Vad har man gjort idag då?

Idag har jag varit i skolan igen, var ju beredd att göra två prov idag, matten och Son, men det blev inget av dom, matten skulle jag inte behöva göra för att min lärare sa att han trodde att jag skulle ha ungefär samma resultat som alla andra, men jag kanske skulle få jätte bra på det! så det tyckte jag var lite konstigt, sen Son ska jag göra på måndag, och det känns bra, för jag orkade typ inte plugga någonting alls när jag var sjuk.

Efter skolan var jag med Emma och vi pluggade till provet vi har imorrn i No, ja vet, vi har mycket prov just nu...Sen så pluggade vi (eller hon) engelska också. Idol kollade vi såklart också på...Nu väntar jag tills kl blir 22.35 så att man kan få reda på vilka som går vidare, ganska jobbigt att dom inte tar det på en gång, det är ju mest ungdomar som ser det och vi ska ju upp imorgon också, men jag måste bara se det.

Sen har jag just kollat på det där programmet med Victoria Beckham, när hon och David ska flytta till America, det är faktiskt ganska kul tycker jag. Någon mer som såg det?

Nu ska jag nog gå och sätta mig vid tvn igen, om jag inte slänger in en dagens bild eller någonting först. Ha en bra kväll//Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0