I'm am my worst enemy...

(Bild från lundlund.se)

Blev hemma idag, kände verkligen att jag inte skulle orka stanna i skolan hela dagen ialla fall, är hur yr i huvudet som helst, varje gång jag ställer mig upp snurrar det till. Måste bli frisk tills imorgon för då har vi endagspraktik, men jag tror jag hinner bli bättre tills dess.

Just nu gör jag inte så mycket, har precis bankat igång min dator så vi får se hur länge den lever, den kan dö när som helst, sjukt irriterande. Vi ska lämna in den på felsökning för att se om de kan hitta nå fel på den, hoppas bara att det inte är svindyrt att laga den, har inte lust att behöva lägga ner hela sommarjobbslönen på den här skrothögen som inte ens är gammal! Det är det som stör mig mest, borde inte ha hunnit bli fel på den än tycker jag, men men, det är som det är.

Nu ska jag sätta mig och äta något mellanmål eftersom vi inte hade nån lunch hemma. Tror jag ska läsa lite i boken jag läser just nu, Hobbiten av J.R.R Tolkien, ganska tveksam om det verkligen är min sorts bok men jag ska läsa ut den ändå.

Hoppas ni får en fortsatt bra dag! Kram//Sandra

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Sv: Tack så mycket! :)

Fin blogg.

2009-04-16 @ 20:36:25
URL: http://photoalex.devote.se
Postat av: Ellen

sv: Tacktack :]

2009-04-17 @ 08:26:38
URL: http://lillellens.devote.se
Postat av: Linda

Sv: Åh tack!

Trevlig helg

2009-04-17 @ 18:51:56
URL: http://linnda.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0