Lördag...Sjuk igen!!!!!

¨
Gick hem från skolan igår, försökte vara kvar eftersom vi hade nationellt prov i engelska, det gick bra på läs förståelsen och en bit in på hörförståelsen, sen kunde jag inte längre koncentrera mig, frös så jag skakade och det snurrade i huvudet på mig, sen mådde jag illa en stund också, jag fick lov att gå fram till våran lärare Barbro och när jag gick dit så höll jag på att svimma så jag fick lägga mig nere på golvet ett tag. Sen fick jag gå in i lärarrummet där en lärare hjälpte mig ringa hem, sen gick jag alltså hem.

Kan ju passa på att säga tack till Emelie och Emma <3<3<3 som var söta nog att komma hem till mig och lämna min mobil som jag glömt i skolan, vet inte om jag fick fram något tack eftersom jag var så jädra yr i huvudet när dom kom hit. Tack ändå!

När jag kom hem så fick jag lov att äta en macka eftersom mamma trodde jag ätit för lite, men det hjälpte ingenting, sen gick jag och la mig en stund men jag låg och skakade så jag kunde inte sova, då la jag mig i soffan istället och kollade på dirty Dancing med mamma, efter det gick jag och duscha för att få upp värmen lite, efter det mådde jag bättre i några timmar, sen började jag skaka igen och då gick jag in i duschen igen och sen efter det gick jag och la mig.

Jag mår mycket bättre idag, är inte alls lika yr i huvudet, mest det att jag har ont i huvudet och halsen och är förkyld, jag ska hålla mig hemma idag och kanske imorgon så kan jag nog gå till skolan på måndag igen...

Kommentarer
Postat av: emma

Ha en bra dag!!

2008-04-05 @ 11:35:21
URL: http://styleby.blogg.se
Postat av: Emelie &Emma

Det var så lite så :) Krya på dig

2008-04-05 @ 23:14:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0