Skogsmulle!!


Foto av mig - taget under våran lilla tripp ut i ingenstans



Jag har plockat svamp, nej ni behöver inte läsa om det, ni läste rätt. Jag och min knäppa familj åkte ut och plockade svamp imorse. Själv tröttnade jag efter ca 15min p.g.a min fanclub av flugor (!!) som tydligen älskar myggmedel (jag är allergisk mot myggor så jag hade en del på mig) Tro mig jag är ändå inte speciellt rädd för insekter (var inte rädd idag heller) men när det ända man hör är det där irriterande surrande ljudet från flugjävlarna heeela tiden, hur mycket man än viftar med armarna så då blir även jag skitless. Det ända jag kunde tänka på när jag gick runt bland mossan var varför fan åkte jag inte med Daniel till V-ås istället?! Hur dum får man vara? Ne, svampplockning är nog inte min grej, om man inte har jääääätte roligt sällskap, och det hade jag inte. Efter ett tag gick vi tillbaka till bilen för att dricka och då satt jag mig i bilen i skydd för flugorna medans de fick den geniala idén att kolla på andra sidan vägen. Jag satt kvar i bilen jag. Men lite bilder fick jag så det kanske inte var helt i onödan, plus att man fick motion.

Ikväll bär det av till Bea <3 igen för filmkväll, vi ska hyra Hairspray, om den finns att hyra i den här hålan, och en till film som vi inte vet än. Sen sover jag kvar där så då blir det nog inget mer inlägg förrän imorgon när jag kommer hem.

Föresten, hör och häpna, jag vaknade innan nio imorse(!!) av mig själv! Andra dagar har jag sovit till minst halv tolv (minus de dagarna jag sovit borta) och igår sov jag till och med till tio över ett(!!) Fast jag kan ju erkänna att jag verkligen inte ville gå upp klockan nio imorse och att jag låg kvar i sängen och drog mig i en och en halv timme innan telefonen ringde och jag gav upp. Men det hör inte till saken jag var VAKEN innan nio ialla fall :)

Jaja, nu ska jag sluta babbla, märks det att jag är lite pratglad och hyper idag? ;) Jag ska gå och fixa håret innan maten och sen ska jag cykla ner till stan för att hyra film. Vi hörs troligen imorgon när jag kommit hem. See ya!!




Kram♥

And I'm trying to understand...


Lundlund.com

Every moment we wake up
Every moment you smile at me
I'll be wishing for a contribution
To my you fund
Just to keep you smiling at me


Måns Zelmerlöw - Whole New World

Bye Bye Blackbird...


<3

Har nästan precis kommit hem från bion, Public Enemies är en riktigt bra film, Johnny <3 var precis lika bra som alltid. Kanske inte den sorts film jag skulle se om han inte varit med i den men den var verkligen jättebra. Lite sorglig ibland men det visste jag att den skulle vara. Till och med mina syskon gillade den och vi brukar absolut inte gilla samma sorts filmer. Trevligt att de gillade den när det var jag som övertalade dem att gå på den.

Nu ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, vaknade inte förran efter 13.00 imorse så jag vet inte när jag kommer bli trött. Blir troligen en sen kväll/natt. Kanske ska kolla på Edward Scissorhands, den är alltid lika bra. Kanske kommer något mer inlägg också, om jag kommer på någonting att skriva om.

Imorgon kanske jag, brorsan  och hans kompis åka till V-ås för att köpa present till pappa som fyller år den 15:e, hoppas jag hittar någonting, han har inte önskat sig någonting och det är inte det lättaste att komma på någonting. Vi får se om det blir av.

Ne, nu ska jag hitta på någonting att göra. Vi hörs kanske senare.



Kram♥

World of chances....


Foto av mig, sånt här tillbringar jag tid åt att fota när jag är trött men inte vill gå och lägga mig.


Sitter och halvsover i min säng framför Bones, älskar den serien men kan ju erkänna att jag typ inte kollat någonting på det här avsnittet, för trött för det. Blev väckt imorse och kunde inte somna om. Får försöka ta igen det inatt. Imorgon kanske jag ska följa med min brorsa och pappa och plocka svamp (!!) De frågade om jag ville med och jag sa att jag skulle fundera på det. Hatar egentligen att gå runt i skogen, livrädd för fästingar, även fast jag bara haft en i hela mitt liv. Men jag kanske kan offra mig bara för att ha någonting att göra innan bion. Plus att man får lite motion, kan ju skippa själva plockandet och ta med kameran istället...Jaja, vi får se.

Nu ska jag se klart på Bones och efter det läser jag antingen lite eller så blir det att sova på en gång. Vi ses senare idag :)


Avslutar min dag med en bild på Johnny Depp <3 för ovanlighetens skull :)



                                                                                                                         Kram♥

Imorgon:


(Kollage av mig)

Imorgon får jag äntligen se underbara Johnny Depps <3 nya film Public Enemies, snälla mamma sa att hon kunde bjuda mig så imorgon ska jag och mina älskade bröder åka och se den. Längtar så himla mycket! Kul att ha fått med bröderna på en film jag valt också, händer inte varje dag. Den kommer säkert vara skitbra och jag är säker på att Johnny är lika bra och snygg som alltid <3


Kram♥

Lay all your love on me....


Foto av mig

Sitter och kollar på Top design, har sett det här avsnittet två gånger redan, senast igår, men det går inget annat bra på tv så jag får stå ut med att se det en tredje gång. Ska snart göra iordning mig, hade planerat en promenad men det har regnat så det är troligen lervälling på motinsspåret så jag väntar med det till antingen senare idag eller imorgon, skulle inte regna då om man kan lita på tidningarna.

Funderar på att slänga ut min dator idag, min stationära alltså, inte den nya. Känner att den stationära bara står där och tar plats så jag blir bara irriterad på den. Om jag tar bort den så åker skrivbordet också ut så då slipper man det också, problemet är att jag inte har någon aning om vart ska jag göra av sakerna som står på skrivbordet, det är en del. Jaja, får fundera på saken. Kommer ialla fall sitta och rita lite hur jag kan göra om här inne, är i stort behov av förändring.

Ne, nu måste jag sätta fart lite så att jag inte fastnar här lika länge som igår. Ha en bra dag!




Kram♥

Heart and flowers on the grass...




(Foton av mig)


Vilken är eran favorit? Min är nog den första

För att orginalet är bäst...


When you look me in the eyes, And tell me that you love me....


Foto av mig


Snart är det måndag igen då, bara 45minuter kvar sen har ännu en tråkig och regnig dag gått. Hoppas på fint väder imorgon, ska nog ta en långpromenad imorgon bitti så då är det ju skönt att ha fint väder. Om det blir det så blir det nog en långpromenad med mp3n i öronen, kanske tar med mig kameran också och tar lite bilder, vi får se. Mina föräldrar ska bort imorgon så jag och brorsan blir hemma själva så det kan nog bli en del inlägg också. Just nu känns det faktiskt ganska kul att blogga, hoppas det håller i sig.

Har just kollat på film med brorsan, Blow med Johnny Depp <3, riktigt bra film. Nu ska jag nog sätta på lite musik och läsa boken jag köpte igår, Skadad, riktigt hemsk bok, läs den.

Får se om det kommer något mer inlägg innan jag går och lägger mig, annars får ni ha det så bra så hörs vi imorgon!




Kram♥

Grattis!


(Bild tagen av mig, ur boken Tidlöst)

Fick precis reda på att jag fått ett litet kusinbarn, min kusin Ingela fick idag en liten Elias :) Önskar hela familjen lycka till och jag hoppas att ni mår bra :) Grattis än en gång!

Massor av kramar♥

...


(Bilder från mitt rum när det är fint, bilderna är dock inte ifrån idag, utan från storstädningen,tagna av mig)


Idag har jag bara städat, så nu är det rent här inne igen, såg hemskt ut innan, även fast det bara var en vecka sedan jag storstädade. Jag måste skärpa mig och plocka unan efter mig så jag slipper städa hela jädra tiden.

Det blir väldigt lugnt ikväll igen, har en ordentlig huvudvärk så det blir att ligga i sängen framför en film och bara ta det lugnt. Tror jag sov för länge inatt, därför jag känner mig så seg. Gick och la mig halv tolv och vaknade halv ett så det blev tretton timmar, hade världens konstigaste dröm, får se om jag skriver om den senare.

Nu ska jag gå och kolla om maten är klar, sen blir det nog Twilight för elfte eller tolfte gången för min del :)

Vad ska ni göra ikväll då? :)




Kram♥

Pink cupcakes...bilder från i fredags...


Mer pics från igår


Min nya kompis, Alberto el Grande <3

Min månadsblomma :)

Rosenknoppar


Alla bilder tagna av mig, vilken är eran favorit och varför?

Skadad....


Put the grässtrå down!


Bilderna är tagna av mig på Bea´s och min "fotopromenad", fler bilder kommer senare

Tjollahoppsan!
Kom hem från Bea för inte så länge sen, sov över där inatt, därför det inte kommit något inlägg förrän nu. Det var mys igår, vi gick ut och fotade och gick till stranden och köpte glass och satte oss och åt ute i blåsten. När vi hade varit ute och fotat i typ 2timmar så gick vi hem till henne igen. Hemma hos henne bakade vi cupcakes (bilder kommer ikväll eller imorgon) och så såg vi på förhäxad. Riktigt trevligt, som alltid.


"Put the grässtrå down and put your hands in the air!" - Vi var lite flummiga igår ;)


Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, laddat in bilderna på datorn och laddat in musik på datorn, dock inte hunnit lyssna på den än. Just nu väntar jag på att maten ska bli klar för jag är vrålhungrig. Efter maten blir det städning för min del och sen ikväll blir det bok och musik som gäller. Orkar inte hitta på någonting ikväll, så det blir lugnt.

Hoppas ni har en bra dag, ni kommer bli bombade med bilder från igår framöver så det kanske inte blir fullt lika mycket bilder på killar ;) Vi hörs senare



Kram♥

God natt!

Är det några som är vakna frivilligt just nu - gå och lägg er nu! :)

Jag gick och la mig för typ 1 och en halv timme sen, låg och vände och vred på mig tills för ett tag sen då jag gav upp för det var så sjukt varmt i mitt rum. Går upp, öppnar fönstret, tydligen stod någonting på fönsterbrädan utanför mitt fönster som åkte ner på verandagolvet så det blir intressant att se imorgon bitti, tänker absolut INTE gå ut kvart i två på natten för att plocka upp vad det nu var som åkte ner.

Imorgon ska jag och Bea cykla ut till sjön där hon bor och ta lite bilder. Sen vet jag inte om vi ska hitta på något mer, det märker vi. Hoppas bara jag hittar kamerasladden någon jädra gång. Den kan ju inte ha slingrat sig allt för långt.

Nu ska jag dricka upp mitt saftglas och ge sömnen en chans till. Ha en bra natt så ses vi senare idag.


Ni får dregla över en bild på underbara Heath Ledger tills morgonen. R.I.P


Ps. fem månader till julafton idag ;)

Kram♥

Becuse I hate my room...



Drömmen...Kommer aldrig hända...

Tråkigt!

Inget att göra, ingen hemma, inga pengar, inga kläder. Fast här i det här dynghålet där det inte finns ett piss att göra medans typ alla är bortresta eller jobbar. Rädda mig! Jag tråkar ihjäl mig!

Min första header på bloggen....


(Min allra första header, som bästaste Bea gjorde åt mig <3)


Satt och kollade tillbaka i bloggen på månaden jag skapade den, september 2007. Såg att jag lagt ut min första header på ett inlägg och jag kan inte låta bli att tänka på hur mycket som förändrats sen dess. När jag skapade bloggen var jag ett stort fan av Gwen Stefani, jag skulle snart se henne live och var otroligt förväntansfull för det. Jag gick fortfarande i grundskolan och hade ingen aning om vart eller vad jag skulle gå på gymnasiet. Mitt beroende av Johnny Depp började sakta med säkert utvecklas ;) . Mina inlägg var superkorta och helt random. Bilder heeeela tiden på helt random personer.  Jag hoppas verkligen att jag blivit bättre på att skriva och att min blogg utvecklats sen dess. Kolla gärna bakåt och säg vad ni tycker :)

Det är ganska kul att jag har haft samma blogg under hela min "bloggperiod", det är roligt att kolla tillbaka och tänka på det jag skrev, komma ihåg minnena. Det är en av anledningarna till att jag dragit mig från att skaffa en ny blogg eller lägga ner den här, även fast det är väldigt frestande. Jag vill ha någonting att kolla tillbaka på längre fram.

Happy Days...


Vaknade av att brorsan och hand tjej kom hit typ tio eller halv elva. Åt mandelkubb till frukost (nyttigt I know) Fick reda på att de stängt av vattnet på vårat område så fick lite ryck för jag hade planerat att duscha direkt på morgonen. Nu var jag rädd att jag inte ens skulle kunna borsta tänderna. Tur nog kom vattnet tillbaka innan jag ätit upp "frukosten" och jag gick glatt in i duschen.

Efter det så åkte jag, Carin och brorsan till Uppsala och Boländerna för att kolla in nya Ikea och lite av butikerna runt om, och gissa vad jag kom hem med??! Inte ett skit! Jag hittade massor som jag ville ha men jag stod emot köpsuget och bestämde mig för att vänta tills jag får pengar nästa gång (i september!!!!) Lite stolt över mig själv faktiskt.

När jag kom hem åt vi och klippte klorna på min bebis till katt (13år gammal och tjurskallig som bara den) så snart kommer säkert grannarna och frågade vad fan vi höll på med(nej vi gjorde inte illa henne, hon har bara ett jävla humör)hehe. Men det gick okej, brorsan bet hon en gång och hon satt fast i tröjan på mig och morrade som bara den, men hon låter värre än vad hon är, min lilla sötnos!

Nu ikväll ska jag lägga mig tidigt tror jag, innan klockan 02 ialla fall ;) Sen imorgon får vi se vad vi ska hitta på, lutar åt en tripp ner på stan, har inte kollat runt i dem här butikerna sen skolan slutade tror jag.


Dagens överaskning:
(Sms-samtal med Bella)

Bella: Du vet inte vad vi gett sig in på. Näringsrik kost o idrott. Man ska typ vara med i en cykeltävling o åka långfärds skridskor.
Jag:  Va?? Haha, vi kommer dö!
Bella:Jo jag vet :p de va tydligen jätte mkt plugg sa jessica. Eftersom man ska lära sig räkna kalorier o grejer :p
Jag: Det blir........intressant ;9 men det ordnar sig säkert....:)

Sammanfattning: Vi är körda!

Nu ska jag sätta på en film att spendera kvällen med. Får se om jag skriver imorgon. Jag har helt tappat inspirationen till den här bloggen. Säg till om ni ser den ;)




Kram♥

Ny header...


Före                                                          Efter


Jag har gjort en ny header igen, satt och lekte lite i photoshop, inte helt nöjd men den får vara ett tag, känns lite roligare än den jag hade innan ialla fall. Vad tycker ni?

Måndag 20 juli 2009


Orlando Bloom

Seg dag idag, sov riktigt dåligt inatt, vaknade gick och lade mig runt klockan halv ett och vaknade klockan halv fem och kunde inte somna om förrän halv åtta och vaknade igen kvart över nio. Hoppas jag sover bättre inatt.

Idag har vi haft gäster, min morbror var här några timmar så jag var lite social. Var typ ett år sen jag träffade honom så det var trevligt, synd nog så var inte min lilla kusin med. Men det hoppas jag han är nästa gång.

Efter han åkt hem så följde jag med pappa och handlade. Jag bakade kladdkaka igår så vi köpte hallon,blåbär och jordgubbar till den. Blev riktigt gott och jag är fortfarande proppmätt. Sen efter det har jag spelat the sims och pratat med lite folk på msn.

I morgon vet jag inte vad jag ska hitta på, brorsan kommer över ett tag, bjöd in dem på kladdkaka idag men de kunde inte komma så de kommer hit imorgon istället. Alltid trevligt. Sen måste jag ta bort madrassen ur mitt rum imorgon annars kommer den ligga kvar där i en månad eller nått sånt :P

Nu tänkte jag gå och lägga mig i sängen och läsa boken jag läser just nu, Underbar och älskad av alla, den är sådär hittils men jag har inte kommit så långt så jag hoppas den blir bättre längre fram. Hoppas ni har det bra och får en mysig kväll! Vi hörs imorgon!




Kram♥

Tjollahopp!


Då var det söndag igen då. Bea <3 åkte hem för inte så länge sen så nu ligger jag utslagen i min säng och halvsover, man blir så trött av det är jädra pissvädret. Solen kom tillbaka!

Igår var mys, cyklade och mötte Bea runt klockan 16 och vi cyklade till Ica för att köpa popcorn, på vägen dit cpade min cykel sig och lät som om den skulle ramla sönder men det gick bra :) När vi kom hem till mig lagade vi mat, pyttipanna, mm min favorit ;) och satt oss ute och åt det. Efter vi ätit satt vi oss och spelade The sims 3 på vårt egna lilla sätt ;) Vi satt ett tag med det och svor.  Efter ett tag tröttnade vi och satt oss vid tvn, jag tvingade Bea att se sommarkrysset bara för att Måns ledde det igår. Så vi satt och såg det och åt mängder av popcorn innan vi såg en film som jag aldrig lär mig vad den heter och jag orkar inte kolla upp det heller, kan säga sen när jag orkat kolla :) Efter filmen satt vi och pratade och kollade runt på internet och var allmänt flummiga innan vi gick och la oss ovanligt tidigt, 00.30 tror jag klockan var.

Tack för en mysig kväll/morgon Bea! <3<3

Sen hon åkte har jag inte gjort någonting, ska troligen baka sen, bara för att ha någonting att göra och slippa ligga halvdöd i sängen hela dagen.

Bara som ett tips så går Blow med Johnny Depp<3 på tv ikväll klockan 00.35 på trean, se den, riktigt bra film!

Nu ska jag hitta på någonting att göra, vi hörs!





Kram♥

Klar!

Nu har jag äntligen städat klart, två dagar tog det att djuprengöra mitt rum. Jag har till och med tvättat mattorna med såpa så de hänger ute på tork och kommer bli så fina. Jag har tagit lite bilder på rummet men har tydligen städat bort min kamerasladd så den måste jag lokalisera innan ni får se bilder. Problemet är att jag verkligen inte har någon aning om vart den kan vara, men den måste ju vara hör någonstans. Ni får se bilder när jag hittat sladden. Om det fortfarande är aktuellt vill säga.

Just nu spenderar jag min kväll med detta:
 

Delen vid 04.08 är rolig :)

Äntligen fredag!


Var ett tag sen jag skrev sist, har inte haft lust om jag ska vara helt ärlig, är inne i en skit i bloggen period tror jag. En del av mig vill strunta i den och den andra vill fortsätta, får se hur det blir.

Sen jag skrev sist har det inte hänt så myckket, var på bio i onsdags, på Harry Potter och halvblodsprinsen som jag skrev i sist. Den var skitbra! Älskade den och jag längtar tills den kommer ut på bio så att jag kan se den om och om igen, helt klart 5 av 5 som betyg. MVG! Om ni inte sett den så gör det, ni kommer inte bli besvikna.

Sen idag så har brorsan och Carin varit över ett tag så han hjälpte mig lite med min laptop och Carin och jag spelade lite The sims 3 ett tag.

Just nu så storstädar jag mitt rum, det kommer vara kliniskt rent när jag är klar med det. Fick värsta rycket igår och började tvätta fönster och rubbet. Så det kommer bli så fint så fint, har inte allt för långt kvar nu. Kanske lägger in några bilder sen om ni är intresserade?

Imorgon kommer Bea <3 hit och ska sova här. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir säkert lika kul som vanligt. Hon skulle komma runt klockan fyra så jag vet inte vad jag ska hitta på innan, det märker vi.

Nu ska jag gå och ta någonting att dricka innan jag fortsätter här inne. Ni får ha det så jättebra!




Kram♥

Längtar! <3


Public Enemies - 24 Juli 2009


Kommer bli en riktig filmsommar/höst tror jag :)

Onsdag - Bio


                                          (Denna scen kan bli intressant)

Riktigt ont i huvudet idag, hoppas det hinner gå över innan bion ikväll, inte så kul att sitta inne på biografen med världens huvudvärk. speciellt inte när man verkligen vill se filmen och man vill koncentrera sig. Ska ta Ipren och sen ta det lugnt och hoppas att det går över snart.

Jag har gjort en ny header, den är inte superbra, jag fick med photoshop med laptopen så jag har testat det lite, det här är då första bilden jag gör i photoshop någonsin. Vad tycker ni? Okej för ett första försök?

Ni får ha det så bra, vet inte om det kommer något mer inlägg innan jag åker.



Kram♥

Min kväll/natt spenderas med...


Är hon inte knäpp så säg!


Min mamma kom in i mitt rum, gick och hämta någonting ur en av garderoberna. Vände sig om, kollade ner på mitt golv och sa att det inte skulle vara helt fel om jag ordnade lite här inne. Hon anser att jag är slarvig, vilken skandal! Jag är den mest ordningsamma människan jag känner. Jag hittar (nästan) alltid det jag letar efter. Jag lever i ett orginaserat kaos! Att man håller på att slå ihjäl sig ibland när man ska gå ut eller in till rummet spelar vä ingen roll, vad är livet utan lite äventyr? Min mamma måste ha ätit något olämpligt som fått henne så hjärntvättad att hon påstår att jag, Sandra, skulle vara slarvig?!

13 juli 2009


(Vet inte om jag haft den här bilden förut, i så fall så får den komma igen för den är fin)

Sitter och halvsover i soffan framför en helt usel film som mina föräldrar kollar på. Är hur trött som helt, hoppas jag får sova ut imorgon så att jag slutar vara på så pissigt humör. Blir nästan irriterad på mig själv. Nu idag har jag typ inte gjort någonting, blev inget städande, blev V-ås och elgiganten istället för mina föräldrar köpte en ny tvättmaskin. Sen jag kom hem har det varit tv och dator som gällt. Imorgon kanske jag drar ner på stan ett tag, måste ialla fall hemifrån ett tag.

Har kommit på en sak jag verkligen tycker är larvigt, tjejtidningar eller modetidningar kopierar från varandra hela tiden. Detta är ju ingen nyhet men på senaste tiden har jag verkligen märkt att de skriver för tusan samma artiklar om samma saker. Är det inte bättre att skriva om lite annorlunda saker som man INTE läst hundra gånger förut så att man ser på omslaget och tänker "Åh, fan va kul att de skriver om det" Istället för att man står och tänker "Ne men åh va kul, det var ju hela en halvtimme jag läste om det sist". Mer fantasi eftersökes!

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och lyssna på musik och kolla på film (ja jag gör allting samtidigt) innan jag släcker, blir nog inte uppe så länge till. Ha en bra kväll så hörs vi nog imorgon!



Kram♥

When I go through Paris...


Before I put on my makeup...

Guten morgen!
Då var det måndag igen då, nu har jag varit ledig i en vecka. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, ska försöka fixa lite och göra om lite i mitt rum tänkte jag, det är ganska stökigt. Madrassen sen Bea sov här i typ tisdags ligger kvar på golvet så den är det första som åker ut. Sen efter att jag städat har jag no idea vad jag ska hitta på, det märker vi.

Just nu gör jag inte så mycket, ligger och halvsover i min säng. Känns inte som om jag får sova ut någonting, när jag vaknar så känns det som om jag skulle kunna sova flera timmar till men jag kan ändå inte somna om, Riktigt jobbigt faktiskt för det påverkar ju hela dagen.

Längtar tills onsdag då Carin <3 och jag ska gå på Harry Potter på bio, har längtat efter den filmen hur länge som helst nu och nu är den snart äntligen här! Ska bli riktigt kul!

Nu ska jag nog försöka sova lite till ändå, känner att jag behöver det. Vi hörs senare!




Kram♥

Love is worth the fall...


Hej alla glada,söta,underbara och vackra!

Första blogginlägget från den nya datorn, älskar den! Min lilla bebis! Just nu sitter jag och lägger över bilder från den stationära datorn till laptopen, så längre fram kan ni få lite mer personliga bilder än dem på Johnny Depp hela tiden, nog för att dem är snyggare än mina egna :)

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, mina föräldrar ska på bio så jag och Daniel är hemma själva. Kanske kan ringa nån och höra om de vill komma över eller nått, vi får se. Annars är det ganska skönt med en dag eller två helt utan planer. Men självklart är det roligare att ha någonting att göra.

Nu ska jag fortsätta nörda mig med bilderna, vi hörs senare! Bjuder på en bra låt från Twilight soundtracket så länge





 Kram♥

Jag har blivit med Packard Bell...


Sandra-igår rik och idag fattig, men lika glad ändå!

Har äntligen köpt min älskade laptop, har velat ha en jag vet inte hur länge och idag åkte vi och köpte en. Blev en fin Packard Bell för många enkronor. Kan inte vänta tills jag får sitta och hålla på med den imorgon, stod att den helst skulle laddas 24timmar innan man håller på med den. Längtar så! Min lilla bebis!

Förutom att ha varit i Västerås har jag inte gjort så mycket idag, har just läst ut min bok, Ps; Jag älskar dig, läs den, den är skitbra! Snart tänkte jag börja med Harry Potter och de vises sten, läst de böckerna förut men blev sugen att göra det igen efter maratonet med Bea<3 Så det blir en lugn kväll i min säng med Twilight soundtracket i dvdn och en bok i handen, riktigt nördigt och bra.

Hoppas ni har en bra kväll, vi hörs imorgon, då kanske det första inlägget från min nya dator kommer!



Kram♥

Den flammande bägaren...


Nu har vi hunnit till den flammande bägaren. Den bästa av filmerna som hittils kommit ut enligt mig. Vi börjar bli lite trötta men det är ju bara en film kvar efter den här så vi överlever nog. Klockan 00.50 ska vi se på David Letterman för att Jonas Brothers ska vara med där. Sen efter det blir det sista filmen och sen får vi se om vi orkar vara vakna längre eller om vi går och lägger oss, det märker vi.

Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, pappa skulle hämta mig efter de hade tvättat, vet inte riktigt när men det blir nog efter två eller nått sånt. När jag kommer hem ska jag försöka städa klart i mitt rum, men vi får se om det blir av.

Vi hörs imorgon!





De vises sten...

Nu börjar maratonet, see ya!

I believe in angels, Something good in everything I see

Ligger fortfarande i sängen, har precis slagit upp ögonen. Håller på att vända på dygnet nu, uppe på nätterna och sover på dagarna. Kanske håller på att bli vampyr?!

Igår gjorde jag typ ingenting, Bea sov över här och åkte hem efter klockan ett. Sen åkte jag till min brorsans jobb för att "hjälpa" till med hans bil. Slutade med att jag bara satt och glodde på medans han och pappa meckade. Sen när vi kom hem åt vi mat (kycklingsallad för min del) och sen såg jag som jag skrev tidigare Michael Jackson´s minnescermoni på tv. Efter det spelade jag lite, lånade Daniel´s laptop och råkade "glömma" att lämna tillbaka den igår så jag lånar den ett tag till. Jag ska köpa en laptop när lönen kommer så då slipper jag låna hans hela tiden. Längtar!

Idag ska jag till Bea <3 Jag ska åka dit tills typ klockan 15. Vi ska ha Harry Potter maraton, moget va?! Ska bli riktigt roligt. Sen sover jag där så det blir troligen inte mer inlägg förrän imorgon så ni får njuta av det här så länge ;)

På onsdag ska jag gå på bio! Jag och Carin <3 ska gå på Harry Potter och halvblodsprinsen, ska bli mys. Har längtat efter att den ska komma på bio och på onsdag kommer den äntligen. Vi hade turen också att den kommer hit till stan på realesedatumet! Annars hade vi fått lov att åka till Västerås och det blir dyrt för ingen av oss har körkort så då måste ma åka tåg.

Snart ska jag nog gå och äta frukost så att jag hinner göra det innan jag ska cykla till Bea, tror ialla fall att jag ska cykla, har inte orkat kolla ut genom fönstret än så jag vet inte vad det är för väder. Annars får man flörta med brorsan om han kan skjutsa mig. Han brukar göra det, jag är ju så jädra snäll jämt ;)

Vi kanske hörs innan jag åker annars får ni ha en så mysig dag! För det ska jag!





Kram♥

...

Känslosamt avslut på minnescermonin, Michael´s lilla dotter Paris pratade till sin pappa och tårarna bara rann nerför kinderna på mig. Tycker så synd om hans nära och kära, de som inte hann säga hej då.

<3


R.I.P

Ligger och kollar på Michael Jackson´s minnesstund. De har gjort det väldigt fint och jag tycker det är otroligt sorgligt. Det är nästan helt tyst i rummet och man hör några fåtal som ropar efter honom. Just nu håller en man ett jättefint tal och man blir aldeles varm i hjärtat. Känns overkligt att en så stor stjärna är borta.

Jag har aldrig varit ett stort fan av Michael, tänker inte kalla mig själv ett fan för jag vet att många andra sitter och gråter för hans skull och verkligen älskar honom. Jag gillar delar av hans musik, han var riktigt duktig och gjorde många bra låtar men han har aldrig varit en stor idol för mig. Men jag tycker det är tråkigt att en så stor begåvning fick lov att lämna oss så himla tidigt. Visst vet man inte hur han levde och hans liv har ju verkligen kantats av skandaler om bland annat pedofili, men jag tänker inte utala mig om något jag inte vet någonting om. Jag känner bara att han borde fått leva längre och utvecklat hans enormt stora talang yttligare.

R.I.P Michael

Blow

             


Köpte filmen Blow med Johnny Depp igår och jag tänkte skriva vad jag tyckte om den. Jag köpte den för 79:- På Mediamarkt och tycker att den var värd varenda krona.

Handligen: Riktigt intressant, det är en sann historia och det gör att man verkligen sitter som klistrad. Man försöker förstå vad som rör sig i George Jung´s huvud och man tycker om honom samtidigt som man tycker att han är helt dum i huvudet. Filmen handlar om George som bestämt sig för aldrig bli fattig som sina föräldrar och han börjar sälja knark för att få ihop pengar. Detta går bra ett tag innan han åker fast och åker in i fängelset. Han försöker Få ordning på sitt liv men lyckas inte och riskerar att förlora sin fru och det som betyder mest av allt i hans liv, hans älskade dotter.

Skådespelarna: Johnny Depp och Penelope Cruz, kan det bli bättre? Den bästa skådespelaren och en riktigt duktig skådespelerska i samma film. Kan inte tänka mig bättre personer för rollerna.

Slutet: Sorglig och enligt mig oväntat, trodde verkligen att allt skulle ordna sig till slut. Jag satt tårögd under slutet av filmen, det berörde mig verkligen. George´s öde är verkligen gripande och jag vet inte riktigt om jag ska vara arg på honom eller om jag tycker synd om honom, det är nog en blanding.

Sammanfattningsvis tycker jag att filmen är skitbra! Det är absolut en ny favoritfilm. Det är inte riktigt den sortens film jag brukar gilla och jag medger att jag köpte den endast för att Johnny Depp är med den. Men den är faktiskt riktigt riktigt bra och jag kommer se den massor av gånger. Se den!

    
                                                            (Fem av fem)



6 juli 2009

Uråldrig bild på mig och Bea, från 2004 tror jag

Idag har jag börjat storstäda mitt rum, får fortsätta någon annan dag för jag orkar inte det idag. Kom ialla fall ganska långt och jag har bara garderoberna och att tvätta golvet kvar.

Ikväll kommer Bea <3 hit, vi ska väl titta på film och bara ta det lugnt. Hon ska sova här så det blir nog inte så mycket mer inlägg nu ikväll. Vet inte riktigt när hon kommer men innan hon gör det måste jag dammsuga och plocka in mattorna från verandan igen. Så det är väl bäst att jag gör det innan jag glömmer det helt. Vi hörs!


Kram

Gårdagens inköp:





Snart min?

Compaq Presario CQ60-300SO
Ska du bli min? - Kanske när lönen kommer

Tre veckor har gått...

Nu är det klart
Mina tre veckor är slut
Inga fler tripper till labratoriet
Inga fler samtal med personalen på lunchrasten
Nu slipper jag de obekväma vita byxorna med så hög midja att man kan använda  dem som overall med polokrage
Inga fler tjuriga gubbar och gummor
Inga fler tidiga morgnar
Inga fler promenader i de långa och varma korridorerna
Inte mer sitta i de varma rummen mitt på dagen medans man tänker på hur många som ligger på stranden
Inga fler matlådor man alltid varit så nära på att glömma
Inget mer Sandra- sommarjobbare på kirurgmottagningen

Fan...Jag kommer sakna det!

God natt!


Denna fina bild får avsluta dagen. Vi hörs imorgon!



Kram

Boktips


Tänkte tipsa er om boken jag läser just nu. Ps;jag älskar dig, den är riktigt sorglig och riktigt rolig på samma gång och betydligt bättre än filmen (som jag inte tyckte var i närheten lika bra) Jag har kommit halvvägs in i den och den blir bara bättre och bättre. Så om ni vill ha en bra bok att läsa på stranden så få tag på den här! Den är riktigt bra!

7 juli 2009


 


(Hans autograf skulle man då inte tacka nej till)


Kom hem för ungefär en timme sen. Fick sluta tidigare idag för jag jobbade över igår. Riktigt kvavt idag, har riktigt ont i huvudet och är väldigt trött. Kommer vara väldigt segt de kommande två dagarna om det fortsätter att vara så här varmt. Lasarettets luftkonditionering är inte den bästa när det kommer till att kyla ner rummen.

Ikväll blir det bok och film för min del, orkar inte mycket mer. Skulle vara skönt att bada också, har inte hunnit tagit första doppet än så man kanske kan fråga brorsan om han har lust att åka och bada, vi får se.

Just nu gör jag ingenting, bara slappar och kollar runt på internet, finns dock inte så mycket roligt att läsa om. Tar gärna emot förslag om olika roliga hemsidor eller bloggar som är värda att läsas.

Vi hörs senare!

Kram

RSS 2.0