Oj, det var länge sen..


(Bilden tagen av mig när vi var på läger med klassen i höstas)

Riktigt länge sedan jag skrev någonting nu, kommer nog bli ändring på det på jullovet, hoppas det ialla fall. Man orkar inte så mycket på kvällarna nu när man kommer hem så sent. Det är ganska jobbigt ibland att pendla fram och tillbaka till Uppsala hela tiden, men jag har absolut inte ångrat mig. Älskar (de flesta) klassen och jag gillar verkligen klassföreståndaren (Betydligt bättre än Göran) och jag älskar att hålla på att fixa olika blomsterarragemang.

Imorgon är det sista dagen i skolan för det här året, skönt men samtidigt tråkigt att man inte ska se klassen på så länge, men det ska bli superskönt att ta det lugnt.

Imorgon slutar vi 11.30 och bästaste Tove och Frida ska följa med mig hem, vi ska först troligen bowla (bajs länge sen) sen så ska vi hem till mig och beställa pizza och spela spel och kolla på film, sen ska Tove sova över hos mig. Kommer bli skitkul, inte ofta man kan hitta på någonting med dem från skolan eftersom vi kommer från så många håll, svårt att få det att passa för alla.

Ni får ha en jättebra kväll kram//Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0