Ny header

Suttit ett tag nu och knåpat ihop en ny header. Inte hundra procent nöjd tror jag men den får duga ett tag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner under täcket. Bloggar mer imorgon när jag kommer hem om jag orkar, törs inte lova för mycket. God natt!

Vad tycker ni om headern? Ni får ha lite överseende eftersom jag inte har photoshop och får lov att göra dem i paint.


Kram

<3<3

johnny_depp_97.jpg image by jools39

3 days left...

Redan tisdag, bara 3 dagar kvar att jobba och jag har väldigt blandade känslor om det. En del av mig tänker att shit va skönt det kommer bli att vara ledig och inte behöva göra någonting som man inte vill. Samtidigt är det en del av mig som inte alls ser fram imot det, jag har lixom ingenting planerat på hela sommaren och jag gillar det inte. Jag är usel på att vara ledig och blir så sjukt rastlös om jag inte har någonting att göra och det gör mig  på dåligt humör. Jag ser inte fram imot ledigheten om jag inte kommer göra någonting på mer än en månad. Är väldigt öppen för förslag på vad man kan göra som inte ruinerar en? :p

Just nu gör jag ingenting, just ätit och snodde Daniels dator för att slappa lite framför den ett tag. Skulle egentligen städa men jag känner att jag faktiskt inte orkar det. Får göra det när jag är ledig istället. Har ju ledigt i mer än en månad sen så då lär jag ju ha tid att plocka upp i mitt fula rum.

Det funkar inte att lägga ut videoklipp från youtube, någon som vet vad som är fel?

Nu ska jag väl hitta på något vettigare att göra. Skriver troligen något mer senare. Ha en bra kväll i värmen!



Kram

Bilder från fredagen...(långt inlägg)


(Jag och Natha <3 Underbar kvalité ja vet!)

(Markoolio)

(Markoolio)

(EmD)

(Mattias)

(Danny)

(Erik)



Mer bilder kommer säkert i inlägg framöver!



27/6 - 2009

Blir inte alls mycket bloggande just nu men jag vet inte vad jag ska skriva om så det är inte så roligt just nu, men nu kommer ialla fall ett kort inlägg...

Sitter vid brorsans laptop just nu, spelar lite the sims, är riktigt trött idag, vet inte riktigt varför. Hoppas det går över snart. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt med filmer och popcorn.

Gårdagen var riktigt rolig. Hamnfestivalen är i stan och jag var ner med Nathalie, Beatrice och Linda <3<3 Vi såg Markoolio(som inte var så jätterolig)och EmD som enligt mig var riktigt bra! Vi skrattade som tokar och det var länge sen jag hade så roligt. Vi fick autografer från EmD efter ett långt köande.  Vi åkte därifrån runt klockan 22, var skittrött efter att ha jobbat och inte sovit så mycket natten innan. Om jag varit pigg så skulle vi nog varit kvar längre.

Tack tjejer för igår! <3

Bilder från gårdagen kommer ikväll!

Nu ska jag ta och vara lite social, brorsan är här och det var ett tag sen jag träffade honom så det är roligt. Vi hörs senare!


Kram

_____________________________________________________________________________________________

Update: Bilderna från hamnfestivalen kommer, men inte ikväll...Håll utkik imorgon!

Alltid lika intelligenta...

sarah--- säger (14:04):
nej, han heter faktist marcus
Sandra... säger (14:05):

gurkpojken?
sarah--- säger (14:05):

ja

Sandra... säger (14:05):

passar inte som en marcus...

sarah--- säger (14:05):

nej .. han borde heter zac

Sandra... säger (14:05):

neee

sarah--- säger (14:05):

nej men typ .. wille :

sjukt snyggt

Sandra... säger (14:06):

finns bara en zac

sarah-- säger (14:06):

mja

Sandra... säger (14:06):

Wille? Låter som en pingvin på kolmården

sarah--- säger (14:06):

nej, jag tänker på rosa-wille

Sandra... säger (14:06):

aah! han *host*

Vem fan är det?

sarah--- säger (14:07):

ja men livet enligt rosa - wille !

Sandra... säger (14:07):

mhm, inte sett

sarah--- säger (14:07):

men WHAT! ?

rosa the moviw ?

moviw*

mivie*

Sandra... säger (14:07):

kollar inte på bebisfilmer...

sarah--- säger (14:07):

movie* HAHA

Sandra... säger (14:07):

härlig stavning!

sarah--- säger (14:07):

HAHA moviw moviiiiw MOVIE HAHA

Saknar <3<3

Efter jobbet på fredag: Festival med bästaste Natha <3


Årets betyg:

Datorkunskap: MVG (skitnöjd!!!)
Engelska A: VG
Hantverksteknik : G
Hantverksorientering: MVG (!!!)
Matematik A: G (hatar matte)
Svenska A: G (suck!!!)

Söndag


Hejsan alla glada!

Har precis spelat lite The sims 3 (beroendeframkallande) och ska strax lämna tillbaka brorsans data och börja städa mitt rum istället, mycket roligare *host*. Skulle egentligen börjat direkt när jag kom hem men jag pallade inte och "råkade" hamna framför datorn istället. Men snart ska jag ta itu med det och försöka lokalisera tv-fjärrkontrollen igen. Måste nog damma och rubbet så det är väl bäst att få arslet upp från stolen och sätta igång, hur tråkigt det nu är.

Det var väldigt trevligt hemma hos Bea igår och idag, vi spelade the sims 3(suprise!), spelade kubb med hennes familj och slappade framför tvn med The Oc och film. Minus att det hann börja ljusna innan vi hann gå och lägga oss så jag hade lite problem att somna, men men, sånt kan man stå ut med ibland. Trevligt var det.

Imorgon tvivlar jag på att det blir några inlägg, ska upp tjugo över fem för jag ska till akademiska på hjärt och lungräddnings kurs. Vet inte när jag kommer hem men när jag gör det så vet jag inte om jag orkar bry mig om bloggen. Jag kommer troligen slänga mig ner i sängen och sova istället. Hoppas de här två veckorna går fort så man kan bli ledig som alla andra snart.

Ne, nu ska jag gå och ta tag i min soptipp till rum. Får se om jag slänger in något snabbt inlägg innan jag lägger mig sen. Annars så hörs vi när vi hörs!



Kram

Under jakten...

Sitter vid Bea´s dator nu, hon är på jakt efter sitt hårspänne så jag passar på att slänga in ett kort inlägg medans. Ska snart cykla hemåt. Bloggar mer när jag kommer hem. Vi hörs!


Kram

---

Nu ska jag börja packa och sen beger jag mig mot Bea´s place. Ha en bra kväll så hörs vi troligen imorgon!


Kram

20 juni 2009 15.10


Tjollahopp!
Har precis suttit och spelat The Sims 3 ett tag och tar nu en liten paus. Sitter vid brorsans laptop eftersom spelet inte funkar så bra på min dator, hackar och är allmänt segt så jag installerade det här istället.

Ska till Bea <3<3 ikväll och blir kvar där inatt så det blir nog inte mer inlägg förrän imorgon när jag kommit hem. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir säkert mysigt ändå. Hoppas bara att det inte börjar regna mer än vad det redan för så att jag inte är dygnsur när jag kommer dit. Kan lixom inte få skjuts idag eftersom föräldrarna är och hälsar på några släktingar.

Snart ska brorsan och jag beställa hem mat så att jag hinner äta innan jag ska iväg. Blir nog kyckligsallad för min del, är hur hungrig som helst!

Nu ska jag  återvända in i The sims 3 världen ;) Får se om jag slänger in ett snabbt inlägg innan jag börjar cykla, annars så får ni ha det så jättebra!






Kram

I can still recall our last summer...





Midsommardagen...


(bild från kolmården 2007, tagen med min gamla kamera)


Hoppas alla hade en bra midsommarafton!
Jag gjorde inte så mkt, hade mysdag med familjen bara med god mat och godis :) Känner mig lite krasslig så jag beslutade mig för att bara ta det lugnt, får se om jag orkar hitta på någonting idag istället.

Det blir nog inte så mycket inlägg nu framöver då jag jobbar och vill ta det lugnt när jag är ledig. Så bloggen kommer inte komma i första hand direkt. Hoppas ni står ut, kommer nog vara mycket mer inlägg om två veckor så håll ut!

Just nu gör jag ingenting, sitter i pyjamas och orkar inte gå och göra mig iordning. Sitter och kollar på gamla bilder och drömmer mig bort. Idag måste jag ta itu med mitt rum (igen) Just nu är det så stökigt att inte ens jag hittar grejerna (jag brukar hitta dem som bäst när det är stökigt) min tv-fjärrkontroll t.ex. har varit borta någonstans här under i typ en vecka nu. Kanske är dags att lokalisera den.

Vad hittar ni på idag då?




Kram

18 juni 2009


Riktigt trött nu, kunde inte sova inatt och skulle upp 07.10. Jobbade två timmar på avdelningen sen skulle jag åka på kurs på akademiska sjukhuset igen så det tog resten av min dag tills typ klockan 16 då vi kom tillbaka till stan (fick skjuts till och från uppsala) och de lämnade av mig vid jobbet för att jag skulle ta min cykel hem. Så jag cyklade som en tok hem i spöregn och det droppade av mig när jag kom innanför dörren. Mysigt.

Det går väl bra att jobba, alla är jättetrevliga så det är ju kul på det sättet. Men jag får typ inte göra någonting alls. Jag har fått gå ner med prover en gång och hjälpt en gammal tant att hitta till ett ställe. Mesta tiden spenderas med att jag går med en sköterska och glor när hon gör sina uppgifter. Man står mest och glor känns det som. Men men, det är bara 9 arbetsdagar kvar och sen kommer lönekuvertet! Klirr!!

Eftersom jag fick skjuts idag så har jag två bussbiljetter kvar, någon som har lust att hitta på nått i Uppsala? ;)

Om ett tag ska jag hoppa in i duschen och sen parkera häcken i soffan och kolla på film. Det blir tidigt i säng ikväll tror jag. Riktigt trött, skönt att man är ledig imorgon.




Kram

Avslutar dagen med tvål och vatten...


(Världens bästa skådespelare, Johnny Depp <3<3)

Ska snart hoppa in i duschen och sen krypa ner under täcket, är sjukt trött efter alla föreläsningar idag. Finns det något värre än att sitta rakt upponer i en stol och lyssna på människor som de flesta pratar om saker jag redan visste om? Jag kom på mig själv att hålla på att somna flera gånger.

Imorgon börjar jag klockan 09.00, med ännu mer föreläsningar, sen den 18:e ska jag till akademiska igen för ännu mer, sen den 22:a igen för gissa vad, föreläsningar! Trevligt trevligt, bästa att dricka kaffe innan, även fast jag avskyr det.

Det har varit väldigt slappt idag, har inte gjort någonting ändå tjänade vi pengar, klirr i kassan! Kommer nog kännas roligare att sommarjobba när jag börjar på min avdelning och har mina egna tider och slipper pendla som en dåre.  Det  är betydligt skönare att pendla när man åker samma tid nästan varje dag och man vet när man kommer hem. Har aldrig kännts så långt att åka hem som idag. Sen var de två tjejer bakom mig som skrek som ett gäng stuckna höns hela vägen.


Nu ska jag invardera schampot, tvålen och balsamet! Vi hörs imorgon!



Kram

Mina fem favoritfilmer just nu - Kärleksfilmer


Vet inte om någon är speciellt intresserad men jag tänkte visa mina fem favoritfilmer om kärlek just nu, Twilight är också en STOR favorit just nu men jag tror att de flesta sett den redan (om inte borde ni göra det) och jag tänkte tipsa om några andra.

Chocolat - Antingen älskar man eller hatar man den här filmen tror jag, har hört många olika åsikter om den. Jag älskar den, jag blir glad av den (inte bara för att Johhny Depp är med i filmen) Den är så fin, den visar att man verkligen kan klara vad som helst bara man ger sig f*n på det. Att man kan älska vem som helt utan att bry sig om vad andra tycker. En riktigt fin film enligt mig. Att Johnny är med i den gör den ännu bättre, för han är riktigt snygg i den filmen!

Dirty Dancing - En riktig klassiker som ALLA tjejer, kvinnor,damer, tanter, tonåringar mm. borde sett innan man dör. Det går inte att inte tycka om Dirty Dancing, sjukt fin och mysig film som (precis som den ovan) visar att man verkligen kan älska vem som helst, man ska inte bry sig om vad alla tycker. Riktigt bra musik i filmen som verkligen fastnar. Man (eller iallafall jag) sitter och småler under hela filmen för den är så fin. Har ni inte sett Dirty Dancing, gör det!

Gilbert Grape - Med, gissa vem, Johnny Depp i huvudrollen (suprise!!!!) Här är en av hans första riktigt populära filmer. Jag älskar Johnny´s karaktär i den här filmen, han har faktiskt ungefär samma personlighet som jag själv i den här filmen. Han försöker att göra rätt hela tiden men lyckas inte alltid, han försöker hålla humöret uppe men ibland tappar han det. Jag kan ialla fall identifiera mig ganska mycket i hans karaktär Gilbert. Även Leonardo Dicaprio medverkar i den och det är den av hans allra första filmer och han spelar karaktären väldigt bra. Sorglig, rolig, söt och helt underbar!

Titanic - Också en film som alla borde se, så himla sorglig och hemsk men ändå så himla fint gjord. Skådespelarna har gjort ett skitbra jobb i den här filmen och det känns verkligen som om de var de som var med när det verkligen hände. Att den är verklighetsbaserad gör den bara värre. En riktig snyfthistoria, kan aldrig låta bli att bli tårögd när jag ser den, och då har jag sett den måååånga gånger.

Mannen som kunde tala med hästar - Scarlett Johansson´s sjunde film, det är en väldigt fin historia om en flickas och hennes mammas kamp att kämpa vidare efter en hemsk olycka. Otroligt sorglig den här med, ialla fall i början då jag grät som en bebis sist jag såg den. Efter ett tag blir den bättre och jag satt och log vissa delar av den. Bra skådespelare som verkligen lever sig in i rollerna. Sjukt bra film!

"Det ska bli så jädra kul. Samtidigt som jag är sjukt nervös". - Måns Zelmerlöw


(jag har tagit kort på artikeln i Metro)

Önska mig lycka till...


(bild från google)

Dags för första dagen på årets sommarjobb, sen är det bara 14 dagar kvar ;) Lite nervös men det kommer gå bra. Hoppas det är någon annan man känner som ska på den där kursen på akademiska från den här stan, så man kan ha sällskap tillbaka :) Ne, nu ska jag slappa innan jag ska cykla (!!!) till bussen typ 10 i 7. Känns som om man ska till skolan igen....Önska mig lycka till! :D Skriver mer när jag kommer hem!



Kram

Kunde inte hålla mig längre...




Upp till bevis...

Starta om?


Har lite beslutsångest när det gäller bloggen just nu, vet inte om jag ska fortsätta blogga, känns som om jag skriver om samma sak om och om igen, känns inte speciellt inspirerande längre. Jag har suttit här ett tag och gjort en ny header, som jag beslutade att strunta i för jag kom fram till att jag gillar den jag har nu, jag blir glad av den och det är väl det som räknas? Sen har jag suttit och fixat en ny profilbild som ni ser ovan, eftersom jag vill vara lite anonym så ser man inte mina ögon, men man får en liten tjuvtitt ialla fall :) Jag tror jag kommer behålla bloggen ialla fall ett tag till och jag lovar att jag ska försöka få lite mer ideér och inspiration. Vad vill ni läsa mer om?


_____________________________________________________________________________________________

Update: Förresten, någon som vet hur man får profilbilden större? :)

14 juni 2009


(bild tagen av mig)
"God" eftermiddag!
Riktigt dålig helg, mycket bråk och jag är sjukt less på allting. Har haft världens klump i magen sen igår kväll då allt började tills nu då det börjar gå över. Förstår mig bara inte på vissa människor, även de som ska vara de närmaste....

Idag pallar jag inte att göra någonting alls, blir så trött av allt regn, har bara lust att krypa ner under täcket och sova bort hela dagen. Men det är väl bara att stå ut.

Imorgon börjar sommarjobbet, ska vara på akademiska klockan 09.00 för information och sånt, måste försöka få tag i Frida också för vi ska träffas innan för jag hittar inte till sjukhuset :) Hoppas hon svarar på sin mobil, annars är jag körd ;) Nerå, det kommer säkert gå bra.

Just nu gör jag ingenting, kollar på tv och bara slappar, får se om jag pallar att hitta på nått, känns inte som det just nu...



Kram

Sömnbristen börjar komma ifatt mig...


Så nu ska jag krypa ner under täcket framför en film och se hur lång tid jag orkar hålla ögonen öppna...Denna bild får avsluta dagen. God natt!

Sommarlov...

Nu är jag ledig hela två dagar (!!!) innan jag börjar jobba på måndag ;) Känns inte riktigt som sommarlov än. Känns lite sådär för jag vet att jag inte kommer träffa dem från klassen på mer än två månader :*( <3<3

Snart kommer Nathalie hit <3<3 Vi ska kolla på film ett tag (troligen Twilight för 10:e gången) och bara slappa, hon ska troligen bort ikväll så det blir nog inte så länge. Sen ikväll ska jag bara slappa och sova, vaknade 03.40 imorse och kunde inte somna  om så jag är lite halvtrött ;)

Nu ska jag ta och plocka upp lite här inne innan Natha kommer...Ha en bra kväll!



Kram

Idag:


Imorgon:


"Du får ta med falskleg om du ska steka"

Bar, Göteborg

Ett gäng på tre killar och en tjej ~27, som verkar jobba på samma arbetsplats, sitter på afterwork. Tjejen berättar om ett tidigare sommarjobb som hon haft i en kiosk.

Tjejen: Vi kom överens om att vi skulle be nästa kund om leg oavsett vad kunden beställde. Nästa kund som kom var en tjej på ca 17år och hon beställer en grillad korv.När jag ber henne om leg säger hon; "Jag har inget leg...Då tar jag en kokt korv istället!".

(från tjuvlyssnat.se)


Hahaha, vilket pucko! Jag är trött, märks det? ;)

11 juni 2009 kl 05.49

Sista riktiga dagen i skolan nu då, sen är det över med första ring.

Idag slutar vi jättetidigt, 11.10 för att vara exakt, riktigt skönt! Fast det känns ändå lite onödigt att åka in då vi har hantverksorientering, där vi inte gör någonting alls. Fast sen har vi datorkunskap och där har vi prov så det lär man ju vara med på.

Nu ska jag gå och äta frukost så att man vaknar till lite, inte varit så här trött på morgonen på länge, hoppas jag piggnar till snart.

Ha en superbra dag ute i regnet!


Kram

Blandade bilder från efter kamerasladdens bortgång...Hittade den!






På jakt efter en ny...


Allt känns så värdelöst...



(lundlund.com)

Första dagen i skolan den här veckan, denna dag kändes så himla onödig, sitta på buss mer än en och en halvtimme för att komma till skolan och städa i flera timmar och sen ha lika lång bussresa hem igen, känns väldigt onödigt. Att jag inte sovit någonting i natt gör inte någonting bättre och mitt huvud sprängs snart!

Sämsta dagen på länge...

Snark....


(bild från lundlund.com)

Sitter här och halvsover, ska nog alldeles strax lägga mig i min gosiga nybäddade säng framför en film (Gilbert Grape tror jag) och med min braiga bok i famnen. Är ledig imorgon också, riktigt skönt, sen på tisdag har vi sovmorgon tror jag, kommer vara en soft vecka och på fredag går jag ut Fl1! Shit va den här terminen gått fort!

Imorgon ska jag och hälsa på dem på kirurgmottagningen här istan inför mitt sommarjobb, jag ska få veta vad jag ska göra och vilka tider jag ska jobba o.s.v. Det kommer gå nog gå bra :)

Ne, nu ska jag hoppa i pyjamasen och kasta mig under täcket. Ha en superbra kväll! Hörs imorgon.




Kram

Något att verkligen se fram imot:


  • 2009 - Public Enemies
  • 2010 - Alice in Wonderland
  • 2012 - Pirates of the Caribbean 4

  •  

    Jag längtar!

    Tack för igår Bea!


    (jag vet att ni är häpna över kvalitén på mina bilder, min mobilkamera äger!)

    Nationaldag...

    Dagens humör: Frustrerad och nere
    Dagens borde: Få lite luft
    Dagens frisyr:  Kråkbo just nu
    Dagens klädsel: Svarta jeans, svart linne, grå t-shirt och sjal
    Dagens planer: Slappa
    Dagens materiella vill ha: Lap top!
    Dagens längtan: Ingen speciell...
    Dagens beroende: Godisskålen efter igår
    Dagens tråkigaste: Mkt
    Dagens personer: Jag själv
    Dagens irritation: Den icke funna kamerasladden
    Dagens låt: Sveriges nationalsång?

    ...

    Jag får tokryck snart! Letar som en tok efter min kamerasladd men någon verkar ha snott den! Har massa fina bilder jag vill lägga in på datorn men det är ju ganska omöjligt nu. Ni får väl se mina sommarbilder vid jul någon gång. Håll ut!

    Captura del dia...




    Fredag idag då, vilket betyder studentfirande överallt!Tycker synd om studenterna som får vara ute och frysa i det här vädret. Men jag tror inte det regnar än? Får hoppas att det blir uppehåll ialla fall.

    Tror jag drar ner på stan ett tag senare, Natha <3 ska ringa mig sen och höra om jag skulle ner, skulle möta uppe henne där i så fall. Skulle vara kul att kolla på studenttåget, min barndomskompis tar studenten idag, även fast vi inte är så nära längre så skulle det vara kul att se. Vi får se hur vädret är, om det regnar gömmer jag mig under täcket istället!

    Ikväll kommer då Bea <3<3 hit, runt klockan 4 tror jag vi sa. Vi ska svulla i pizza och kolla på film, Twilight står högst på listan. Sjukt att jag inte tröttnat än, sett den 6ggr nu :D Ser fram imot den sjunde!

    Nu ska jag invadera köket och fixa en ordentlig frukost för jag är skithungrig av någon anledning. Sen blir det dusch, fixning och sen får vi se om det blir en cykeltur ner på stan. Tar med kameran i så fall och fotar som en tok.

    Grattis också till min brorsas kompis Griseknoen (stavning?) som tar studenten idag! Congrats!

    Update: Blir ingen stad, blir för stressigt om jag ska ta mig hem innan 4 igen, skulle bara kunna vara nere typ en timme, och studenttåget slutar snart så...synd.



    Kram

    4 juni 2009....

    Ledig idag, vi fick flytta de två lektionerna vi skulle ha idag så att man skulle slippa åka in till skolan för endast datorkunskap och idrott, skönt. Men jag har kommit på att jag inte är bra på att ha så mycket fritid. Vi har slutat tidigt två dagar i rad nu och jag har kommit hem innan tre båda två. Sen har jag ingen aning vad man kan hitta på, inte van att vara hemma innan fem,halv sex och då vet man ändå vad man har kvar, äta mat och läxor. Nu har jag ingenting när jag kommer hem och jag gillar det inte. Jag blir sjukt rastlös :)

    Idag ska jag ialla fall städa, Bea kommer hit imorgon och äter och så ska vi kolla på film. Jag ska städa upp lite så att hon inte får en hjärtattack när hon kommer ;) Fast det tar nog bara en timme eller så, inte speciellt stökigt just nu enligt mig. Om man frågar mamma så är det tredje världskriget som utspelat sig i mitt rum.

    Tänkte också dra ner på "stan" en snabbis nu på förmiddagen, ska köpa leggins mm. Ska bara hoppa in i duschen, äta frukost och fixa mig sen tar jag en tripp ner på stan och gör alla dessa pensionärer sällskap ;) Full fart i Enköping när alla är i skolan, jag lovar. Lägger kanske in en bild på inköpen senare om jag köper något kul, svarta leggins är inte så intressant vad jag vet :)

    Ha en bra dag!



    Kram

    Tisdag...



    God morgon världen! Idag är det molningt och grått här. Hoppas ni har bättre väder. Nu ska jag inta frukostbordet och sen cykla till bussen. Ha en bra dag!


    Kram

    Röda lappar...


    Vädligt lugn dag idag, har inte gjort någonting typ, det var väl på svenskan jag och Sarah jobbade lite, annars var det ingenting alls. Känns väldigt onödigt att åka till skolan nu, när man ändå inte gör någonting när man väl är där. Om man åker dit och inte gör något vettigt alls känns det som om jag lika gärna kan stanna hemma. Synd nog skulle aldrig min mamma ta det som en godbar ursäkt till att låta mig stanna hemma ;)

    Idag ringde min "handledare" om mitt sommarjobb, ska jobba 3 veckor på lasarettet här på stan, kirurgavdelningen för att vara exakt. Jag ska och hälsa på dem på mottagningen på måndag för att få reda på vart det ligger och vad jag ska göra och så. Kommer nog gå bra, det är ju alltid lite nervöst de första dagarna när man börjar med något nytt.

    Just nu gör jag ingenting, väntar på mat, håller på att svälta ihjäl. Inte speciellt god mat i skolan idag, pytt i panna, ush, hatar skolans pytt i panna. Gillar inte den jag får här heller, men den smakar ju ialla fall inte gummi :)

    Ikväll ska jag inte göra någonting alls, kolla på tv, läsa och blogga står högst på listan idag. Ska även kurera om mina enormt solbrända ben så att jag kanske inte är fullt lika röd imorgon. Men imorgon tror jag faktiskt att jag kan slippa ha långbyxor :D


    Idag på svenskalektionen:

    *sitter och skriver om musikens hus (vi ska ha muntlig redovisning om det på onsdag)*

    Läraren: Här har ni papper om ni vill göra små kort för stödord
    Jag: Men alltså, jag och Sarah vill ha röda kort...
    L: Va?
    Jag: Jag skoja (frånvarande)
    L: Jaha! alltså ni kan få det om ni vill
    Jag: Ne det är lugnt...*fortsätter skriva*


    Efter ett tag läser jag vad jag skrivit och då har jag skrivit: Musikens hus är omtalat p.g.a deras röda lappar!

    Då har jag alltså varit så borta och inne i vårat "samtal" att jag skrivit lappar istället för rulltrappor!'

    Jag visade för Sarah och hon och jag började apskratta (jag så mycket att tårarna rann men det är en annan historia). Vi visade för Frida men hon tyckte inte att det var speciellt roligt så det var nog bara jag och Sarah som fattade och tyckte det var kul :D

    Sarah och jag har noll humor! <3

    On my way to school...

    Mitt internet är uberdubersegt! Gud va irriterande!

    Ska alldeles strax gå och äta frukost och efter det bege mig med cykeln bort mot bussen. Känner mig ovanligt pigg i jämnförelse med vad jag brukar vara på måndagar. Kanske är piggare med tanke på att det är mindre än två veckor kvar nu! Fast igentiligen borde det inte kännas så skönt för mig, jag blir ledig i två dagar sen har jag tre veckors jobb framför mig. Men det är mindre än fem veckor tills jag är ledig helt! Efter det kommer lönekuvertet och då kan jag säga att då blir jag glad!

    Ne, nu får jag nog lov att gå och ta något att äta så att jag inte tuppar av på mattelektionen ;) Fast så tråkiga som de är nu, så då hjälper det inte hur mycket man än äter och dricker ;)

    Ha en bra dag, skriver mer ikväll om helgen och så...




    Kram//Sandra

    RSS 2.0