The imaginarium of doctor parnassus...


Imorgon är det äntligen fredag och dagen kommer inledas med bowling! Inte illa va? Att vi sen går till klockan halv fem är en annan femma som jag inte kommer bry mig om förrän imorgon. Vi ska ha estetisk verksamhet för första gången imorgon så det blir spännande, även fast jag tycker läraren är lite läskig, hehe.

Imorgon blir det nog inget bloggande alls, kanske ett nattinlägg, för imorgon hinner jag nästan bara äta innan det bär av till V-ås för att gå på bio med äldsta brorsan och Karin. Vi ska se The imaginarium of doctor parnassus, filmen jag blev så arg när jag såg att det kommit på bio utan att jag visste det. Jag övertalade Robert (fast det var inte så svårt, är ganska bra på sånt ;)) att han och Karin borde gå på den. Så imorgon kommer jag vara DÖD när jag kommer hem från bion, går upp halv sex och kommer nog inte hem förrän typ...tolv, kommer vara died! Men det kommer bli kul, tror hela helgen kommer bli prima faktiskt! Ser fram emot den!

Nu ska jag sätta på tredje x-men filmen och titta på den innan jag kryper ner under täcket och samlar krafter inför en lång, men förhoppningsvis rolig, dag imorgon!//S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0