Fever...


                                                             ♥
Sitter och fryser, febern har kommit tillbaka igen, suck. Blir nog en varm dusch och en ipren, hoppas den går ner igen då. Funkade tidigt i morse...Hoppas ni har en roligare lördag än vad jag har...

The beautiful autumn...



(Foton av mig)


So typical me...

Två dagar kvar på lovet och jag blir sjuk! Så jädra typiskt mig! Jag blir alltid sjuk på loven. Jag skulle till V-ås idag men det blir inget av det. Feber i omgångar,ont i halsen, ont i huvudet, yr...Så mysigt, not! Så det blir väl att ligga i sängen resten av lovet och hålla tummarna att jag hinner bli frisk innan skolan börjar på måndag...Nu ska jag nog krypa ner under täcket och försöka sova lite, sov inte så bra inatt, vaknade av att jag frös så att jag skakade...Skriver kanske något mer senare, men jag lovar ingenting. Bye!

Fashion Team...


                         Behöver jag säga någonting? :D ♥ Helloooo!


Sitter och kollar på Fashion Team på Star, de visar från Teen choice 09, så jag sitter och håller tummarna att Jonas Brothers♥,Taylor lautner♥ och Zac Efron♥ bara "råkar" att vara med :) Efter programmet ska jag nog krypa ner under täcket och kolla på en film. Så detta är nog sista inlägget för idag. Men jag skriver imorgon. God natt!

________________________________________________________________________

Update; De var inte med! Ingen av dem! Skandal, då kollade jag i onödan :(

Im home!


                                        (foto av mig)
Friendship♥

Blev inte så tråkigt ändå igår. Strax efter jag la ut förra inlägget så ringde Bea♥ så en halvtimme eller nått senare satt jag på cykeln på väg ner på stan för att möte henne och sen cykla hem till henne. Så där spenderade jag min kväll/natt/morgon. Myys. Blev film, Fullt hus igen och Grinchen :P och en bit ur Camp Rock på svenska, var inte bara jag som tyckte de lät skitkonstiga! Så där fick vi ett gott skratt. haha. Vi gick och la oss typ halv ett eller ett och vaknade runt tio av telefonen, blää! Sen cyklade jag hemåt halv ett eller nått :) Sen jag kom hem har jag varit med pappa och handlat, två tidningar för min del, en bara för bilderna och en för läsning :D Är man nörd så är man...Sen igår köpte jag en Twilight tidning bara för bilderna, tidningen suger btw. Så nu får jag skärpa mig, rehab någon? :P Men Bea köpte också en tidning igår bara för bilderna så jag är inte ensam, vi är lika nördiga båda två :P

Snart ska vi äta någonting och sen ska jag hoppa in i duschen. Skriver kanske ikväll. Bye!


When there is nothing more to say....

Tråkig torsdag, har ingen aning vad jag ska hitta på. Fast i den här lilla hålan, suck. Imorgon kanske jag drar ner till "stan" ett tag och kollar lite, det var ett tag sen. Sen måste jag plugga lite också, filmanalyser ska skrivas. Vi ska skriva om en karaktär ur Corps bride, ur ett romantiskt perspektiv! Good luck with that! Men jag ska bita ihop och skriva ihop något bra.

Like the sand in the hourglass...



(foton av mig)

Lite fler bilder från fotopromenaden med Bea♥ igår...


Almost done...

Nästan klar med städningen nu, ska dammsuga och torka golv imorgon och så är det bara lite småpyssel kvar sen är det helt done! Superskönt! Sen så märker vi hur länge det här håller i sig...

Ska nog sätta på en film snart och sätta mig och ta det lugnt resten av kvällen, det förtjänar jag tycker jag.

It´s time to make some changes...


(foto av mig)

Nu ska jag sätta igång, blir inget mer inlägg innan jag är klar så vi hörs väl om en vecka :P


Cleaning out my closet...

Idag står storstädning på schemat, behövs verkligen. Tror rummet ser värre ut än på länge faktiskt. Så det ska jag ta tag i efter frukosten/lunchen jag snart ska göra iordning. Då blir det musik på hög volym och städning på hög nivå. Ska bli klar idag, annars brukar jag slöa så att det tar minst två dagar :P Kanske slänger upp några bilder på rummet när det är klart om det är någon som vill se, men jag varnar er, det är verkligen inget speciellt, jag hatar mitt rum!

Jaja, nu ska jag få arslet upp ur sängen och laga iordning någonting. Later.

What happened?


(foto av mig)

Vad hände med att du är bra precis som du är?!!....


The Autumn in pictures...




(foton av mig)

Tre av de 122 bilderna jag tog idag, fler kommer framöver...


Murder free Tuesday....

Kom precis hem från Bea♥, lite läskigt var det allt att cykla hemåt i mörkret, eftersom Bea bor ute på landet ;) så finns det inga gatlyktor längst vägen. Haha!

Det var ialla fall roligt hos Bea idag, tror det blev några bra bilder ialla fall så jag lägger säkert ut några när jag laddat in dem på datorn. När vi kom in så åt vi en liiiite sen lunch (klockan var efter tre) och sen kollade vi på Hannah Montana the movie innan jag cyklade hemåt. Alltid lika myys♥

Innan resan hem;
Jag; Men alltså, klockan är typ lite över fem på en TIISDAG! Det kommer inte hända någonting...
Bea; Så mord kan inte ske på tisdagar?!
Jag; Nope! hahaha
Bea; Nej just ja, de sker ju bara på onsdagar...
Jag; Jepp, onsdagar efter 19.00...haha!

Smarta jag...

Tuesday....


                                                (foto av mig)
Idag blir det en tripp ut på landet för en fotopromenad med Bea♥ Det ska bli roligt :) Hoppas på fina bilder så jag har något annat att lägga ut istället för bilder på fina killar :P Nog för det inte är så illa det heller. haha.

Så nu ska jag gå och göra frukost och sen klä på mig så att vi kan ses innan det blir mörkt, min kamera gillar inte mörker alls tyvärr.

Bilder kommer nog ikväll om det blir några fina :) Later.


Monday 26/10 - 2009


                                                          ♥
Sov riktigt dåligt inatt, vaknade vid typ ett och kunde inte somna om på flera timmar, sen runt klockan nio vaknade jag igen och kunde inte somna om, så det var väl bara att gå upp och se glad ut.

Sugen på att ta med kameran på en sväng idag, ta lite höstbilder, men jag har inte orkat kolla ut än så jag vet inte om vädret håller med mig. Vi får se hur det blir med det.

Annars blir det nog lungt idag, känner att en huvudvärk är på väg så jag hoppas kunna stoppa den innan den blir jobbigare. Jag ska äta frukost nu men jag skriver säkert senare idag. Later.

________________________________________________________________________

Update 18:31; Såg nu att detta är mitt 600:e inlägg här i bloggen, värt att nämnas ialla fall! :D

You've got moves, I've got shoes, let's go dancing...

Haha, någon som testat att byta språk på Camp Rock så att de pratar svenska?! Haha, jag testade det en snabbis nyss när jag såg filmen och jag höll på att dö! Nick och Joe pratade med en skitkontig dialekt! Herregud va dumt det lät! Kevin pratade inte med samma dialekt dock, han lät bara allmännt konstig. Så jag bytte snabbt tillbaka till gamla hederliga engelskan :P Ett gott skratt fick jag dock. Hata dubbade filmer!

Gotta find you...


                                                (foto av mig)
Kom precis hem från en tur till V-ås med bror min. Han skulle byta ett spel och frågade om jag ville följa med, Why not liksom!? Vi skulle bara till två affärer men jag kände ändå att jag lika gärna kunde följa med. Jag hade bestämt mig att jag INTE skulle köpa någonting alls, men sen var vi inne på nya Elgiganten och där stod Camp Rock i hyllan, kollade priset, 79:- och plötsligt stod jag i kassan och räckte fram kortet, hur gick det till liksom?! Opps, så kan det gå :P haha!

(minus för Elgianten som hade satt den stora runda prislappen precis på Joe♥´s huvud! Skandal! Men det åtgärdade jag snabbt precis utanför affären,hihi)

Nu börjar snart Desperate Housewifes så det ska jag gå och kolla på, skriver kanske någonting efteråt. Later.

Sunday....

Tjoooooooooooooooooo!
Vaknade för kanske en timme sen, av att jag var hungrig! Haha, så det kanske man ska göra någonting åt snart. Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, öppen för förslag :) Senare idag, 16.15 går ialla fall Desperate Housewifes på repris, det ska jag se, missade ju det i tisdags tack vare den där julinspirationen. Annars har jag No idea vad jag ska hitta på. Vi får se...


Joe♥ har klippt sig! Och det ser faktiskt riktigt bra ut! Personligen gillade jag verkligen när han hade som i Camp Rock, halvlångt och rakt, men det här är faktiskt väldigt snyggt! Heting! :D Va tycker ni?

Evil will do anything to live...


The Unborn, helt okej film, inte jättebra men sevärd. Slutade helt fel enligt mig men man kan ju inte alltid få som man vill. Cam Gigandet utan tröja tackar man ialla fall inte nej till! Haha, typiskt mig :D.

Jag ska nog sätta på en film att underhålla mig med senare ikväll, har ingen aning vilken, har bara tråkiga filmer. Om jag hade haft Tv4 film skulle jag suttit och kolla på The ninth gate med Johnny Depp♥ ikväll för den verken har jag eller har jag sett. Men det är som vanligt när någonting bra går, vi har aldrig rätt kanal. Får istället underhålla mig själv med gamla filmer jag sett hundra gånger. Jippi...

New look...


Har suttit ett tag med en ny design, tycks? Vet inte riktigt om jag ska ha grön bakgrund eller vit men annars tycker jag den blev ganska bra :)


Saturday 24/10 2009

         
                                                       Söta!♥

Lördag och höstlov! Det är precis lika skönt som det låter! Jag har fått sova ut inatt så jag är på ovanligt bra humör. Fast det går nog över snart eftersom jag har fått utegångsförbud tills jag städat mitt rum, suck! Men det är väl bara att börja mocka så att man kan göra någonting efteråt, ska till brorsan sen och låna film, The unborn. Måste bara hitta någon att se den med...någon frivillig? :D

Nu ska jag gå och klä på mig och sen ska jag bannemig ta tag i det här kaoset, see ya!


Home again...

Kom precis hem från en långpromenad med finaste Nathalie♥ riktigt mys och roligt eftersom vi inte setts på länge. Vi pratade om allt och lite till. Alltid härligt att skratta av sig lite :D

Nu ska jag nog faktiskt byta om till pyjamas och sen krypa ner under täcket och läsa lite. Känns som jag alltid är trött nu för tiden och att det är det enda jag skriver här men hey!, jag praktiserar tre dagar i veckan och då kommer jag hem runt typ klockan 20.00, och de andra dagarna går jag upp 05.30, så jag har faktiskt rätt att vara trött. Men förhoppningsvis kan jag sova ut nu under höstlovet, vi hoppas på det ialla fall :)

Ne, nu ska jag gå, men jag skriver kanske imorgon :) Later.

Life is too short so take the time and appreciate....


There’s a man dying on the side of the road,
Won't make it home tonight.
He was driving fast on his cell phone,
That’s how he lived his life.
And while he was hangin' by a thread
these were the final words he said

Chorus;
My girl turns sweet sixteen today,
She’s beautiful, so beautiful.
It might get rough sometimes
But I hope she keeps her faith.(hope she keeps her faith)
I wish I grabbed a chance to say to her
Life is too short so take the time and appreciate

There’s a women crying on the kitchen floor,
She got a call tonight.
Now she’s trembling outside her daughter’s door
Walks in and holds her tight
Wondering how and where to start,
Is there a way to shield her heart?

(Chorus)
My girl turns sweet sixteen today,
She’s beautiful, so beautiful.
It might get rough sometimes but I hope she keeps her faith.(hope she keeps her faith)
I wish I grabbed the chance to say to her
Life is too short so take the time and Appreciate

Anybody loving will
Get hurt along the way
Don't be afraid to open up
And use the time you have before it fades
Show your love today

(Chorus)
My girl turns sweet sixteen today,
She’s beautiful, so beautiful.
it might get rough sometimes
but I hope she keeps her faith.(hope she keeps her faith)
I wish I grabbed
chance to say to her
Life is too short so take the time and appreciate.
Life is too short so take the time and appreciate.


Gåshud varje gång, så sorglig men fin text...


Sweet avalanche...


Kom hem tidigare idag, innan klockan 19.00, helt otroligt :) Jag fick sluta tidigare, riktigt skönt men jag är ändå jättetrött, och tröttare är jag nog imorgon också eftersom jag ska upp 05.35 för första gången på ganska länge, har ju haft sovmorgon varje dag ett tag nu, men imorgon är det som vanligt igen, ganska skönt faktiskt, gillar att börja 08.35 för mina bussar passar så bra då, behöver inte vänta mer än fem minuter på någon av mina tre bussar som jag ska åka med imorgon, nice eller vad?! Om det inte varit så tidigt så skulle jag klart kunnat ha det så lätt varje morgon :) Fast när man tänker efter så låter det ganska krångligt och segt att pendla, tre bussar för att ta sig till skolan, men det är bättre än det låter, tycker jag ialla fall.

Jag ska lägga mig tidigt idag med så jag kommer upp imorgon, ska stänga av datorn snart och sen sätta mig och läsa Breaking Dawn innan jag gör mig iordning och kryper ner under täcket. Jag skriver kanske imorgon när jag kommer hem. Imorgon är sista dagen innan höstlovet! Det gillar vi!


Onsdag...

          
                                                En ung Johnny♥

Då är man uppe igen då, sitter och äter frukost och försöker vakna till. Var så trött igår att jag inte kunde somna, övertrött alltså. Det kommer bli segt idag tror jag, men jag överlever nog.

Det var okej på inspirationen, det var intressant, skulle nog vara ännu intressantare om jag varit lite piggare, jag höll på att somna när vi satt och lyssnade på gubben som pratade. Vi fick goodiebags också :P ineehållande en film som låter jättetråkig, chocklad, hårspray, parfymprov mm. Trevligt och oväntat eftersom det inte hade någonting med floristik att göra :P

Nu ska jag väl sätta igång så att man kommer iväg, pallar inte cykla idag, tror det regnar :P Plus att jag är för lat för att pumpa cykeln, det får pappa göra ikväll så cyklar jag imorgon istället. Good plan!

See ya!

I take the necessary steps,To get some air into my chest...

     
                                  Bara för Joe♥ är så fin i den tröjan ;)


Shit va trött jag är, somnar snart över tangentbordet :P Kallt som bara tusan är det också, men det kan ju vara på grund av att jag är trött också. Jag sov inte så bra inatt, vaknade halv tolv och kunde inte somna om förrän fyra, precis så var det ju varje natt ett tag för några veckor sen. Hoppas det inte blir så igen för det var riktigt jobbigt.

Blev väldigt konstigt idag i skolan p.g.a sovmorgon som tydligen inte var sovmorgon eftersom vi bytt schema igen, blev lite veird men det var inte bara jag som kom försent så det var inte bara jag som hade lite dålig koll, till och med läraren hade det så :)

Sen jag kom hem har jag gjort nada! Orkar inte göra någonting heller, ska kanske göra en kopp té och dricka det innan jag går och lägger mig. Imorgon blir det nog inget inlägg alls om jag inte slänger in något innan jag åker till praktiken. Jag ska på glöggfest efter praktiken :P Det är någon inspirationskväll som min handledare tyckte att jag skulle med på, blir säkert kul. Men det slutar inte förrän klockan tio så jag kommer nog hem tidigast halv tolv, och då är nog bloggen det sista jag tänker på. Kommer slänga i mig någonting att äta och sen stupa i säng för på onsdag ska man upp klockan sju igen. Jag kommer vara dööööd! Synd att man inte dricker kaffe, för jag kommer nog behöva det på onsdad :)

Nu ska jag stänga av datorn, göra té och sen krypa ner under täcket med min Frida-tidning som jag köpte idag (bilder på Jonas Brothers, Robert Pattinson, Johnny Depp var med på ett hörn och en bild på Taylor Lautner, det gillar vi) ett tag innan jag släcker, kolla busstider måste jag också göra innan. Men jag skriver när jag kan!

21 november...

         
                                                      (!!!!!)♥

Den 21 november ska jag och finaste Carin gå och se sjukt (!!) efterlängtade New Moon, jag ska bjuda henne på det eftersom gamlingen fyllde år i lördags ;) Så jag kollar in på biosajterna typ hundra ggr per dag för att se när man kan börja boka, då ska jag slänga mig över de stackars biljetterna! Jag längtar så jädra mycket tills den 21a! Jag kommer seriöst sluta andas när Taylor Lautner kommer på bild, med och utan tröja! Mumma!

Top model....


                                                       ♥

Tråkig helg, igår förmiddag var det väl okej men resten av helgen kunde varit roligare. Jag har inte gjort någonting alls, skittråkigt. Jag har städat, men inte kommit någonstans och är ännu inte klar, det får bli någon annan gång. Orkar inte bry mig.

Sitter och kollar på Top model och lyssnar på musik, ska kolla busstider och sånt sen och efter det stänger jag av datorn, har ont i huvudet så det blir nog inte så sent ikväll. Ialla fall skönt att ha sovmorgon imorgon, alla som klarade svenskaproven slipper den lektionen. Det gillar jag! :D

Det blir väl som alltid i veckorna, inte mycket inlägg alls. Orkar inte bry mig om det längre på helgerna heller känns det som, noll inspiration och min blogg är sjukt tråkig. Så den kommer absolut inte komma i första hand, den kanske kommer i femtionde hand eller nått.  Om det är någon som bryr sig...

Nu ska jag kolla klart på Top Model, jag skriver nån gång :)

Happy Birthday hottie :P


Finaste Zac Efron blir 22år idag!♥


It's like a tank top...



04.26 (!!!) Människan har träffat MIN Johnny Depp♥! Hon har dejtat Nick freaking Jonas!♥ Och kolla garderoben, inte lite avundsjuk!


........

Min blogg suger och jag är på dåligt humör, jippi!

Friday!

         
                                                    Hehe♥

Äntligen fredag, den här veckan har varit jättelång! Väldigt seg och helgen kom inte en sekund för tidigt!

Den här dagen kändes väldigt onödig, vi gjorde ingenting i skolan. På svenskan såg vi på film, Corps Bride, den har jag hemma och har sett typ hundra gånger (Min Johnny♥ gör en röst i den) så den hade jag inte behövt se igen. Sen på samhällskunskapen fick vi tillbaka proven (VG-, surt) och sen skulle vi diskutera lite ämnen, ingen brydde sig. Så jag skulle helt klart kunnat skippa att åka in till Uppsala idag.

Ikväll blir det lugnt, ska städa mitt rum, mina föräldrar får ryck på mig annars. Sen ska jag nog sätta mig och läsa Breaking Dawn lite, den är sjukt bra!

Imorgon ska vi till Carin♥ för hon fyller år, det ska bli trevligt. Hoppas jag kommer upp i tid imorgon eftersom vi ska vara där klockan tolv redan.

Nu ska jag väl sätta igång här inne så att jag blir klar idag. Kanske skriver någonting senare!

Miss you...


                                                (foto av mig)

Två veckor idag, två veckor sen jag tog farväl på morgonen innan jag skulle praktiken, tog farväl av min fina kisse. Jag var inställd på att du kanske inte skulle vara hemma när jag kom hem, mamma hade varnat mig dagen innan. Jag sa åt dem att inte ringa eller smsa när de bestämt om du skulle försvinna eller inte, skulle inte ha klarat av att praktisera om jag fick ett sånt samtal under tiden. Istället intalade jag mig själv att du skulle vara kvar när jag kom hem. Fast innerst inne visste jag sanningen....

När jag cyklade hemåt den dagen hade jag en stor klump i magen, försökte förbereda mig för det värsta. När jag kom in på gården var knuten ännu större. Jag kollade in genom köksfönstret på bordet där du brukade ligga när jag kom hem. Du låg inte där, jag försökte intala mig själv att du kanske bara var borta ett tag.

Sen klev jag in genom dörren och kollade på stället där dina matskålar brukade stå, de stod inte där. Det enda jag fick ur mig var; "Hon är borta va?" Mamma hann svara ja innan jag rusade in i mitt rum där allting bröt samman, kändes som om tårarna aldrig skulle sluta rinna.

Du var mer än bara en katt för mig, du var så otroligt viktig för mig, tror du var viktigare för mig än för någon annan i familjen. Jag tänker på dig varje dag, saknar dig så otroligt mycket!

                                   Jag älskar dig för evigt Maja!♥

                                        3/6-1996 - 1/10-2009

Monday...


                                               (foto av mig)

Orkade inte gå på promenad idag med Ida, är sjukt trött, tog imot väldigt mycket att gå upp imorse, ville verkligen inte gå upp. Men jag kom upp och jag kom iväg och jag överlevde provet som jag tror gick ganska bra. Fick tillbaka trafikkunskapsprovet också, VG, inte nöjd men det får väl duga.

Nu ikväll blir det tidigt i säng, ska sitta och kolla på tv eller läsa lite sen ska jag krypa ner under täcket och sova tills klockan 07.15 då jag ska upp igen, skönt med sovmorgon. På fredag blir det ännu bättre, då har jag ingen trafikkunskap vilket betyder att jag inte börjar förrän 10.40! Nice!

Nu ska jag hitta på någonting att göra, kommer nog stänga av datorn så det kommer inge fler inlägg idag och så kanske inte imorgon eftersom jag kommer hem så sent. Men jag skriver när jag har tid och lust igen. Bye!


Breaking dawn...


                                              (foto av mig)

Lånade fjärde boken idag :) Började läsa den nyss och den verkar galet bra! 754 sidor att bara njuta av! Jag ser fram imot det!

"Hey, Charlie," Edward called, entirely relaxed.
"No!" I protested under my breath.
"What?" Edward whispered back.
"Wait till he hangs his gun up!"
Edward chuckled and ran his free hand through his tousled bronzed hair.


Love it!♥

Bring me a higher love...


Så sjukt sööööt! Denna går varm på min mobil just nu...Älskar den!


Think about it, there must be higher love...


                                                           ♥

Håltimme...Sitter på tjejerna som har mattes lektion med Pysan♥ och kollar runt. Fick tillbaka svenskaprovet för ett tag sen, G, två poäng över G-gränsen, nära ögat :P Men jag slipper ialla fall omprov på det provet. Håller tummarna att trafikkunskapen gick okej också, och att samhällsprovet går bra idag. Men jag tror det kommer gå okej, G ialla fall.

Ikväll när jag kommer hem ska jag slappa! Inte plugga ett jädra dugg! Ska kanske gå på promenad med Ida, hon frågade igår men jag har inte sagt ja än, skulle vara skönt att bara ligga och dega i sängen ikväll. Inte ofta jag kan göra det just nu. Men vi får se...

Nu ska jag fortsätta nörda mig...Hörs!


Like pearls in the grass...




(foton av mig)


Trying to breathe...

 
                                                     (foto av mig)

Kom hem för typ en halvtimme sedan, det var riktigt mys med Bea♥ och Linda♥ igår/inatt. Tyvärr blev det inget filmhyrande som vi hade planerat eftersom det var stängt p.g.a renovering, suck! Och eftersom denna håla bara har ett ställe att hyra film på så blev det ingenting av det. Men det blev bra ändå :)

Ikväll blir det att plugga, har inte alls lust till det, provet kommer gå åt helvete imorgon ändå, känns inte som om jag får in någonting av det som står i det där jädra häftet. Jag orkar inte tänka på skolan 24/7, det känns som om jag aldrig är helt ledig, när jag försöker ha kul och slappna av kan jag inte sluta tänka att jag egentligen skulle behöva plugga nu. Kommer hem från praktiken klockan 20.00 på kvällen och vet att jag ändå inte kan slappna av utan att jag måste plugga till de där jädra proven. Jag är aldrig hemma och bara är, alltid är det någonting som måste göras och jag orkar fan inte det längre snart! Försöker hålla humöret uppe jämt men det går inte när jag inte sover och ändå måste upp halv sex på morgnarna. Det tar aldrig slut!

Gosh vilket tråkigt inlägg, men jag behövde få det ur mig....


Pluggstopp...

Nu har jag suttit ett tag med plugg, nu får det bannemig räcka för idag, inte klar men det får jag bli imorgon när jag kommer hem, tänker inte spendera hela lördagen med miljöfrågor och ekonomi. Nope, nu ska jag fixa iordning mig och sen ska jag ha roligt resten av dagen/natten med fina vänner!♥

Saturday 10/10 2009

              
                                                      Fina Zac♥

Tjooooooooo! Jag vaknade för kanske en timmme sen och har ändå inte lyckats lämna sängen. Men det måste det snart bli ändring på eftersom jag ska plugga! Jag satt i typ en och en halv timme igår kväll och läste igenom hela häftet och markerade det viktigaste, nu ska jag göra instuderingsuppgifterna och läsa igenom häftet några gånger igen. Jag ska klara av det där jädra provet!

Senare idag ska jag möta Bea♥ på stan, vet inte riktigt vilken tid än men vi skulle höras. Vi ska hyra film innan vi cyklar hem till henne, sen ikväll kommer Linda♥  också och gör oss sällskap, myys. Sen sover jag över så det blir inte mycket inlägg idag. Skriver mer när jag kommer hem imorgon :)

Nu ska jag gå ifrån datorn och klä på mig innan jag slår mig ner vid frukostbordet tillsammans med läxorna, kanske slänger iväg ett inlägg innan jag cyklar iväg. See ya!


Okey?


Tror ni på det? hela artikeln här

Själv säger jag bara; HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA! :D Hitta något viktigt att undersöka istället!


Nu stänger jag av datorn...

Jag ska som rubriken lyder stänga av datorn för idag, jag ska börja plugga istället, i köket vid köksbordet utan tv,dator och telefon som jag distrahera mig från pluggandet. Okej, mobilen kommer vara med eftersom jag vill ha musik, men jag ska INTE skicka något sms till någon. Jag ska plugga samhäll och jag ska banne mig klara av provet på måndag. Jag har verkligen slarvat med pluggandet på senaste tiden och det är inte bra, jag har klarat proven ganska bra ändå (MVG,MVG,VG) men till slut skiter det sig (kan ha gjort det idag) och även fast det inte skiter sig så kan man ju alltid få ett bättre MVG eller göra det där VG:t till ett MVG, ni förstår vad jag menar...Men ni får ha en jättebra kväll så skriver jag kanske imorgon bitti! Bye!

Me liiiiiike...


Taylor Lautner♥

Om ni inte ser vad det står i artikeln kan ni läsa den här


Liselotte?

Kom precis hem, tog lite längre tid än planerat eftersom bussjäveln fick punka! Så alla fick lov att hoppa av vid station. Eftersom min buss hem inte börjar gå från station förrän efter typ 17.00 fick jag lov att ringa efter pappsen. Så han kom och hämta mig, danke!

Dagen gick väl ialla fall ganska fort, två prov överstökade, trafikkunskap och svenska. Vi märker hur de gick...Känns inte bra kan jag säga.

Samhällskunskapen var ganska flumm och rolig :) Jag och Pysan♥ höll på att dö av skratt flera gånger, riktigt roligt. Så den lektionen gick ovanligt snabbt.

På samhällen;
Pysan (Sarah); Asså, vad är det som låter?
(Jag lyssnade inte så jag hörde typ det här; Åh där kommer Liselotte!)
Jag; Vem fan är Liselotte?!
Pysan; Markus, vem är Liselotte?
Jag; Va? Jag trodde du sa det?!
Pysan; HAHAHAHAHAHAHA!
Jag; HAHAHAHAHAHA 

(båda ligger på bänken och försöker få luft)

Så ser en vanlig lektion med en döv Sandra och en knäpp Sarah ut ;) Haha älskar´t!♥

Nu ska jag gå och pressa mamma och pappa så att maten blir klar idag, att man måste göra allting själv här i livet...See ya!

Tuggummiautomat!

Kom hem för lite mindre än en timme sen. Är hur trött som helst och det känns att jag inte är helt frisk men jag överlevde ialla fall hela praktikdagen. Den gick ovanligt fort! :) Det var faktiskt ganska kul. Hoppas det blir lika roligt imorgon.

Nu ska jag nog sätta mig och plugga lite innan jag går och lägger mig, ni får ha en bra kväll!

6/10 - 2009

Mår lite bättre idag ialla fall, ska troligen iväg imorgon. Har inte lika ont i halsen idag vilket är skööööönt! Hatar att ha ont i halsen. Fast i morse hade jag fortfarande ont och när jag ringde till praktiken var jag rädd att jag inte skulle kunna prata alls. Men det gick bra :)

Idag har jag inte gjort någonting alls. Setat och degat hela dagen och det har varit nice. Samlar krafterna så att jag orkar praktisera imorgon.

Förresten, de som ska se Äntligen hemma idag kan kolla extra noga på trädgårdsgungan som Bosse ska göra :) Den har jag och resten av min klass suttit i när vi var vid hans handelsträdgård för ett tag sen, då guidade han oss. Status I know! :D

Nu ska jag hitta på någonting att göra! See ya!

Desperate housewifes...


           Vilken tror ni Mike gifte sig med? Jag tror och hoppas att det är Susan...

Ikväll börjar det äntligen, Desperate housewifes! Har längtat som bara den och jag vill inte vänta tills klockan är 21.00! Det slutade så himla spännande och denna säsong kommer bli så sjukt bra tror jag! Så missa det inte ikväll på kanal 5!

Much better...


Tycker jag ialla fall...


You know when the sun forgets to shine...


                                                 Min nya design...

Blev hemma idag, var tvärtäpp i näsan hela natten så jag sov kanske två timmar. Sen har jag fortfarande riktigt ont i halsen så det var nog bäst att stanna hemma. Blir nog hemma imorgon också som det känns nu.

Blev lite nervös imorse när jag insåg att vi har svenskaprov i skolan och min bok ligger i skåpet i skolan, eftersom jag inte är i skolan tis,ons,tor så hade jag ingen aning hur jag skulle få tag på den där jädrans boken. Men det ordnade sig, mina fina tjejer i klassen fixade det åt mig :) Tack Tack Tack♥ Så den kommer Ida med imorgon :D

De senaste timmarna har jag lekt med bilder, vilket resulterade i en ny header, igen. Vi får se om jag behåller den, inte helt nöjd. Men det är skönt att hålla på med någonting när man är sjuk så att man inte ligger och degar i sängen hela dagen (att jag låg och degade medans jag gjorde den hör inte hit)

Kanske ska lyssna på min knäppa mosters hälsoknep mot halsont ; Whiskey!?? ;)

Nu ska jag hitta på någonting att göra! Skriver senare...

 


Sunday...

Jag har blivit förkyld! Skitjobbigt! Så nu knarkar jag halstabletter och näsdukar och gör allt för att slippa vara hemma imorgon. Har ialla fall inte feber och det är ju bra.

Det var myys igår med Bea♥Vi träffades vid biblioteket och sen gick vi runt på staden ett tag innan vi gick till Tammerfors och fikade. Sen köpte vi lite snacks innan vi cyklade hem till mig i spöregnet, vi var dygnsura när vi kom hem till mig, ialla fall jag :) På kvällen åt vi pizza (vi var nyttiga) och kollade på Seventeen again, tror hon gillade den nästan lika mycket som jag ;) Sen kollade vi på någon annan film på tv,gick på en kort promenad i mörkret innan vi gick och la oss typ tolv, vi var ovanligt trötta :P Sen åkte hon hem vid typ ett idag.

Efter det har jag bara tagit det lugnt, såg Seventeen again med mamma♥ också för ett tag sen, hon gillade den också :D Snart kommer brorsan och hans tjej hit för att fira min andra bror som fyller år imorgon, så det blir smörgåstårta, mumma. Jag hungrar ihjäl snart så jag hoppas de kommer snart.

Nu ska jag hitta på någonting att göra, bye!


It's like a poison in my brain...


Så gulligt, jag smälter! Joe ser så sjukt snäll ut och både han och Nick är hot!♥


I'm more of the suffer in silence type...

                                              Mina senaste inköp  (foto av mig)

Det gick okej i skolan idag, kanske inte var på superhumör hela tiden men det gick bra ändå. Svårt att vara ledsen när man har så fina kompisar♥

Vi slutade klockan 14.00 och då åkte jag, Pysan♥ och Frida♥ ner till stan och kollade lite innan vi gick till station. Jag köpte Ljudet av ditt hjärta på Akademibokhandeln för 69:-, riktigt billigt. Men nu ska jag inte köpa så mycket mer på ett tag så jag har lite pengar kvar för resten av månaden. Igår köpte jag äntligen 17again! 179:- på Åhlens, en irriterande sak bara, de har stavat fel på framsidan "Vem sa att man bara är en ung en gång?" står det, hmm, hur kunde de missat det? Jaja, hoppas filmen fungerar ialla fall :)

Ikväll blir det lugnt, ska städa lite och dammsuga och sånt för imorgon kommer Bea♥ hit, vi ska ha lite filmkväll, vi ska se 17again så klart! Se om hon också smälter ;) Fast först ska vi nog kolla lite på "stan" och sen kanske ta någon fika innan vi cyklar hem till mig och kollar på film. Sen tror jag hon skulle sova här? Inte helt säker men det får jag väl ta reda på. Myys kommer det bli vilket som...

Nu ska jag nog plocka upp lite här inne innan jag blir allt för trött, är alltid trött på fredagar. Men jag kanske slänger in något inlägg senare!


Friday...

Kom på mig själv att kolla efter min fina kisse i datorstolen i hallen där hon alltid brukar ligga på morgonen. Hon brukar spinna till när man jag går förbi som om hon försöker säga "Hey, jag är sötast i världen, attention please". Jag brukar alltid stanna upp ett tag och klappa och krama och pussa på min lilla bebis.

Idag var stolen tom, och det tog ett tag för mig att inse att den alltid kommer vara tom, inga mer mysmorgnar med min Maja.

Jag vet att det "bara var en katt" men jag saknar henne ändå otroligt mycket, hon har alltid varit här, sen jag var fyra. Det känns otroligt overkligt att hon aldrig kommer komma tillbaka. Sen får ni tycka att det är larvigt om ni vill.

Ska försöka klara av dagen utan att tänka allt för mycket. Har bett två i klassen att inte prata om det idag för att jag tycker det är jobbigt, vill helst inte börja gråta i skolan.

Nu ska jag väl ta tag i dagen, ni får ha det så jättebra! :)


Jag älskar dig för evigt...


Vila i frid, kommer alltid älska dig♥


Känns som om tårarna aldrig kommer sluta rinna...Jag saknar dig så otroligt mycket. Min bebis♥


RSS 2.0