Boktips: Skadad


Foto från google


Tänkte tipsa om boken jag läste ut i förrgår, Skadad heter den och är skriven av Cathy Glass. Det är en otroligt stark bok, jag som inte brukar gråta när jag läser satt och snyftade stora delar av boken. Absolut en bok att rekommendera, om ni läst Pojken som kallades det, då kommer ni troligen gilla den här boken också, jag tycker nästan att den är bättre än pojken som kallades Det.

Boken handlar om Jodie, en liten aggresiv flicka som flyttat ifrån fem fosterfamiljer på mindre än fyra månader för att de blev skrämda och inte orkade med henne. Efter det kommer hon till Cathy Glass som har långa erfareheter av att vara fosterförälder. Cathy har stora förhoppningar på att hon ska kunna "bota" Jodie, men hon har fel, Jodie är okontrollerbar och hon sliter isär familjen bit för bit. Efter ett tag hos familjen börjar dock Jodie anförtro sig åt Cathy, för henne berättar hon hennes hemska historia.

Det är ingen bok för veklingar, det kan jag lugnt säga, men jag fastnade verkligen för den och jag rekommenderar den verkligen för den som tror sig klara av att läsa den, den är riktigt hemsk.

Jag köpte den för 65:- på Maxi

Kommentarer
Postat av: Christa

sv: Gör det. Den var faktiskt riktigt bra.

2009-08-10 @ 11:51:06
URL: http://abrandnewlife.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: visst var den snygg!

2009-08-10 @ 13:55:37
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0