Myspys hos Nathalie...


Igår var jag på en jättetrevlig tjejmiddag hos Nathalie <3<3 Riktigt trevligt och det är alltid kul att träffa lite nya människor, jag kände 2½ som var där sedan tidigare så det var ganska många som man inte träffat förut. Men det var riktigt kul och måste göras om snart igen.

Igår kväll gick min mobil sönder helt, knappen som sitter runt den som är i mitten (svårt att förklara) är nu borta helt och kvar är en guldig konstig sak som snart också lossnar. Härligt! Så nu har jag fått ta fram min underbara gamla siemens A52, det är typ den första mobilen jag fick, och vilka funktioner, man kan spela spel,sms och ringa, that´s it! Är det inte underbart?? Fan va jag hatar när saker går sönder. Men mobilen ska lämnas in idag så jag hoppas kunna få tillbaka den snart, men om jag tror mig veta hur reperationer fungerar så är "de inte dem snabbaste bären i skogen" så jag kommer nog få stå ut med skitmobilen ett tag, om jag inte flörtar lite med brorsan  och frågar om jag kan låna hans gamal (som inte är gammal)

Idag ska jag klippa mig, kvart över 1 tror jag det var, frisören kommer nog få ganska fria händer, bara hon behåller längden på håret och gör det lite "fluffigare" än vad det är nu. Det blir säkert bra.

I kväll ska jag också till brorsan och hans tjej och äta, trevligt trevligt...


Have a nice night! //Sandra

Kommentarer
Postat av: sarah

svar: ja verkligen ...

2009-01-31 @ 22:07:48
URL: http://ssommar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0