De som inte vill bli påminda om att skolan börjar snart kan klicka ner den här sidan nu :)


Min nya favoritpojke ;) <3


Tjollahopp i stugan!
Har blivit lite dåligt med bloggning de senaste dagarna, har inte haft lust att blogga, ingen som läser ändå känns det som. Men jag känner ändå för att skriva av mig lite så.

Kom hem för typ en timme sen, har spenderat natten hemma hos Bea med henne och Linda <3 Bea hade tjejmiddag igår, det gick inte riktigt som planerat med det var trevligt ändå :) Vi gick och la oss typ halv två och vaknade tio så vi sov ju ändå ganska länge, ändå är jag huuur trött som helst. Kanske är så att borta är bra men hemma är bäst. Vid typ tolv cyklade jag hemåt i blåsten, hade som tur medvind så det gick fort som bara den.

På torsdag börjar skolan igen, ser inte riktigt fram emot det, har typ nästan saknat att ha någonting att göra hela sommaren och sagt att om det ska vara så kan jag lika gärna gått i skolan. Men nu ångrar jag mig, jag vill verkligen inte gå upp halv sex igen! Jag vill slippa ta mig till bussen innan klockan sju varje morgon. Inte för att jag inte trivs i skolan och det ska bli kul att träffa alla igen för jag har inte träffat någon av dem i klassen på hela sommarlovet (förutom en som jag träffade typ 2min på hamnfestivalen för typ två månader sen ;)) Men jag skulle klart föredra att ha ett längre sommarlov.

Kom ihåg: Ringa Ida och fråga om busskort imorgon!

Nu idag ska jag inte göra någonting, ska lägga mig ganska tidigt och ställa klockan på åtta så jag kanske kan vänja mig lite ialla fall, om jag inte gör det kommer jag vara nästan medvetslös när jag kampar in i matsalen på torsdag för samlingen. Ska kolla på filmen jag lånade av Bea <3 idag, Systrar i jeans andra sommaren, har inte sett den men jag har sett den första och läst den första boken och dem är bra så jag ser fram emot att se den.

Nu ska jag hitta på någonting att göra, kanske slänger in ett litet inlägg senare idag, föresten, i förra inlägget sa jag att jag skulle lägga in en bild på ett eventuellt inköp, skippar det, köpte bara present till Bea och en bh från lindex, ingenting jag känner mig lockad att lägga in bild på :)

Bye!!

Ps. Rekommenderar er att söka efter Teen choice awards 2009 på youtube, riktigt bra, många fina killar såsom Zac Efron, Taylor lautner, Robert Pattinson, Jonas Brothers mm....

Kramar från en trööööööööööööööööött Sandra♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0