I will not make the same mistakes that you did...


                                                       Elviz♥

Hemma, och mitt huvud sprängs snart! Men! Jag klarade av hela dagen, och jag hade faktiskt ganska roligt, speciellt på floristtekniken, jag och Bella, herregud alltså! Fick reda på vad vi fick på droppformad brudbukett enligt bild provet också, MVG! Chockad eller vad? Det kändes inte alls bra när jag gjorde den men tydligen tycker lärarna om det jag tycker är fult, hehe. Men det var roligt...

Hade tur idag när jag kom till stan, när jag stod på stan och väntade på tredje bussen hem så tyckte jag att jag såg min pappa inne på apoteket tvärs över gatan, men jag tänkte inte mer på det. En minut senare kliver min mamma ut genom dörren och efter henne kommer ju pappa! Tur eller vad? Så jag sprang efter dem som en tok och åkte med dem och handlade istället för att stå och vänta på bussen, najs.

Ikväll ska jag sova! Eller nej, jag ska plugga, läsa och kolla på Desperate housewifes, men sen ska jag sova! Äta och duscha måste jag såklart också göra men sen....DÅ SKA JAG SOVA! För lilla Sandra är död!

Nu ska jag ta en välbehövlig Ipren och sätta mig framför tvn i vardagsrummet innan maten är klar! See ya!//Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0