.

Ikväll blir det läsning inför provet vi har på torsdag och sen blir det tidigt i säng. Jag ska börja plugga på bussen också, har ju värsta möjligheten att göra det, åker ju buss mer än två timmar per dag så om jag pluggar de två timmarna så behöver jag knappt plugg alls hemma.

Pluggschema för den här veckan;
Onsdag; Hållbarhet och svenska
Torsdag; Service
Fredag; Samhällskunskap och eventuell trafikkunskap

Wish me luck!



Kram♥


RSS 2.0