Torsdag den 11 mars 2010


Imorgon börjar en ny kurs, webdesign, jag ändrade mitt individuella val från psykologi till webdesign, kändes lite mer som "min grej". Så det ska bli roligt tror jag, Bella och Pysan gillar läraren så hon verkar ju väldigt bra, själv har jag aldrig haft henne men nu ska det bli ändring på det! Blir nog väldigt lugnt imorgon, först som sagt, webdesign, sen svenska där vi går igenom massa tråkigt tjafs, sen estetisk verksamhet där vi gör lådor av socker, ganska kul faktiskt. Om jag har tur så blir jag klar imorgon så då kan jag ta bild och visa för er vad duktig jag är! hehe.

Snart är det äntligen helg! Ska bli så himla skönt att vara ledig ett tag, har haft ont i huvudet varje dag den här veckan så det ska vara riktigt skönt att vila upp sig lite. Ett stort plus att vi är lediga på måndag också, det gillar vi skarpt!

Ingen aning vad jag ska göra i helgen dock, ska ta det som det kommer, om det dyker upp något kul så hoppar jag på det, annars så gör det ingenting om jag får en helg hemma för att bara ta det lugnt, det var länge sen jag bara var hemma och slappade, det kan vara skönt det med.

Ne, nu ska jag sätta mig och läsa ett tag, får se om jag skriver något mer senare. Kom med låtförslag tack! //Sandra

Kommentarer
Postat av: vendela

tack! du med :)

2010-03-11 @ 21:04:50
URL: http://wendelay.devote.se
Postat av: sarah

one republics nya platta HHOHOHOHHOHOHO :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2010-03-12 @ 08:38:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0